İçine ata ata çatlayacaksın be kadın

bizimkide maşallah süper.ben 29 ekım de meşhur ataturk kıtabını hediye ettim kızımın eline tutuşturup.öyle mutlu olmuş ki ağlamış sevinçten.

Bence çözüm çok basit:
  1. sevmediğin insanlari hayatından uzaklaştır
  2. kendini (daha çok) sevmek için çabala.
İnan ki sevmediğin insanlarla birlikte daha yalniz hisseder insan kendini. Varlıkları bile yük. Ama bu yükü beraberken değil kkonuşmayı kestiğinde 'oh be,üstümden yuk kalkti' hissinde olunca anlayacaksın :))
Benim genel olarak çevrem çok kalabalıktır. İnsanları gerçekten seviyorum. Kaç kere anlattıklarim başıma bela oldu (KK'da tanıştığım kadınla bile...) hala güvenip herşeyimi anlatırım... Derken geçen sene bir karar aldım.
Hayatımda 'öylesine' olan, bana eş sevgili sorunundan başka birşey anlatmayan, AVM'de selfie çekmek için benle buluşan, hobisi olmayan, vizyonu dar, beni geriye ceken- öyle kolay olsa herkes yapardi diyen, ve en önemlisi ATAERKİL cümleler kuran herkesle iletişimini minimuma indirdim.
Çünkü beni kötü yönde etkiliyorlardi. Kimseyle kavga etmedim,küsmedim ama aramadim sormadım. Sosyal medyadan silmedim ama karşıma salak salak laf sokmali vs resimleri çıkmasın diye ayarlardan gizledim... Küs değilim ama 'senede bir gün,o da belki' arkadaşı oldum :)
Tabii ki yalnız kaldım biraz. Benim gibi bir güne 3 arkadaş buluşması sigdiran biri için zor oldu azıcık. Ama onlar yerine bisiklet turlarında katıldım,oradan bir arkadaşım oldu sık sık bulustugum (kamplar yapar, uzun bisiklet turlarına çıkar. Dolu dolu bir insan). Bedavaya turist gezdiriyorum, nice gezginle sosyalleşip hayalimdeki şeyleri gözümde küçültüyorum 'neden olmasın ya, bak xy nasıl yapmış?' , gezgin kadınlar soylesilerine katılıyorum, bir kitap takas sitesine üye oldum kutuphanemi sıfırdan kuruyorum...
Geçen seneki kadar keyifli geçmiyor günlerim ama en azından iç huzurum yerinde. Hayatımda enerji emici insanlar yok sadece motive edici insanlar var (tabii ki vazgeçemediğim 3-4 enerji emici arkadaşım var ama çok seviyorum onlari,napayım)
Bence sen de kendine bir kurtuluş planı yap. Kendi isteğinle yol ver Sindirellalara. Onun yerine kendine kendin gibi arkadaşlar ara.
Mesela nelerden hoşlanırsın? Söylersen alternatifler düşünebilirim senin için :)
Başka insanların nazini çekeceğine kendi nazini çek.

kesinlikle dikkate alacağım

Ben genel olarak insanların samimiyetsizliğinden soğudum. Bana göre iyi olan bir insan görünce şaşırıp mutlu oluyorum. Bende bir tuhaflaştım. Belkide insanlarla belirli bir mesafe tuttuğumdan..bilemiyorum. Tek başına da zor

turizm mezunuyum bende gezmeyi severim yeni yerler keşfetmeyi eskıden çok kıtap okurdum son yıl da 1 tane anca okudum.arabayla gezmeyi severim amaçsızca.nette yakın tarıh araştırmayı severim.ha bir de alışveriş sitelerı bağımlısıyım maalesef aha haa

yememişsiniz kazık steril yaşamışsınız emin olun

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama değer verdiğim dostlarımdan hiç kazık yemedim, sadece sevdiğim iyi kalpli insanlar kaldı çevremde, gerisini eledim. Bunlar dışındaki insanları ise ya önemsemiyorum ya da direk darulharp oluyorlar benim için. Yani önüme gelene yüz tekme özetle.

Umarım anlatabilmişimdir, kafam çok yorgun, kusura bakmayın.

estafurullah ne demek.iyi geceler. hiç kayınvalidem olmadı ki şurada bende ağız tadıyla bir kaynana çekiştirme konusu açayım.elimden gelen konu bu aha haaa

Valla insanlar bir tuhaf olmuşlar kabul. Bana biri gulumsese ( yanimda bir cüce var diye gulumsuyolar tabi, gudubet yuzume hasret değiller) zarar vermemek, gülümsemek, selamlaşmak, komşuluk, dostluk ne.güzel. keşke becerebilsek. Kimseyi rahatsiz etmeden yaşasak da ne mumkun )))

Bende bulundugum boş bir anımda o gereksiz arkadaslarimi hayatimdan cikardim. Onlarin haberi bile yok muhtemelen aramayi gorusmeyi birden kestim. Bir tanesi hamile. 3 aylikken tesaduf eseri ogrendim hamileligini... eminim ondan dolayi mesafe koydugumu düsünüyor ama aslı bambaska... Her konuda seni hor gorurler ama bunu tatli tali soylerler. Ya da emrivakiden hoslanmadigim halde emrivaki yaparlar. Bu genelde hep boyle gelisir. Hicbir aciklama yapmadan uzaklas onlardan. Bana bir hafiflik geldi...

3-5 gündür devam eden,
Öğretmenler günü kutlaması için aşırı dozda ego(sidik) yarışında olan kadınların içinden geldim.

Beni de alsana yanına birlikte çatlayalım
Sendemi yaaa bide dünya para toplayıp çok saçma bişey almak istemiyolar mı sinirden delirdim neyse boşver uykucu diyorum da yaww o kadar para da ona verilmez ki şahsen biri bana o paraya onu alsa arkadaş enayi misin paran mı çok derim de ahh ahh

Dur konuya bağlanayım
Kadın erkek farketmez arkadaş olursun belki ama sır verip özelini anlatma kendi kendine konuş daha iyi

Eger hepsi aynisi cikiyorsa o zmn bence siz yanlis yerde arkadas ariyorsunuz.
Bkz: karga copluge goturur,bulbul gule.
Bkz: Kumar oynanilan kahveye girip " hadin muhteremler cuma namazi icin eslik edicek ahiretini dusunen insanlar ariyorum"demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…