selam merhabalar,bende 4 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorus bende fmf hastası ve sizler gibi bebek istiyorum genel muayenemde bi sorun çıkmadı 3 gün önce hsg çekildim haftaya doktorla randevum var bakalım neler varmış :) inşallah iyi çıkar hepimiz bebek sahibi oluruzzz..
,merhaba sweet33,
mesajin icin tesekkurker. Boyle seyleri duymak gercekten moral oluyor. FMF li olup veya hatat yumurtalik kanseri olupta cocuk sahibi olanlari bende duydum. Yani vakti gelince olacagindan eminim ama iste biz sabirsizlanip bekleyemiyoruz...
Herkese merhaba FMF li arkadaslarim.
Yaklasan ramazan ayi umarim hepimize hayirli ugurlu gelir ve hepimizin dilekleri kabul olur. :Saruboceq:
Herkese merhaba FMF li arkadaslarim.
Yaklasan ramazan ayi umarim hepimize hayirli ugurlu gelir ve hepimizin dilekleri kabul olur. :Saruboceq:
selam arkadaşlar bende fmf olmama rağmen şuan 3 aylık hamileyim çok şükür.
fmf.kadınlarda kısırlık yapmıyor aksine doğurganlığı artırıyor ama erkeklerde bir süre ilaç kullanımı yasaklanıyor çünkü sperm kalitesini düşürüyor diye şuan colsısın ilaçı alıyorum günde 1 adet inş. evladıma bir zararı olmaz uzun araştırmalardan sonra karar verdim ilaç kullanmayı.
dileyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın.
selam arkadaşlar bnmde eşim fmf hastası allahım yardım etsin size çok zor bi hastalık 2 seferdir aşılama yaptırcazama malesef eşim atak geçiriyor kolşisin evet erkeklerde sperm i çk kötü etkiliyor ............................m6801 gen olarak çıktı test sonucu sizlr düzenli kontrole gidiyomusunuz kızlar aman ihmal etmeyin ha...
selam arkadaşlar bende fmf olmama rağmen şuan 3 aylık hamileyim çok şükür.
fmf.kadınlarda kısırlık yapmıyor aksine doğurganlığı artırıyor ama erkeklerde bir süre ilaç kullanımı yasaklanıyor çünkü sperm kalitesini düşürüyor diye şuan colsısın ilaçı alıyorum günde 1 adet inş. evladıma bir zararı olmaz uzun araştırmalardan sonra karar verdim ilaç kullanmayı.
dileyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?