- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #1.741
ev şeklinden dolayı orası olduğunu düşündüm ben bende emin değilim onların öyle evleri var çünküaynen canim benimde kedileri cok seviyorum zaten cok tatlilar :) valla canim neresi oldugu bilmiyorum ama cok guzel yerler gercekten huzur veriyor insana :)
olabilir canim japonlar zaten cok basarili bu konularda :) kediler evet ilgisizlige gelemiyolar gercekten devamli sevcen onlari kedin var galiba seninde :)ev şeklinden dolayı orası olduğunu düşündüm ben bende emin değilim onların öyle evleri var çünkü
kediler çok yaramazlar bir ilgi göstermesen hemen patileriyle dürtüyorlar seni sev beni diye
yok canım kedim ya çok istiyorumda ailem izin vermiyor evlenince artık alırım evime bir tane arkadaşımın kedisi var oradan biliyorum benolabilir canim japonlar zaten cok basarili bu konularda :) kediler evet ilgisizlige gelemiyolar gercekten devamli sevcen onlari kedin var galiba seninde :)
benimde yok bende cok istiyorum ama calistigim icin ilgilenemem diye almiyorum sende insallah evlenince alabilirsin ama iste surekli ilgilenmek lazim bebek gibi buyuk sorumluluk ister o dayok canım kedim ya çok istiyorumda ailem izin vermiyor evlenince artık alırım evime bir tane arkadaşımın kedisi var oradan biliyorum ben
tabii sorumluluk ister hayvan o deyip geçenlere uyuz oluyorumbenimde yok bende cok istiyorum ama calistigim icin ilgilenemem diye almiyorum sende insallah evlenince alabilirsin ama iste surekli ilgilenmek lazim bebek gibi buyuk sorumluluk ister o da
Tabiki canım zevk için hayvan beslenir mi zaten yazık günah o da canlı sonuçta küçükken kedimiz vardı ama bahçede dururdu hep yemek falan verirdik ölünce o kadar ağlamıştım ki bidaha beslemeye korkuyorum o yüzden ölürse dayanamam çünkü insan bağlanıyor yaa.. yok canım bunaltmazsın bence hayvanlarda onları sevenleri anladığı için hemen yaklaşıyolar insana :)tabii sorumluluk ister hayvan o deyip geçenlere uyuz oluyorum
onunda bir canı var bizim gibi ilgi istemesi normal
fazla ilgiden bunaltmam inşallah aşırı düşkünüm yolda kedi görsem sokak kediside olsa öyle konuşur illa yanıma getirir severim onu ikna oluyor sanırım bir süre sonra :)
Rabbim dualarını en tez vakitte kabul etsin ve hayırlı olanı versin tatlım dualarım seninle olsun
Çok iyi bilirim tatlım Allah senden de razı olsun.Olmayam ve bekleyen tüm kardeşlerimin duasını kabul eylesin dualarım sizlerle...Sağol canım benim, Allah razı olsun..
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin.
Özlemek çok zor, yüzünü gözünü hiç bilmediğin bir bebeği
beklemek hele ki bu hepsinden zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?