İçten edilen ah tutar mı??

İyi günler bayanlar nasıl anlatsam bilmiyorum.2012 yılında evlenmiştik eş kişisiyle kendim öğretmenim. Alt üst oturdum. O kadar sorunlar yaşandıki 2 kere evi terkettim ama yinede kendi çabamla döndüm. Ben ne zenginliğe ne varlığa baktım. Gelşn gittiğim evden herşey anlaşılırdı. 2odalı mutfağında cam olmayan çoook eski bir ev bakmadım bile benim için önemli olan mutlu olmaktı ama malesef. Sadece eş kişisi aile olmayı başaramadı beni kardeşi ve ailesiyle aynı kefeye koydu. Eşit vakit geçirmeye çalılştı. En basit örnek kardeşiyle aynı yere gittik diyelim beraber. Beni arıyorsa ne yapıyorsunuz diye. Kapatıp onuda arıyordu.çünkü darılabilirdi. Daha neler neler anlatsam sayfa yetmez.
Benim en büyük hatam çocuk yuvayı kurtarır mantığı oldu. Bi çocuğum oldu. Ama malesef doğumda yaşanan sıkıntılardan dolayı oksijensiz kalmaya bağlı engelli bi oğlum var. O benim heeşeyim sevgisini hiçbirşeye değişmem. Ama ei kişisi doğumdan sonrasınıda burnumdan getirdi. Annemin kalması sorun oldu ki çocuk yoğun bakımdaydı bana destek amaçlı yanımdaydı Hastaneden çıktığındada annem yanımda kalacaktı bi süre ama demediği laf kalmadı. Çocuğu doktora götürmek istedim gelmedi benimle inadı için. Bende katlanamadım ve bıraktım. Dava açtım. O süreçte oğlunu hiç arayıp sormadı bile. Dava aşamasında evine dön dedi o da tek bir kere. Bende heeşeyi bırakalım benim oğlum var engelli dedim. O eve asla sığamayız bir sürü fizik aletleeimiz var dedim ama umursamadı sen bilirsin dedi. Çok şeyler var ama yazamayacağım ve boşandım. Allaha şükür paramda var. Ailemde tam destek. Oğlumda benim herşetyim.
Ama eş kişisinin 2 erkek çocuğu olan bir bayanla evlendiğini ve onlara ayrı ev açtığını duydum. Oğlum adına çooook üzüldüm. İçten ahhh ediyorum. Birgün tutar mı😒😒
Ah etmediniz bile çocuğunuzun ahi yeter rabbim yardımcınız olsun üzülmeyin

İyi günler bayanlar nasıl anlatsam bilmiyorum.2012 yılında evlenmiştik eş kişisiyle kendim öğretmenim. Alt üst oturdum. O kadar sorunlar yaşandıki 2 kere evi terkettim ama yinede kendi çabamla döndüm. Ben ne zenginliğe ne varlığa baktım. Gelşn gittiğim evden herşey anlaşılırdı. 2odalı mutfağında cam olmayan çoook eski bir ev bakmadım bile benim için önemli olan mutlu olmaktı ama malesef. Sadece eş kişisi aile olmayı başaramadı beni kardeşi ve ailesiyle aynı kefeye koydu. Eşit vakit geçirmeye çalılştı. En basit örnek kardeşiyle aynı yere gittik diyelim beraber. Beni arıyorsa ne yapıyorsunuz diye. Kapatıp onuda arıyordu.çünkü darılabilirdi. Daha neler neler anlatsam sayfa yetmez.
Benim en büyük hatam çocuk yuvayı kurtarır mantığı oldu. Bi çocuğum oldu. Ama malesef doğumda yaşanan sıkıntılardan dolayı oksijensiz kalmaya bağlı engelli bi oğlum var. O benim heeşeyim sevgisini hiçbirşeye değişmem. Ama ei kişisi doğumdan sonrasınıda burnumdan getirdi. Annemin kalması sorun oldu ki çocuk yoğun bakımdaydı bana destek amaçlı yanımdaydı Hastaneden çıktığındada annem yanımda kalacaktı bi süre ama demediği laf kalmadı. Çocuğu doktora götürmek istedim gelmedi benimle inadı için. Bende katlanamadım ve bıraktım. Dava açtım. O süreçte oğlunu hiç arayıp sormadı bile. Dava aşamasında evine dön dedi o da tek bir kere. Bende heeşeyi bırakalım benim oğlum var engelli dedim. O eve asla sığamayız bir sürü fizik aletleeimiz var dedim ama umursamadı sen bilirsin dedi. Çok şeyler var ama yazamayacağım ve boşandım. Allaha şükür paramda var. Ailemde tam destek. Oğlumda benim herşetyim.
Ama eş kişisinin 2 erkek çocuğu olan bir bayanla evlendiğini ve onlara ayrı ev açtığını duydum. Oğlum adına çooook üzüldüm. İçten ahhh ediyorum. Birgün tutar mı😒😒
bilemem ama halinize çok üzüldüm. Yazık yavruma kuzuma.aile olamadın be adam çocuğuna baba ol bari.o çocuğun babanın desteğine de ihtiyacı var😔öyle oluyor ne hikmetse ilk eşe bişey yakıştıramıyorlar ikinci eşe ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Iyi ki de kurtulmuşsunuz.

