İçine ata ata çatlayacaksın be kadın

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.731
116.303
798
selam kızlar.özellıkle son yıllar da sevdığım için ya da mecburen arkadaşlık yaptığım kadın ırkından resmen bıktım tiksindim.Neden derseniz saçma egolarından yüzüme başka arkamdan başka konuşmalarından çıkarcılıklarından dostu bırak zaten aramıyorum da guvenılmez olmalarından bıktımmmmmm.durumun iyi olsa sevmezler sıkıntı da olsan sevinirler açığını ararlar hemcinslerim yalnız da yaşanmıyor idare de edılmıyo .yav erkek olaydım keşke ne kankalarım olurdu dıyorum bazen aha haa.siz neler yapıyorsunuz bu durumlar da neler onerırsınız alıp başımı ıssıa adaya mı yerleşeyim valla bilemedim yoruldum iyice kadın arkadaş olamayan arkadaşçıklardan

Gülşen
Bildim mi
Valla bende böylelerine tahammül edemediğimden nerdeyse hiç arkadaşım kalmadı. Hatam insanlara fazla değer verip herşeyimi anlatmakmış bunu anladım.
Şimdi ise yaptığım ettiğim ne varsa sorulunca yüzeysel bilgi veriyorum dedikodu olunca beni sarmıyor muhabbet diyorum geçiyorum yanımdakiler konuşuyor ediyor ben gülüyor geçiyorum hatta ortamdakilerle dalga geçiyorum gülüyorlar sanırım bundan anlıyorlar

seni tanıdığım kadarıyla hepsinin hakkından gelirsin alimallah e ben ne yapayım

3-5 gündür devam eden,
Öğretmenler günü kutlaması için aşırı dozda ego(sidik) yarışında olan kadınların içinden geldim.

Beni de alsana yanına birlikte çatlayalım
ha o da var bak bu ara iyi ki hatırlattınız öğretmenin gözüne girmeye dişe diş kana kan mücadele var ama çocukların hiç haberi yok bunlardan onlar gayet iyi masumca sevıyorlar bırbırlerini .alınacak hediyelerden hiç mi hiç haberleri yok ya da hazırlıklardan ha ha ha

çevre değişiyor da sorunlar değişmiyor
Değişir değişir.
Bu saydığınız karakterde bir insan değilsiniz ki size uymuyor bu tarz ego savaşında olan, arkadan konuşan, çıkarcı insanlar.
Dünyadaki tek böyle olmayan kadın siz olmayacağınıza göre çevrenizi değiştirip bu kişilerle arkadaşlık kurmaya özen gösterin.

alttan alsam basitleştirsem konuşmalarımı yaşamımı küçük görüyorlar e olduğu gibi anlatsam vayyy hava atıyor bize dıyorlar çıldırcemmmmm.eğitimime göre konuşsam olmuyor onların dılınde konuşsam e neresi okumuş diyorlarrrr çıldırcemmmmmmm

Ya sertifikalı ultra lüks hediye almayı öneriyorlar.
Öğretmenliğin misyonuna ters neden töhmet ve mahcubiyet altında bırakalım diyorum.
Cevap ne sence?

O daha iyilerine layık.

Bilmiyorum Herşeye maddi değer biçiyoruz, sonra neden manevi güzellikler kayboldu, neden içeriyi göremiyoruz.

Çok doluyum bugün

çocuğumun arkadaşlarının anneleri çoğu ya siteden ya okuldan mecbur kalıyorsunuz arkadaşlık yapmaya yapmasanız daha da konuşuyorlar hiç haberınız olmuyor e bir de o var.

gelin konuma lütfen ben de dolmuşum valla iyice.

Çok sevdiğim ve güvendiğim bir kaç tane kadın arkadaşım var, onlar bana yetiyor. Diğerlerinin de ne olduğunu bildiğim için ona göre davranıyorum. İşim gereği de yıllardır ailece samimi olduğumuz erkek arkadaşlarım var. Onlar kesinlikle bazı kadınlar gibi arkadan dedikodu, kıskanma, çekiştirme, laf sokma vs. Gibi durumlara hiç girmiyorlar:))

benim gibi olan bir arkadaş buldum ama o da benden 30 yaş buyuk

Gösterişten başka şey değil de itiraz edince hepsi bir olur, itiraz eden de ortada kalır, hesapçı, öğretmene değer vermeyen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…