- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
"Başkası olma,kendin ol,böyle çok daha güzelsin" demiş bir üstad:)alttan alsam basitleştirsem konuşmalarımı yaşamımı küçük görüyorlar e olduğu gibi anlatsam vayyy hava atıyor bize dıyorlar çıldırcemmmmm.eğitimime göre konuşsam olmuyor onların dılınde konuşsam e neresi okumuş diyorlarrrr çıldırcemmmmmmm
on numara beşyıldız bi yorumbunu kadınlar kulübüne yazman peki
Çoğu zaman aynı duyguları yaşıyorum ben deselam kızlar.özellıkle son yıllar da sevdığım için ya da mecburen arkadaşlık yaptığım kadın ırkından resmen bıktım tiksindim.Neden derseniz saçma egolarından yüzüme başka arkamdan başka konuşmalarından çıkarcılıklarından dostu bırak zaten aramıyorum da guvenılmez olmalarından bıktımmmmmm.durumun iyi olsa sevmezler sıkıntı da olsan sevinirler açığını ararlar hemcinslerim yalnız da yaşanmıyor idare de edılmıyo .yav erkek olaydım keşke ne kankalarım olurdu dıyorum bazen aha haa.siz neler yapıyorsunuz bu durumlar da neler onerırsınız alıp başımı ıssıa adaya mı yerleşeyim valla bilemedim yoruldum iyice kadın arkadaş olamayan arkadaşçıklardan
Ben bu durumlarda aileme ve kızkardeşimin varlığına binlerce kez şükürler ediyorum. Dostluk kavramı benim için palavradn ibaret, bugüne kadar sadece iyiliğini istediğim, herşeylerine koştuğum sözde dostlarım benim hiçbir mutluluğumu kaldıramadıselam kızlar.özellıkle son yıllar da sevdığım için ya da mecburen arkadaşlık yaptığım kadın ırkından resmen bıktım tiksindim.Neden derseniz saçma egolarından yüzüme başka arkamdan başka konuşmalarından çıkarcılıklarından dostu bırak zaten aramıyorum da guvenılmez olmalarından bıktımmmmmm.durumun iyi olsa sevmezler sıkıntı da olsan sevinirler açığını ararlar hemcinslerim yalnız da yaşanmıyor idare de edılmıyo .yav erkek olaydım keşke ne kankalarım olurdu dıyorum bazen aha haa.siz neler yapıyorsunuz bu durumlar da neler onerırsınız alıp başımı ıssıa adaya mı yerleşeyim valla bilemedim yoruldum iyice kadın arkadaş olamayan arkadaşçıklardan
En güzeliArkadaşım ama kimseyle cok yakın değilim. O yüzden böyle şeyler çok olmuyor.
Konu eski ama içerik yeni, fesat insanlarla arkadaşlık yapmamak lazım sitede bile bir sürü var işsiz güçsüz kadın. İşsiz güçsüz erkek peşinde koşuyorlar zaten demek ki işi olan adam buraya non-stop giremiyor. Kendi adıma konuşacak olursam 19 yıllık 2 kadın dostum var, onlar dışında genelde kadınlarla arkadaş olmuyorum.selam kızlar.özellıkle son yıllar da sevdığım için ya da mecburen arkadaşlık yaptığım kadın ırkından resmen bıktım tiksindim.Neden derseniz saçma egolarından yüzüme başka arkamdan başka konuşmalarından çıkarcılıklarından dostu bırak zaten aramıyorum da guvenılmez olmalarından bıktımmmmmm.durumun iyi olsa sevmezler sıkıntı da olsan sevinirler açığını ararlar hemcinslerim yalnız da yaşanmıyor idare de edılmıyo .yav erkek olaydım keşke ne kankalarım olurdu dıyorum bazen aha haa.siz neler yapıyorsunuz bu durumlar da neler onerırsınız alıp başımı ıssıa adaya mı yerleşeyim valla bilemedim yoruldum iyice kadın arkadaş olamayan arkadaşçıklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?