- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Daha çok çevreyi algılama biçimi ve ona göre şekillendirme gibi bir şey, bir adı var mı bilmiyorum.Karma miydi bu ))))
bizimkide maşallah süper.ben 29 ekım de meşhur ataturk kıtabını hediye ettim kızımın eline tutuşturup.öyle mutlu olmuş ki ağlamış sevinçten.Aaaa öğretmenimize değer :)
Bu arada öğretmenimizi çok aşırı seviyorum iyi ki bize rastgeldi.
Tam idealist.
Böyle şeyleri kabul ederken rahatsız olacağını düşünüyorum.
Sevgili öğretmen arkadaşlarımız yanlış anlamasın beni:)
he ya bir de o vardı o konuyu da yarın konu açın işleyelim aha haaYa da seninle cok iyi samimiyken baska biriyle daha tanisip 3 lu arkadas olup sonra seni dislamalari.. Biriyle birini tanistirirsin sonra ikisi bir olur seni dislar
tam tersi algılıyoruz ama işte asıl hata bu polyannacılık yapıyoruz tutmuyorrrDaha çok çevreyi algılama biçimi ve ona göre şekillendirme gibi bir şey, bir adı var mı bilmiyorum.
Ya da meali, ben çok safım, henüz iyi bir kazık yemedim de olabilir.
yememişsiniz kazık steril yaşamışsınız emin olunDaha çok çevreyi algılama biçimi ve ona göre şekillendirme gibi bir şey, bir adı var mı bilmiyorum.
kesinlikle dikkate alacağımBence çözüm çok basit:
İnan ki sevmediğin insanlarla birlikte daha yalniz hisseder insan kendini. Varlıkları bile yük. Ama bu yükü beraberken değil kkonuşmayı kestiğinde 'oh be,üstümden yuk kalkti' hissinde olunca anlayacaksın :))
- sevmediğin insanlari hayatından uzaklaştır
- kendini (daha çok) sevmek için çabala.
Benim genel olarak çevrem çok kalabalıktır. İnsanları gerçekten seviyorum. Kaç kere anlattıklarim başıma bela oldu (KK'da tanıştığım kadınla bile...) hala güvenip herşeyimi anlatırım... Derken geçen sene bir karar aldım.
Hayatımda 'öylesine' olan, bana eş sevgili sorunundan başka birşey anlatmayan, AVM'de selfie çekmek için benle buluşan, hobisi olmayan, vizyonu dar, beni geriye ceken- öyle kolay olsa herkes yapardi diyen, ve en önemlisi ATAERKİL cümleler kuran herkesle iletişimini minimuma indirdim.
Çünkü beni kötü yönde etkiliyorlardi. Kimseyle kavga etmedim,küsmedim ama aramadim sormadım. Sosyal medyadan silmedim ama karşıma salak salak laf sokmali vs resimleri çıkmasın diye ayarlardan gizledim... Küs değilim ama 'senede bir gün,o da belki' arkadaşı oldum :)
Tabii ki yalnız kaldım biraz. Benim gibi bir güne 3 arkadaş buluşması sigdiran biri için zor oldu azıcık. Ama onlar yerine bisiklet turlarında katıldım,oradan bir arkadaşım oldu sık sık bulustugum (kamplar yapar, uzun bisiklet turlarına çıkar. Dolu dolu bir insan). Bedavaya turist gezdiriyorum, nice gezginle sosyalleşip hayalimdeki şeyleri gözümde küçültüyorum 'neden olmasın ya, bak xy nasıl yapmış?' , gezgin kadınlar soylesilerine katılıyorum, bir kitap takas sitesine üye oldum kutuphanemi sıfırdan kuruyorum...
Geçen seneki kadar keyifli geçmiyor günlerim ama en azından iç huzurum yerinde. Hayatımda enerji emici insanlar yok sadece motive edici insanlar var (tabii ki vazgeçemediğim 3-4 enerji emici arkadaşım var ama çok seviyorum onlari,napayım)
Bence sen de kendine bir kurtuluş planı yap. Kendi isteğinle yol ver Sindirellalara. Onun yerine kendine kendin gibi arkadaşlar ara.
Mesela nelerden hoşlanırsın? Söylersen alternatifler düşünebilirim senin için :)
Başka insanların nazini çekeceğine kendi nazini çek.
Aaa ben de yemedim ama sarimsakli yogutlu tercih ederdim şahsen )))Daha çok çevreyi algılama biçimi ve ona göre şekillendirme gibi bir şey, bir adı var mı bilmiyorum.
turizm mezunuyum bende gezmeyi severim yeni yerler keşfetmeyi eskıden çok kıtap okurdum son yıl da 1 tane anca okudum.arabayla gezmeyi severim amaçsızca.nette yakın tarıh araştırmayı severim.ha bir de alışveriş sitelerı bağımlısıyım maalesef aha haaBence çözüm çok basit:
İnan ki sevmediğin insanlarla birlikte daha yalniz hisseder insan kendini. Varlıkları bile yük. Ama bu yükü beraberken değil kkonuşmayı kestiğinde 'oh be,üstümden yuk kalkti' hissinde olunca anlayacaksın :))
- sevmediğin insanlari hayatından uzaklaştır
- kendini (daha çok) sevmek için çabala.
