- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Dugunu yapıp kafama sıkcam dıyo ama yapar mıAllah yardımcınız olsun, şu saatten sonra değişeceklerini sanmıyorum o yüzden kendinizi daha fazla yıpratmamaya bakın. Kendi yolunuzu çizin siz, başka bir şey düşünmeyin
Valaa calısıyorum.Enınde sonunda atanıcam.Evlenmeden bayaa bankaya para atıcam o para garantım olucak benim.Ne biçim aileler yaa,bazen kendimi şanssız hissediyorum,sonra bu tarz aileleri okuyorum..ve halime şükrediyorum..Çok şükür Rabbim..sende o evden en kısa zaman da kaç..kazan sınavı o kadar..
Babam emekli.Dükkanından da güzel para kazanıyor.Ama sürekli içki içiyor.Ev kiramız elektrik su toplamda 500 lira.Erkek kardeşim nişanlı.Nişanlısı altından kalkamaycagımız kadar altın istedi.Kardeşim güzel maaş alıyor ama eve katkısı yok.Ya kızla yer ya da kıza altın yapar.Eşya ve dügün babama ait.Babalık görevin yapacaksın diyor babama.Ama yüzümüze bakmıyor.Dügün altınlar esya herşey bize ait ve birikimimiz yok.Bu akşam babam gene içmiş.Diger kardeşimle bana para baskısı yapıyor.İcralık olmuş.Şunu ödeyin bunu ödeyin.Yok kafama sıkcam.Ben bu dügünü yapacam ama sizi istemeye gelince köpek verir gibi al git nikah yap dicem diyor.Şuan kpss calısıyorum.Evlensemde hemen cocuk dusunmuyorum.Garanti işim olacak ve kpssyı bırakmıycam.İlerde babamla görüşmek istemıyorum.Sadece bıktım bu evden.Madem paran yok neden içiyorsun.Erkek kardesımde kızın sözünden çıkmıyor.Ona yedırıyor aldıgını.Yemin ederım hayattan sogudum bıktım usandım
O da bızımle.kadın bıktı hayatındanAllah yardımcınız olsun. Anneniz nerede bu arada?
Uğrattığı maddi manevi zarara bakar mısın... Blöf yapıyor bence, o şekilde sindireceğini biliyor. Sen sadece geleceğine odaklan, düşünmemeye çalış. Ne kadar yapabilirsen...Dugunu yapıp kafama sıkcam dıyo ama yapar mı
çok üzüldüm durumuna
ve maalesef bir çözümü yok gibi görünüyor
diğer arkadaşların da dediği gibi, kendi yolunu çizmek için elinden geleni yap, gece gündüz çalış
Allah yardımcın olsun inşallah
Canımı cok sıktı.Babamdan erkek kardesımden evlendıgı kızdan kızın aılesınden nefret edıyorum.hıcbırıyle gorusmiycem ileride.Uğrattığı maddi manevi zarara bakar mısın... Blöf yapıyor bence, o şekilde sindireceğini biliyor. Sen sadece geleceğine odaklan, düşünmemeye çalış. Ne kadar yapabilirsen...
Boşver, sana yararı olmayan kişilerle görüşmek zorunda değilsin. Artık sadece kendini ve geleceğini düşün. Değişmeyecek şeyler için boşuna yıpratma kendiniCanımı cok sıktı.Babamdan erkek kardesımden evlendıgı kızdan kızın aılesınden nefret edıyorum.hıcbırıyle gorusmiycem ileride.
Var o da bıktı hayatındanAnne yokmu?
Cok haklısınızBoşver, sana yararı olmayan kişilerle görüşmek zorunda değilsin. Artık sadece kendini ve geleceğini düşün. Değişmeyecek şeyler için boşuna yıpratma kendini
Umarım yazdığıma kızmasınız ama keşke yapsa da kurtulsaniz ama emin olun asla yapmaz. Bu tarz adamlar bencil olurlar ve hayatımızdaki en zorlu sınavımızdır adına baba denmiş çünkü. Atsan atılmıyor mecbur katlanıyosunuz. Bir benzeri bizde var ordan biliyorum. Ölsün de kurtulalım dye dua ediyorum ama sabrımızın denencesi olarak yaşamaya devam ediyor.Dugunu yapıp kafama sıkcam dıyo ama yapar mı
Ölse üzülür müyüm bilmiyorum.Ama onu bu kadar borca soktugu ıcın erkek kardesıme de kızıyorum.İlerde hiç biriyle görüşmiycem.Birtek annem ve kız kardeşim için gelirim bu eve.Onu hiç sevmiyorum.Daha önce kuşun kafasını kopardı.Korkuyorum ki şimdi de çok sevdigim papaganım var onun kafasını koparır bizi üzmek içinUmarım yazdığıma kızmasınız ama keşke yapsa da kurtulsaniz ama emin olun asla yapmaz. Bu tarz adamlar bencil olurlar ve hayatımızdaki en zorlu sınavımızdır adına baba denmiş çünkü. Atsan atılmıyor mecbur katlanıyosunuz. Bir benzeri bizde var ordan biliyorum. Ölsün de kurtulalım dye dua ediyorum ama sabrımızın denencesi olarak yaşamaya devam ediyor.
Buyuk laflar etme bence gun olur devran doner demisler simdiden boyle net konusma hic bilemezsin neler yaşayacagıni.umarim kazanirsin sinavi iyi bi hayatin olur ilerde.kendi maddi ozgurlugunu kazanmadan evlenme bence.Canımı cok sıktı.Babamdan erkek kardesımden evlendıgı kızdan kızın aılesınden nefret edıyorum.hıcbırıyle gorusmiycem ileride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?