İçini katran bürüyen kadinlar(kötülük kazandi)

ay valla cok duygulandim. valla hepinizi yerim ne güzel sac bas girmeden yorumlasinioz :KK30:

Kadınların dünyasından bır süre uzaktaydim. Bu forumda bir kez daha insanların ne kadar kötü niyetli oldugunu görmüş oldum.
Birbirine saldıran saldırana. Birbirine hakaret eden edene...
Herkes günlük yaşamındaki eziklikleri burada derdi sorunlarina cozum aramak isteyen kişilere kusuyor. Kendi başlıklarımda değil tüm başlıklarda da net görüyoruz bunu. Bu arada son basligimda "kocam yok kismetim yok, bu sebepten hicbisiy yapasim yok" diye ağlayan akrabam için yardım istemiştim. Benim koca bulmayı marifet saydığımı hatta sevgilim var diye hava attığımı iddia eden geri kafalı biri olduğum sayfalarca yazıldı. Benim o başlıktaki derdim akrabamin şekilci ve yüzeysel evlilik ve aşk anlayışını degistirmekti. Ve derdi evlilik olan akrabami mutlu etmekti. Evlenmek icin erkeklerden sacma kriterlerde bulunan mahluklarin ve kocasız yaşayamam olmek istiyorum diyen kadinlarin zoruna gitti baya saldirdilar. Her daim kadın hakları için çabalayan insanlara iyilik etmek için vaktini harcayan biri olarak istemeden insanlığa dair umutlarim kalmadı ve bundan sonra tek iyiligimi hayvanlara yapma kararı aldım.
Aklı yerinde olan kişiler buradaki cahil sürüsünden medet ummamali. Giden dostlarına ailesine gitsin .Ben yaptım pismanim. Bu başlığın altına da katranlarinizi boşaltın. Sonuçta her seferde banlanan kişi hakaret edilip kendini savunan kişi olacaktır. Günlük yaşamınızdaki tum mutsuzluklarin başkasına yapmaya calistiginiz kötülüklerle artması dilegiyle...

Kendi ruh sagligim için buradaki yorumları okumadan bu forumdan gidiyorum. Ama kötülüğün nasıl bir şey olduğunun görülmesi için de somut örnek olarak bu başlığı bırakıyorum. Altındaki yaratıcı saldırılarla bunu buram buram öğrenebilirsiniz. Gerçi kilitlerler basligimi.

Kalbini her daim temiz tutan güzeller alınmasın kalplerinden öpüyorum.

Mutlu kalin
Burada herkes özgürce düşüncelerini paylaşıyor, kendi yaşadıklarından örnekler vererek yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyor .:işsiz:Siz sırf duymak istediklerinizi yazmadıkları için burdaki insanları suçlayamaz ve aşağılayamazsınız . :sinirli:
Forumdan ayrılmanız iyi olmuş burda size yardımcı olmaya çalışan insanlar için zaman kayıbıymışsınız :işsiz:

Ben kaçırmışım. Evde bebe uyutmaya çalışırken birden cahil/cühela oluvermişim. Tüm cahil cühela dostlarıma iyi geceler:KK70:

Ben de kaçırmışım Tosba, bi önceki konusunu oku ya; ibret ala ala bi hal olursun.
Yine altın günlü bi caps yapasım geldi:

"Bakın gadınlar, sizi buraya ibret alın diye çağırdım. Çohk ayıb ediyörsünüz" diyerek...

Ben de kaçırmışım Tosba, bi önceki konusunu oku ya; ibret ala ala bi hal olursun.
Yine altın günlü bi caps yapasım geldi:

"Bakın gadınlar, sizi buraya ibret alın diye çağırdım. Çohk ayıb ediyörsünüz" diyerek...
:D hemen bakayım Gangstacığım merak ettim valla. Günlük ibret kotamı doldurayım da öyle uyuyayım.

Açıkçası ben de tamamen olmasa da katılıyorum konu sahibine. Bazı konularda yorumları okuyunca konu sahibinin o yorumları okuduğunda ne kadar incineceğini düşünüyorum. En dipteyken son çare burada insanlardan yardım isteyenlere, bir tokatın da burada vurulması çok üzücü. Tüm üyeler değil asla. Ancak ciddi manada bazıları konulara yorum yaparken konu sahibini linç etme, ona muhalefet olma amacıyla yorum yapıyor. “Oh iyi olmuş” tarzı yorumları çok gördüm burada ve konu sahibi adına üzüldüğüm zamanlar oldu. Dipte olan bir insanı daha da dibe batırmak nasıl haz verebilir bir insana? Ya da yardımcı olmadıktan, kırmadan doğru olanı söylemedikten sonra ne anlamı var yorumun? Kırmadan yardımcı olabilmek, kırmadan eleştirmek, kırmadan düşüncelerini belirtmek çok önemli. Allah hepimize iyi insanlar olmayı ve iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.

Konuya yazmamıştım, neymiş diye bir bakayım dedim.

