- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Arkadaşlar herkesin düşüncesi bu konuda farklıdır burda konu sahibi kendi düşüncelerine göre karar vermeli görüldüğü gbi her kafadan farklı bir ses çıkıo ve hangisi sizin düşüncenize yakınsa onu onaylıyorsunuz..
Arada sırada içen insanların alkolik olacağı bi saçmalıktan ibarettir..
Bugün çok dertliyim bahanesine sığınıp içiyorsa o farklı..
Benim öyle aman hiç içmesin diye bi kriterim yok..
Ben ailem sözlüm özel günlerde fln deil canımız istediğinde içeriz istemediğinde içmeyiz ha hiç içmem demiyorum ne ben ne ailem nede sözlüm fakat özel gündede illa canım istiycek deil ya o gn istemez başka gün ister..
Hani bi tabir vardır ya ağzınla iç içeceksen diye aynen öyle bi insan içmesini bilmeyip sapıtıyorsa ne aynı ortamda bulunmak isterim nede onunla içki sofrasına oturmak isterim..
Şimdiye kdr sözlümün hiç sarhoş olduğunu görmedim..
İçtiği zaman iyi içer ama kendini kaybetmes..
Ha ben sarhoş olmuşumdur ama sarhoş olmak istediğim için onuda yaşamak istedim sarhoş olmayıda istedim ama evimdeydim saçma sapan yerlerde değil..
O yüzden içki miçki bahane arkadaşlarında dediği gbi bu karakterle alakalı bişey eğer zaafları olan güçsüz karakterli biriyse içkiye sığınabilr..
İçkiden önce karşısınızdakinin karakterine bakın sağlammı güçlümü en ufacık bi olayda pes edicek kadar zayıfmı diye..
Buda bnm fikrim buyrunnnnnnnnn