Benim genel olarak çevrem çok kalabalıktır. İnsanları gerçekten seviyorum. Kaç kere anlattıklarim başıma bela oldu (KK'da tanıştığım kadınla bile...) hala güvenip herşeyimi anlatırım... Derken geçen sene bir karar aldım.
Hayatımda 'öylesine' olan, bana eş sevgili sorunundan başka birşey anlatmayan, AVM'de selfie çekmek için benle buluşan, hobisi olmayan, vizyonu dar, beni geriye ceken- öyle kolay olsa herkes yapardi diyen, ve en önemlisi ATAERKİL cümleler kuran herkesle iletişimini minimuma indirdim.
Çünkü beni kötü yönde etkiliyorlardi. Kimseyle kavga etmedim,küsmedim ama aramadim sormadım. Sosyal medyadan silmedim ama karşıma salak salak laf sokmali vs resimleri çıkmasın diye ayarlardan gizledim... Küs değilim ama 'senede bir gün,o da belki' arkadaşı oldum :)
Tabii ki yalnız kaldım biraz. Benim gibi bir güne 3 arkadaş buluşması sigdiran biri için zor oldu azıcık. Ama onlar yerine bisiklet turlarında katıldım,oradan bir arkadaşım oldu sık sık bulustugum (kamplar yapar, uzun bisiklet turlarına çıkar. Dolu dolu bir insan). Bedavaya turist gezdiriyorum, nice gezginle sosyalleşip hayalimdeki şeyleri gözümde küçültüyorum 'neden olmasın ya, bak xy nasıl yapmış?' , gezgin kadınlar soylesilerine katılıyorum, bir kitap takas sitesine üye oldum kutuphanemi sıfırdan kuruyorum...
Geçen seneki kadar keyifli geçmiyor günlerim ama en azından iç huzurum yerinde. Hayatımda enerji emici insanlar yok sadece motive edici insanlar var (tabii ki vazgeçemediğim 3-4 enerji emici arkadaşım var ama çok seviyorum onlari,napayım)
Bence sen de kendine bir kurtuluş planı yap. Kendi isteğinle yol ver Sindirellalara. Onun yerine kendine kendin gibi arkadaşlar ara.
Mesela nelerden hoşlanırsın? Söylersen alternatifler düşünebilirim senin için :)
Başka insanların nazini çekeceğine kendi nazini çek.
kazıklı voyvoda gibi ama onların ki ha ha haAaa ben de yemedim ama sarimsakli yogutlu tercih ederdim şahsen )))
yememişsiniz kazık steril yaşamışsınız emin olun
estafurullah ne demek.iyi geceler. hiç kayınvalidem olmadı ki şurada bende ağız tadıyla bir kaynana çekiştirme konusu açayım.elimden gelen konu bu aha haaaBilmiyorum haklı olabilirsiniz ama değer verdiğim dostlarımdan hiç kazık yemedim, sadece sevdiğim iyi kalpli insanlar kaldı çevremde, gerisini eledim. Bunlar dışındaki insanları ise ya önemsemiyorum ya da direk darulharp oluyorlar benim için. Yani önüme gelene yüz tekme özetle.
Umarım anlatabilmişimdir, kafam çok yorgun, kusura bakmayın.
Bende var ama kıyamam. Ben seviyorum kayınvalidemi. Annemiz o da.estafurullah ne demek.iyi geceler. hiç kayınvalidem olmadı ki şurada bende ağız tadıyla bir kaynana çekiştirme konusu açayım.elimden gelen konu bu aha haaa
O zaman pul biber ve nane de isterim)) ancak gider napim )))kazıklı voyvoda gibi ama onların ki ha ha ha
selam kızlar.özellıkle son yıllar da sevdığım için ya da mecburen arkadaşlık yaptığım kadın ırkından resmen bıktım tiksindim.Neden derseniz saçma egolarından yüzüme başka arkamdan başka konuşmalarından çıkarcılıklarından dostu bırak zaten aramıyorum da guvenılmez olmalarından bıktımmmmmm.durumun iyi olsa sevmezler sıkıntı da olsan sevinirler açığını ararlar hemcinslerim yalnız da yaşanmıyor idare de edılmıyo .yav erkek olaydım keşke ne kankalarım olurdu dıyorum bazen aha haa.siz neler yapıyorsunuz bu durumlar da neler onerırsınız alıp başımı ıssıa adaya mı yerleşeyim valla bilemedim yoruldum iyice kadın arkadaş olamayan arkadaşçıklardan
Sendemi yaaa bide dünya para toplayıp çok saçma bişey almak istemiyolar mı sinirden delirdim neyse boşver uykucu diyorum da yaww o kadar para da ona verilmez ki şahsen biri bana o paraya onu alsa arkadaş enayi misin paran mı çok derim de ahh ahh3-5 gündür devam eden,
Öğretmenler günü kutlaması için aşırı dozda ego(sidik) yarışında olan kadınların içinden geldim.
Beni de alsana yanına birlikte çatlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?