Olayı mealiyle açıklıyorum: "Bir akrabam var, 40 yaşında (yani artık yaş geçti), evlen(e)medi (evlenmeme tercihi diye bir şey olamaz yaş 40 olmuş artık yani kim alır onu evde kaldı yani), benim ilişkim ciddi bir boyuta gidiyor onun yanında konuşamıyoruz (malum beni kıskanır çünkü evlenmek çok önemli bir şey nihahaha ben evde kalmadım bak koca buldum), babaları yok abisi de bekar annelerinin psikolojisi bozuk (ailesi de sorunlu zaten bunu kim alır ki yani) , ibret olsun gadınlar haa benim gibi bir an önce evlenin (çünkü benim övünülecek başka bir vasfım yok kendimi sadece kocişim ve bebişimle tanımlayabilirim)"

Senin gibi hayatını bir erkeğe adayarak, sırtını dayanarak geçineceklere ibret olabilir. Benim hayatımda birisi var ama onunla evleneceğimin garantisi olmayabilir, tıpkı senin de ilişkinin ciddiye gitmesinin sonunun evlilikle biteceğinin garantisi olmadığı gibi. Benim için evlenmemek dünyanın sonu değil, olacağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz yoluma bakarım. Ama sen belli ki 40 yaşına kadar evlenemezsen "Evde kaldımmmm ühühüüüü" diye tırlatacaksın, o yüzden bir an evvel evlenip koca donu yıkamanı gönülden dilerim cnmmm.

Not: Hatunlar sana az bile söylemiş. Goodbye, umarım yeni üyelikle gelmezsin.

Olayı mealiyle açıklıyorum: "Bir akrabam var, 40 yaşında (yani artık yaş geçti), evlen(e)medi (evlenmeme tercihi diye bir şey olamaz yaş 40 olmuş artık yani kim alır onu evde kaldı yani), benim ilişkim ciddi bir boyuta gidiyor onun yanında konuşamıyoruz (malum beni kıskanır çünkü evlenmek çok önemli bir şey nihahaha ben evde kalmadım bak koca buldum), babaları yok abisi de bekar annelerinin psikolojisi bozuk (ailesi de sorunlu zaten bunu kim alır ki yani) , ibret olsun gadınlar haa benim gibi bir an önce evlenin (çünkü benim övünülecek başka bir vasfım yok kendimi sadece kocişim ve bebişimle tanımlayabilirim)"

Senin gibi hayatını bir erkeğe adayarak, sırtını dayanarak geçineceklere ibret olabilir. Benim hayatımda birisi var ama onunla evleneceğimin garantisi olmayabilir, tıpkı senin de ilişkinin ciddiye gitmesinin sonunun evlilikle biteceğinin garantisi olmadığı gibi. Benim için evlenmemek dünyanın sonu değil, olacağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz yoluma bakarım. Ama sen belli ki 40 yaşına kadar evlenemezsen "Evde kaldımmmm ühühüüüü" diye tırlatacaksın, o yüzden bir an evvel evlenip koca donu yıkamanı gönülden dilerim cnmmm.

Tabii bir de armudun sapı üzümün çöpü dememek, gelene yapışmak lazım. Koca önemli çünkü. Başında bir erkek olmalı, olmazsa çok fena olur. Herkes sana acıyarak bakar falan.

Valla uzun yıllar bekâr ve tek başıma yaşadım, hiçbir zorluğunu görmedim; aksine hayat çok güzeldi o zaman bana. Kadınlar evlenmezse daha üretken, özgür ve mutlu oluyorlar.

Tabii bir de armudun sapı üzümün çöpü dememek, gelene yapışmak lazım. Koca önemli çünkü. Başında bir erkek olmalı, olmazsa çok fena olur. Herkes sana acıyarak bakar falan.

Valla uzun yıllar bekâr ve tek başıma yaşadım, hiçbir zorluğunu görmedim; aksine hayat çok güzeldi o zaman bana. Kadınlar evlenmezse daha üretken, özgür ve mutlu oluyorlar.

Bütün evlenenler aynı şeyi söylüyor bana :) "Çok şanslısın, ne güzel istediğin gibi yaşıyorsun, evlilik pranga gibi" falan ama ben biraz fazla dramatik bulmuştum. Bulmasam mı diye tereddüte düşüyorum artık ehehe.

Ama feministmiş :KK14:

Ama feministmiş :KK14:

Şey bunlar, sosyal medya feministi.

Kadına şiddete hayır post'u paylaş birkaç tane, bir ölüm haberi olunca atıyorum "#AyşelerÖlmesin, #FatmaİçinAdalet, #çocukgelinlerehayır" diye hashtag kas, Feyza Altun'un TedX konuşmasını paylaşıp "Mükkkemmel yaaa idolüm bu kadınnn" falan yaz. Tebrikler, sosyal medya feministi oldunuz.

Hanımlar herkes diyeceğini demiş galiba, konu sahibesi de siteden ayrılmış, üstüne daha fazla yazmanın bir manası yok, yazmak polemik getirir, uyarı getirir anca.

Back
X