- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.969
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Genel olarak insanların fikirlerini bu kadar önemsemeyin zaten. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Siz nasıl konuşmak istiyorsanız kimsenin seviyesine inip çıkmadan konuşun. Gerekli mesafeyi de koyarsanız istediklerini söylesinler umrunuzda olmaz. Zorunlu samimiyetler mesafe gerektirir.çocuğumun arkadaşlarının anneleri çoğu ya siteden ya okuldan mecbur kalıyorsunuz arkadaşlık yapmaya yapmasanız daha da konuşuyorlar hiç haberınız olmuyor e bir de o var.
Aynen öyle olduk. Hediye kabul edilmiyor bağış yapın diyorlar o bile kesmiyoGösterişten başka şey değil de itiraz edince hepsi bir olur, itiraz eden de ortada kalır, hesapçı, öğretmene değer vermeyen olur.
Benim de öyle 25 yaş büyük evli çocuklu arkadaşlarım var. Yaşıtlarımdan daha iyi anlaşabiliyorumbenim gibi olan bir arkadaş buldum ama o da benden 30 yaş buyuk
çok haklısınız ama o da yalnızlık getiriyor bana sadece kazanç olarak.Uzun yıllardır bazı sebeplerden çalışmıyorum e çalışan arkadaşlarla çok seyrek görüşülüyor zamanları yok.Ha bur da iyi kafama göre arkadaşlıklar edindim ama düşününce bu da sanal .reellıkten kopuyorum sanki böyle de bilemiyorum kafam karışık bu ara galibaGenel olarak insanların fikirlerini bu kadar önemsemeyin zaten. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Siz nasıl konuşmak istiyorsanız kimsenin seviyesine inip çıkmadan konuşun. Gerekli mesafeyi de koyarsanız istediklerini söylesinler umrunuzda olmaz. Zorunlu samimiyetler mesafe gerektirir.
ata lira alalım diyen olduAynen öyle olduk. Hediye kabul edilmiyor bağış yapın diyorlar o bile kesmiyo
valla hemen hemen hergun teyzedeyim ya da o ben de valla kadınla kanki oldum .Benim de öyle 25 yaş büyük evli çocuklu arkadaşlarım var. Yaşıtlarımdan daha iyi anlaşabiliyorum
Yalnızlığımı seven biri olarak bu konuda pek empati yapamıyorum. “Arkadaş” dediğim kişilerle bile çok samimi değilim ve uzunvadede böylesini kendim için daha yararlı buldum. Gerçekten samimiyetine inandığım 1-2 dost bana yetiyor.çok haklısınız ama o da yalnızlık getiriyor bana sadece kazanç olarak.Uzun yıllardır bazı sebeplerden çalışmıyorum e çalışan arkadaşlarla çok seyrek görüşülüyor zamanları yok.Ha bur da iyi kafama göre arkadaşlıklar edindim ama düşününce bu da sanal .reellıkten kopuyorum sanki böyle de bilemiyorum kafam karışık bu ara galiba
hayır kadınlara olan nefretini kadınların sitesinden duyurmandan bahsediyorum :) ironiyse komik değilse daha komikburası sanal ama pc yi ya da tel i kapatınca herşey bitıyor aha haa
ben de mi aynını yapsam acaba kendi kendime yetsem olabilir aslında ama sohbeti seven bir insanım onu da burda yaparım daha fazla ne yapayım aha haaYalnızlığımı seven biri olarak bu konuda pek empati yapamıyorum. “Arkadaş” dediğim kişilerle bile çok samimi değilim ve uzunvadede böylesini kendim için daha yararlı buldum. Gerçekten samimiyetine inandığım 1-2 dost bana yetiyor.
yokkk yani hiç bir yerde işte bende bunu duymak için konu açtım acaba ben mi şikayetçiyim bu kadar sadece diyeEn iyisi bile arkandan konusuyor . Yani en iyisi yok.
kadınlardan değil ki mecbur konuştuğum kadınlardan bıktım demek ıstedım konuda burda beyın uyumu espri uyumu tutan çok uye var sevdığım ama bır kupa kahve içemiyoruz ki bır cafe de karşılıklı ya da hadi kanka arabaya atlayıp şöyle bir turlayalım kafamıza göre denmıyorhayır kadınlara olan nefretini kadınların sitesinden duyurmandan bahsediyorum :) ironiyse komik değilse daha komik
Biriyle karşılıklı kahve içip sohbet etmek çok da samimiyet gerektirmiyor bence. Büyükşehir arkadaşlığı deniyor sanırım buna :)ben de mi aynını yapsam acaba kendi kendime yetsem olabilir aslında ama sohbeti seven bir insanım onu da burda yaparım daha fazla ne yapayım aha haa
one day arkadaşlığı ha ha ha.avm lerde çok yapıyorum onu çocuklu annelerle .bir daha rastlamıyorum amaBiriyle karşılıklı kahve içip sohbet etmek çok da samimiyet gerektirmiyor bence. Büyükşehir arkadaşlığı deniyor sanırım buna :)
ha yani sorunlu benim öyle mi .siz kadınların çoğunu hiç tanıyamamışsınız bunca yıl o zaman diyorum.daha bugün komşuma whatsap tan çocuğun arabamı hem sallamış hem de çizmiş kocaman dıyorum aldığım cevap:benim çocuğum yapmaz ben yapmadım dıyor dedi çıktı.parke taşlarını söktu parkın daha bu hafta kamelyayı mahvetmiş ama kabul bile etmıyor .e tabii ben paranoyağım kötü düşünüyorum haklısınızErgen erkeksi tavırlı kız davranışı )))) sakin olun hanımlar. Kimse arkadaşının gözünü oyup, yuvasını yıkmıyor. Kişi kendiden bilir işi diyip, noktalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?