İçine ata ata çatlayacaksın be kadın

çocuğumun arkadaşlarının anneleri çoğu ya siteden ya okuldan mecbur kalıyorsunuz arkadaşlık yapmaya yapmasanız daha da konuşuyorlar hiç haberınız olmuyor e bir de o var.
Genel olarak insanların fikirlerini bu kadar önemsemeyin zaten. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Siz nasıl konuşmak istiyorsanız kimsenin seviyesine inip çıkmadan konuşun. Gerekli mesafeyi de koyarsanız istediklerini söylesinler umrunuzda olmaz. Zorunlu samimiyetler mesafe gerektirir.

çok haklısınız ama o da yalnızlık getiriyor bana sadece kazanç olarak.Uzun yıllardır bazı sebeplerden çalışmıyorum e çalışan arkadaşlarla çok seyrek görüşülüyor zamanları yok.Ha bur da iyi kafama göre arkadaşlıklar edindim ama düşününce bu da sanal .reellıkten kopuyorum sanki böyle de bilemiyorum kafam karışık bu ara galiba

Yalnızlığımı seven biri olarak bu konuda pek empati yapamıyorum. “Arkadaş” dediğim kişilerle bile çok samimi değilim ve uzunvadede böylesini kendim için daha yararlı buldum. Gerçekten samimiyetine inandığım 1-2 dost bana yetiyor.

Ben de bugün aynı dertten muzdariptim, işten geldiğimden beri canım sıkkın. Benim iş yerimde böyle kadınlarla dolu bir de dedikodu yapacağız diye bir onun yandaşı bir bunun yandaşı olup kötülükten beslenen bir tip var sürekli dipdibeyiz konuşmasak da olmuyor, kocamdan çok onlarla vakit geçiriyorum, bıktım. Çözümü işimi yapıp gelmekte, dedikodu malzemesi olacak konulara da karışmamayı başarmaya karar verdim.

Gerçek insanları bıraktım bu yüzden ve çok mutluyum.Arkadaşlarım var ama.En başta kendim.Kızkardeşim ve yeğenlerim(uzakta da olsalar).Kitaplarım,doğa,tarihi mekanlar,müzeler,tiyatro,seminer,tefekkür etmek,hedeflerim,inancım.Düşünsem daha da yazabilirim.Neden dışarıdaki yüzeysel kalabalıkla uğraşayım ki.

Hiç kız arkadasım kalmadı biliyor musun ?
Erkek arkadaslara karsı daha rahat ve samimi olarak içimi döküyorum. Kadın ( istisnalar Hariç tabi ) gereksiz bir ego yarıştırma içinde oluyorlar.

ben de mi aynını yapsam acaba kendi kendime yetsem olabilir aslında ama sohbeti seven bir insanım onu da burda yaparım daha fazla ne yapayım aha haa

hayır kadınlara olan nefretini kadınların sitesinden duyurmandan bahsediyorum :) ironiyse komik değilse daha komik
kadınlardan değil ki mecbur konuştuğum kadınlardan bıktım demek ıstedım konuda burda beyın uyumu espri uyumu tutan çok uye var sevdığım ama bır kupa kahve içemiyoruz ki bır cafe de karşılıklı ya da hadi kanka arabaya atlayıp şöyle bir turlayalım kafamıza göre denmıyor

ben de mi aynını yapsam acaba kendi kendime yetsem olabilir aslında ama sohbeti seven bir insanım onu da burda yaparım daha fazla ne yapayım aha haa
Biriyle karşılıklı kahve içip sohbet etmek çok da samimiyet gerektirmiyor bence. Büyükşehir arkadaşlığı deniyor sanırım buna :)

Milyon tane arkadaşım yok ama var olan 1 elin parmağıyla da asla böyle sorunlar yaşamadım. Ben arkadaş seciminde sorun olduğunu düşündüm.

Ergen erkeksi tavırlı kız davranışı )))) sakin olun hanımlar. Kimse arkadaşının gözünü oyup, yuvasını yıkmıyor. Kişi kendiden bilir işi diyip, noktalıyorum.

Ergen erkeksi tavırlı kız davranışı )))) sakin olun hanımlar. Kimse arkadaşının gözünü oyup, yuvasını yıkmıyor. Kişi kendiden bilir işi diyip, noktalıyorum.
ha yani sorunlu benim öyle mi .siz kadınların çoğunu hiç tanıyamamışsınız bunca yıl o zaman diyorum.daha bugün komşuma whatsap tan çocuğun arabamı hem sallamış hem de çizmiş kocaman dıyorum aldığım cevap:benim çocuğum yapmaz ben yapmadım dıyor dedi çıktı.parke taşlarını söktu parkın daha bu hafta kamelyayı mahvetmiş ama kabul bile etmıyor .e tabii ben paranoyağım kötü düşünüyorum haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…