İçini çekerek ağlıyor içim acıyor.

Kucağa alışmış ya ne tatlı :D yegenım de oyleydı yalnız onun gaz sancısı vardı. Kendım yarı uzanır vazıyette otururdum ustume yatırırdım sakınlesır uyurdu :D

Ya kucukken ben de oyleydim sanki cocuklugumu hatirliyorum da annem yada babam sarildi mi bi duygusallik gelirdi aglamak isterdim. Benim kiz da oyle oldu. Kucagima alinca bi iyice cosar yada baskasina verdysem islerimi yapmak icin falan ,beni gorunce birden aglamaya baslar falan. Sarilirimm daha da beter olur.. :)
Ah ah kıyamam ya ben ona yavrum yaaa:))) beni ki umarım bana çekmez ben çok numara yaparmışım annem derki buğuzluğuna ağlardın büyümüşüm hala numaradan ağlıyormuşum :) yanarım bana çekerse :-) çok nazlı olacak benimkisi çoook

Kızlar bebeğim çoğunlukla gündüz uykularında uyandığında dudak bükerek ağlıyor böyle içini çeke çeke boncuk boncuk gözünde yaş neden olabilir sizde de yaşandı mı hiç kucağıma alınca susuyor ama gündüz öyle bir şey var bir dudak büküşü var Allahımm içim eriyor. Neden olabilir? Bu 2 haftadır falan olan bir durum birde bebeğim 3 aylık kızlar
bu donemde bebeklerde annenin onu terkedecegi korkusu olurmuş o nedenle ağlıyordur. bizde de oluyor, geçici bir durum

Hahaha iyimiş bak bu da ben şuan ciddi bir vakayim:-) kuzenimle aramızda bir ay var ben önce doğum yaptım haliyle benimki biraz daha büyük diyorlar ki seninki büyük bendeki gurur şu onu ben doğurdum :-) eşim diyorki zaten normalde de öyle olması lazım bizimki büyük aşkım hayır diyorum sen babasın anlamazsın ahahaj :-)
Vallahi oyle oluyor ya :) cok tatli dediklerinde ben yaptim nasil ama cok iyi yapmisim dimi falan :KK53::KK48::KK48:

Kızlar bebeğim çoğunlukla gündüz uykularında uyandığında dudak bükerek ağlıyor böyle içini çeke çeke boncuk boncuk gözünde yaş neden olabilir sizde de yaşandı mı hiç kucağıma alınca susuyor ama gündüz öyle bir şey var bir dudak büküşü var Allahımm içim eriyor. Neden olabilir? Bu 2 haftadır falan olan bir durum birde bebeğim 3 aylık kızlar
Ac olmadigina emin olun
Sicaklik soguklu ayarlarini kontrl edin
Hasta olmadigina emin olun
Bide gaz olabilme ihtimalini dusunun derim
Yani bicok sebep olabilir. Bazen buyuklere kizsakta bunlar bi bebk icin klask sebepler.

3.ay atağı bence. Bebekler ağlar. Şu ara ekstra, neye ağladığını bilmediğiniz durumlar varsa ataktandır bence. Oğlum atak zamanları neye ağlayacağını şaşırır:) su içerken bakıp bakıp ağlamışlığı var iç çeke çeke:D her halleri baldan tatlı. Sağlıkla büyütün.

3.ay atağı bence. Bebekler ağlar. Şu ara ekstra, neye ağladığını bilmediğiniz durumlar varsa ataktandır bence. Oğlum atak zamanları neye ağlayacağını şaşırır:) su içerken bakıp bakıp ağlamışlığı var iç çeke çeke:KK70: her halleri baldan tatlı. Sağlıkla büyütün.
Amin inşallah hep çok sağlıklı olsunlar. Ah ah ataklar sendromlar ne yapacağız bilmem :-) kıyamam onlara ben bakalım daha neler göreceğiz ve sanırım deşiğiniz gibi atak haftasındayız 12 olduk çünkü

Bizim de öyleydi. Büyükler anne babasının öldüğünü gösterirler demişti. Ama sonra geçiyor çok şükür;)

Back
X