İçine ata ata çatlayacaksın be kadın

Bizimkilere birşey olmuyor. Komşularla arkadaş mısınız? Ben de komşularımı severim, görüşürüz ama arkadaş değiliz. Eşyalarıma da kimse zarar vermiyor. Bunu da bilemedim.
Konuyu arkadaşlardan dertlenerek açmışsınız. Ordan şey ettim ben. Benim arabayı da valeler çiiziyor ((( korkudan biryere gidemiyorum ama şükür arkadaşım değiller ))))

Son düzenleme:
Bizimkilere birşey olmuyor. Komşularla arkadaş mısınız? Ben de komşularımı severim, görüşürüz ama arkadaş değiliz. Eşyalarıma da kimse zarar vermiyor. Bunu da bilemedim.
benim apartmanımda ve okulda 2 tıp ınsan var birinci tıp eğitimli ve çalışıyor akşamdan akşama kapıda yada ayda bır kahve ıcerken görüyorum onlarla hiç sorun yaşamadım.ama 2. grup hem eğitimsiz hem bildiğin mahalle kadınları buraya evlenerek başka yerlerden gelmiş özgüvenleri tavannn patavatsız tipler.kızım oynarken kamelyada mecbur görüyorum soğuk havalar hariç her gün.e okul da devlet okulu diğer arkadaşları özel okulda kızımın bur dada var fazlasıyla bu tip veliler yani onlar çoğunluk ben azınlığım .öğretmeni çok kaliteli olduğundan ve özel okul parasını unıversıte eğitimine bırıktırdığımden mecbur muhatap olmak zorundayım.öğretmen de farkında ama o da mecbur puanı yetmıyor kendi semtinde çalışmaya.ama bir süre sonra doluyor insan inanın idare ede ede patlıyor.örnek vereyim kızımı özel bıle olsa o da hala ısterse ılerde tıp okutacağımı soyledım evıme gelen veliye.cevap şu oldu:ayyy önemli olan mutluluğu bızım akraba var kız hakim oldu ama evlenemedi evde kaldı üzülüyorrr.yav ne alaka 7 yaşındaki çocukla bence hayatı gayet başarmış kadının kıyaslanmasının.böyle neler duydum yaşadım anlatsam roman olur

Çok sağlam birkaç dostum var(hemcinsim)
Allah iyilerle karşılaştırsın. Herkes şanslı olmuyor arkadaş,dost konusunda ama ben kendimi şanslı hissediyorum.

Ne tasarladığınız hakkınd yorum yapmam ama çevrenizden rahatsızsanız, onu değiştirmekle başlayın. Başarıyı mutluluk getirir sanki ve hayat bir bütün. Olmadı uyduruk bir araba alın. Çizsinler, huzurdan başka neyin kıymeti var.

ha rahatça çizsinler diye arabamın modelini yılını düşüreyim yani .millet 9 10 yaşına gelmiş çocuğuna terbiye veremesin ama ben kendi zevkime göre araba alıp ona binemeyeyim eski alıp buyrun baştan başa çiz evladım keyfince diyeyim .neyse bu da sizin fikriniz saygı duyarım

Benim arabamında bir yerde rüzgarliklarini cekistirdiler. Gördüm seslenene kadar. Pencere çıtası ayrilmisti((( 850 lira bir krom pencere çıtası. Be değişik bir yerde uzun kalacaksam, çadır geriyorum artik.

aslinda tek bir dogru insan insandirr.. demmek ki arkadaslik seciminz hep yanlis olmus. aslinda gercek arkadas kime deniliyor onu da bilmem .. en iyisi kimseye fazla deget vermemek

E kadınlardan şikayet edip yine kadınlardan medet bekliyosun
size mi soracaktım acaba hanımefendi burda konu acarken.demekki buradakılerin fıkırlerine önem verıyorum ki açmışım .ve ben çevremdeki çoğu kadın dedim kadın neslinin tamamı demedim

size mi soracaktım acaba hanımefendi burda konu acarken.demekki buradakılerin fıkırlerine önem verıyorum ki açmışım .ve ben çevremdeki çoğu kadın dedim kadın neslinin tamamı demedim
Bana sormayacaksınız tabi ki :) esprili bir şekilde takılmıştım sadece. Sizinle tartışma yaşamak gibi bir niyetim de yok çünkü genelde yazdıklarınızı okuyan dikkate alan biriyim. Neyse iyi geceler size

pardon ironi yaptığınız anlayamadım ben.yav öyle öneriler geldi ki bende de devreler yandı gece gece.

o pahalı gücümüz yetmez derlerdi
Aaaa öğretmenimize değer :)

Bu arada öğretmenimizi çok aşırı seviyorum iyi ki bize rastgeldi.
Tam idealist.
Böyle şeyleri kabul ederken rahatsız olacağını düşünüyorum.
Sevgili öğretmen arkadaşlarımız yanlış anlamasın beni:)

Yanlış anlamayın bir şey diyeceğim. Ben insanların kendi gibi insanları bulduğunu daha doğrusu, kendisini dışarı nasıl yansıtıyorsa çevreden de o şekilde geri dönüş aldığını düşünüyorum.

Eğer siz insanlara baştan(çıkarcı, kıskanç, haset vs. oldukları) önyargısı ve alışkanlıklarıyla yaklaşıyor ve kendi davranışlarınızı da buna göre şekillendiriyor, geliştiriyorsanız; çevreyi bu şekilde görmeniz ve böyle dönütler almanız muhtemel.

Karma miydi bu ))))

Ya da seninle cok iyi samimiyken baska biriyle daha tanisip 3 lu arkadas olup sonra seni dislamalari.. Biriyle birini tanistirirsin sonra ikisi bir olur seni dislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…