- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.303
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
çevre değişiyor da sorunlar değişmiyorÇevrenizi değiştirin.
burası sanal ama pc yi ya da tel i kapatınca herşey bitıyor aha haabunu kadınlar kulübüne yazman peki
ha o da var bak bu ara iyi ki hatırlattınız öğretmenin gözüne girmeye dişe diş kana kan mücadele var ama çocukların hiç haberi yok bunlardan onlar gayet iyi masumca sevıyorlar bırbırlerini .alınacak hediyelerden hiç mi hiç haberleri yok ya da hazırlıklardan ha ha ha3-5 gündür devam eden,
Öğretmenler günü kutlaması için aşırı dozda ego(sidik) yarışında olan kadınların içinden geldim.
Beni de alsana yanına birlikte çatlayalım
Değişir değişir.çevre değişiyor da sorunlar değişmiyor
Ya sertifikalı ultra lüks hediye almayı öneriyorlar.ha o da var bak bu ara iyi ki hatırlattınız öğretmenin gözüne girmeye dişe diş kana kan mücadele var ama çocukların hiç haberi yok bunlardan onlar gayet iyi masumca sevıyorlar bırbırlerini .alınacak hediyelerden hiç mi hiç haberleri yok ya da hazırlıklardan ha ha ha
çocuğumun arkadaşlarının anneleri çoğu ya siteden ya okuldan mecbur kalıyorsunuz arkadaşlık yapmaya yapmasanız daha da konuşuyorlar hiç haberınız olmuyor e bir de o var.Değişir değişir.
Bu saydığınız karakterde bir insan değilsiniz ki size uymuyor bu tarz ego savaşında olan, arkadan konuşan, çıkarcı insanlar.
Dünyadaki tek böyle olmayan kadın siz olmayacağınıza göre çevrenizi değiştirip bu kişilerle arkadaşlık kurmaya özen gösterin.
gelin konuma lütfen ben de dolmuşum valla iyice.Ya sertifikalı ultra lüks hediye almayı öneriyorlar.
Öğretmenliğin misyonuna ters neden töhmet ve mahcubiyet altında bırakalım diyorum.
Cevap ne sence?
O daha iyilerine layık.
Bilmiyorum Herşeye maddi değer biçiyoruz, sonra neden manevi güzellikler kayboldu, neden içeriyi göremiyoruz.
Çok doluyum bugün
benim gibi olan bir arkadaş buldum ama o da benden 30 yaş buyukDeğişir değişir.
Bu saydığınız karakterde bir insan değilsiniz ki size uymuyor bu tarz ego savaşında olan, arkadan konuşan, çıkarcı insanlar.
Dünyadaki tek böyle olmayan kadın siz olmayacağınıza göre çevrenizi değiştirip bu kişilerle arkadaşlık kurmaya özen gösterin.
Gösterişten başka şey değil de itiraz edince hepsi bir olur, itiraz eden de ortada kalır, hesapçı, öğretmene değer vermeyen olur.Ya sertifikalı ultra lüks hediye almayı öneriyorlar.
Öğretmenliğin misyonuna ters neden töhmet ve mahcubiyet altında bırakalım diyorum.
Cevap ne sence?
O daha iyilerine layık.
Bilmiyorum Herşeye maddi değer biçiyoruz, sonra neden manevi güzellikler kayboldu, neden içeriyi göremiyoruz.
Çok doluyum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?