Ben bu hanımefendiye nedense katılıyorum. (Kısmen)
Burada kendisiyle,kocasıyla,kızıyla,sevgilisiyle ya da aile bireyleri ile ilgili konular açıldığında hemen konu sahibi/konuda geçen kişi çoğu zaman yerden yere vuruluyor.
İnsanlar bdvye dertlerini anlatmak,fikir almak içinden çıkamadığı problemleri için geliyor,insanların yerden yere vurmasını dinlemeye değil.
Hatta bazıları (daha dün kendi konumda karşılaştım) senin her konun ailen,kocan ve seninle ilgili bu konu çok gereksiz kibliyorum

dedi :) minvalinde konuştu. Ya da eleştirenler oldu.
Abimle ilgili konumda bana haysiyetsiz terbiyesiz pis aile muamelesi yapıldı,şahsıma o kadar hakaretler edildi (ilişkiyi ben yaşamamış olmamama rağmen,suçum aynı anneden doğmak sanırım

)
Konumda kadını göklere çıkaranlar abimi gömenler oldu ki daha sonradan hiç kimse devamını yazdığım konuya bakıp yazmadı falan. Çünkü kadının amacı belli olmuştu,ben aklanmıştım.
Neyse. Bu foruma alıştım. Ve sevdiğim 2-3 insan olduğu için gitmeyi düşünmüyorum. Bu bayana da hak veriyorum. Bazen çok yersiz ve kırıcı yorumlar yapılıyor,yapıcı aklı başında yorum yapan sayısı çok az.