İçini katran bürüyen kadinlar(kötülük kazandi)

mutlubirpatates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
827
1.055
28
Kadınların dünyasından bır süre uzaktaydim. Bu forumda bir kez daha insanların ne kadar kötü niyetli oldugunu görmüş oldum.
Birbirine saldıran saldırana. Birbirine hakaret eden edene...
Herkes günlük yaşamındaki eziklikleri burada derdi sorunlarina cozum aramak isteyen kişilere kusuyor. Kendi başlıklarımda değil tüm başlıklarda da net görüyoruz bunu. Bu arada son basligimda "kocam yok kismetim yok, bu sebepten hicbisiy yapasim yok" diye ağlayan akrabam için yardım istemiştim. Benim koca bulmayı marifet saydığımı hatta sevgilim var diye hava attığımı iddia eden geri kafalı biri olduğum sayfalarca yazıldı. Benim o başlıktaki derdim akrabamin şekilci ve yüzeysel evlilik ve aşk anlayışını degistirmekti. Ve derdi evlilik olan akrabami mutlu etmekti. Evlenmek icin erkeklerden sacma kriterlerde bulunan mahluklarin ve kocasız yaşayamam olmek istiyorum diyen kadinlarin zoruna gitti baya saldirdilar. Her daim kadın hakları için çabalayan insanlara iyilik etmek için vaktini harcayan biri olarak istemeden insanlığa dair umutlarim kalmadı ve bundan sonra tek iyiligimi hayvanlara yapma kararı aldım.
Aklı yerinde olan kişiler buradaki cahil sürüsünden medet ummamali. Giden dostlarına ailesine gitsin .Ben yaptım pismanim. Bu başlığın altına da katranlarinizi boşaltın. Sonuçta her seferde banlanan kişi hakaret edilip kendini savunan kişi olacaktır. Günlük yaşamınızdaki tum mutsuzluklarin başkasına yapmaya calistiginiz kötülüklerle artması dilegiyle...

Kendi ruh sagligim için buradaki yorumları okumadan bu forumdan gidiyorum. Ama kötülüğün nasıl bir şey olduğunun görülmesi için de somut örnek olarak bu başlığı bırakıyorum. Altındaki yaratıcı saldırılarla bunu buram buram öğrenebilirsiniz. Gerçi kilitlerler basligimi.

Kalbini her daim temiz tutan güzeller alınmasın kalplerinden öpüyorum.

Mutlu kalin

Aman guzelim ya salla bosver her insan her kisi farklidir takma kafana bi suru iyi insan guzel ogut verenlerde var neyi gormek istersen onu gor.sadece burda degil hayattin her yerinde iyi oldugu gbi kotude olucak napalim fani dünya

Konunuza olumsuz yorum yapan cahil cuheladan biriyim
Bu konunuzla da yorumumda ne kadar hakli oldugumu gostermissiniz
Sizin gibiler hep geliyor buraya , sonrada binbir kapris iceren bununki gibi atarli giderli konu acip gidiyor
Bir kismi dayanamayip yrni uyelik alip geri geliyor
Biz cok alistik sizin gibilere

Back
X