- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #1.721
Aynen canım bizim elimizde aklımızla iyiyi kötüyü ayırıp hangisine karar verirsek ikisi de bizim tercihimiz sonuçta..Aminn bitanem amin götürebileceğimiz şu yalan dünyadan bir iyilik birde kötülük
Seçim bize ait değilmi...
Teşekkür ederim acemilik kusura bakma arkadaşım...:)Merhaba :)
Eğer uyumamışsan yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım.
Öncelikle konu açmak istediğin bölüme git yukarıda portal/forum ve bölüm adını göreceksin alta doğru takip edersen sağ tarafta 'Yeni konu aç" butonunu göreceksin sonrası zaten çorap söküğü gibidir kolay gelsin iyi geceler..
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu çünkü bende uzun zamandır girmiyordum :)Teşekkür ederim acemilik kusura bakma arkadaşım...:)
çok tatlı gerçekten :)
spor yapan kedi tatlılığına bakın şunun yaa
kaldırmaya çalışıyor galiba ama nafile fazla ağır ona göreçok tatlı gerçekten :)
kendinden büyük şeyi nasıl kaldırsın yavrucak bu kedilerin bu halleri beni çok güldürüyor olmadık şeyler yapıyor yaramazlar :))kaldırmaya çalışıyor galiba ama nafile fazla ağır ona göre
şu an onu alıp kucağıma sevmek geliyor içimdenkendinden büyük şeyi nasıl kaldırsın yavrucak bu kedilerin bu halleri beni çok güldürüyor olmadık şeyler yapıyor yaramazlar :))
aynen canim benimde kedileri cok seviyorum zaten cok tatlilar :) valla canim neresi oldugu bilmiyorum ama cok guzel yerler gercekten huzur veriyor insana :)şu an onu alıp kucağıma sevmek geliyor içimden
eklediğin resim sanırım japonya ya da çine ait gibi ama çok güzel orada yaşamak vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?