İçine ata ata çatlayacaksın be kadın

"Başkası olma,kendin ol,böyle çok daha güzelsin" demiş bir üstad:)

Çoğu zaman aynı duyguları yaşıyorum ben de

Sizi çok iyi anlıyorum.Bende benzer sebeplerden uzaklaşmıştım insanlardan,sonrasında yanlızlığı da sevdim,yalnızlığı sevmeyi öğrenince hiçbirşey zarar veremez artık gibi geliyor insana.Ama zaman ilerledikçe tekrardan insanlarla birşeyler paylaşmayı,içimi insanlara dökmeyi özlediğimi farkettim.Bunu kabul etmek hoşuma gitmedi hala da hoşuma gitmiyor ama insanız ve sosyal varlıklarız,birbirimize ihtiyacımız var.Onca zamanki yalnızlıktan sonra birileriyle sohbet ettiğimde canlandığımı farkettim.

Bence bir denge olması en iyisi.Yalnızlıkla da barışık olmalı,çevreyle de barışık olmalı.İkisinin de farklı etkileri oluyor ve ikisi de lazım bize.Hala çevremde ''hah bu tam da benim kafamda'' diyebileceğim birileri yok ama aramaktan da vazgeçmedim.Çok klasik olacak ama siz de vazgeçmeyin bence,nefes aldığımız sürece umut vardır:)

Ben bu durumlarda aileme ve kızkardeşimin varlığına binlerce kez şükürler ediyorum. Dostluk kavramı benim için palavradn ibaret, bugüne kadar sadece iyiliğini istediğim, herşeylerine koştuğum sözde dostlarım benim hiçbir mutluluğumu kaldıramadı

Konu eski ama içerik yeni, fesat insanlarla arkadaşlık yapmamak lazım sitede bile bir sürü var işsiz güçsüz kadın. İşsiz güçsüz erkek peşinde koşuyorlar zaten demek ki işi olan adam buraya non-stop giremiyor. Kendi adıma konuşacak olursam 19 yıllık 2 kadın dostum var, onlar dışında genelde kadınlarla arkadaş olmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…