Allahından bulsun inşallah hatasını anlar oğlunuza Allahım şifa versin sadece bedensel engeli mi var zihinsel engeli var mı .Babasını falan biliyor mu üzülüyor mu idrak edebiliyormu yani.

Allahından bulsun inşallah hatasını anlar oğlunuza Allahım şifa versin sadece bedensel engeli mi var zihinsel engeli var mı .Babasını falan biliyor mu üzülüyor mu idrak edebiliyormu yani.
Zihinsel hiçbir sıkımtımız yok sadece fiziksel fazlasıyla. Herşeyi anlıyor ama bu durumdan haberi yok söylemedi çünkü çocuğa. Vicdanına yediremediğinden.

Bence tutar, ama boşverin, onu düşünmeyin artık kendi yolunuza bakın.. çocuğunuz için sizin ruh sağlığınız, kafanızın onda olmaması daha sağlıklı diye düşünüyorum. Söylemek kolay biliyorum, Allah yardımcınız olsun 😕

Hanımefendi çok şükür kurtulmuşsunuz 🙏🏻Ekonomik özgürlüğünüzün olması en büyük avantaj kimsenin boyunduruğu altında kalmayıp güçlü durmuşsunuz tebrik ederim. Ben ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Allah bu dünyada da göstersin o kişilerin akıbetini. Size evladınızla huzurlu mutlu bir hayat diliyorum✨

Zihinsel hiçbir sıkımtımız yok sadece fiziksel fazlasıyla. Herşeyi anlıyor ama bu durumdan haberi yok söylemedi çünkü çocuğa. Vicdanına yediremediğinden.
Vicdan varmıymışki bence bilsin çocuk babasının ne halt olduğunu. Zor gününde yanında olmadığını .Baba bu ya dayanak... Hele sizin iki kat birbirinize sarılmanız lâzımdı engelli çocuğunuz için . ilerde belki anlar hatasını ama gidip elalemin çocuklarına babalık yapacağına keşke kendi çocuğuna yapsaydı

Ben genelde bu ah vah işlerine inanmam ama üniversitede okurken uzun bir süre beş parasız kaldım. Okumak için çalışmam gerekiyordu ama Avrupa'da okuyordum ve dil konusu sıkıntıydı. Neyse zorlukla iş buldum garson yardımcısı olarak ama beni öyle köpek gibi çalıştırdılar ki anlatamam. Yanında çalıştığım garson 55 yaşında bir yunandi ve bana resmen zulmetti. 2,5 yıl gece gündüz çalışmak zorunda kaldım diyebilirim çünkü çıksam iş bulamam. Okuldan koşa koşa işe gider, gece 2 gibi işden çıkar sabah da 8 gibi okulda olurdum. Canımı çıkarırdı pis adam. Neyse bu adam sürekli salak, gerizekalı tarzında hakaretler de ederdi bana susmak zorunda kalırdım, bir gün çok haksız yere beni işten kovdu hem de çok kötü hakaretler ederek ama nasıl ağladım, okul harcımı biriktirmem lazımdı 1 ay içinde. Tam 6 saat sokaklarda şuursuz gezdim, yaptığı pisikolojik baskı ve haksızlıktan ama dilimde sadece inşallah kanser olursun Sergio, öl Sergio...
Sergio da yurtdışında tatillere giden, haftasonu arkadaşlarıyla balık tutan, kız arkadaşıyla yaşayan müthiş dinç bir adam. 3 hafta sonra çalıştığım yerin önünden geçerken başka bir çalışan arkadaşla konuştum ve dedi ki Sergio kanserden öldü.
Demem o ki kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

Ah ah. Tabi ki çıkar acısı. Sizin ahınızın olmasa bile o yavrunun ahı elbet çıkar. Kendi yavrusunun o kadar babaya ihtiyacı var iken gidip başka çocukları babalık etsin. Hiç mi vicdanı sızlamıyor acaba...

Sizin ahiniza gerek bile yok. Sorumlu olduğu kişi oğlu, onun hakkına girmiş, Allah'in adaletine güvenin. Bir de her şey göründüğü gibi değildir. Onun sizin hayatınızda olmasi size muhtemel zararlar getireceği için kader ağlarını bu şekilde örmüş olabilir. Yani zarar gördüm sandığınız şey hayrinizadir muhtemelen

Sizin ahiniza gerek bile yok. Sorumlu olduğu kişi oğlu, onun hakkına girmiş, Allah'in adaletine güvenin. Bir de her şey göründüğü gibi değildir. Onun sizin hayatınızda olmasi size muhtemel zararlar getireceği için kader ağlarını bu şekilde örmüş olabilir. Yani zarar gördüm sandığınız şey hayrinizadir muhtemelen
İnşallah. Diyorum ah etme boşver ama oğluma yaptığını kaldıramıyorum dilimden sussamda içim yine hep ahhhlarla doluyor....

çok üzüldüm özellikle o masum yavrunuz adına.
Ah etmenize bile gerek yok o insan müsvettesinin burnundan fitil fitil gelecek herşey inanın. Umarım sizde şahit olursunuz. O masum yavruya yapmadığı babalık için en başta yapayalnız kalsın dilerim. Bir lokma ekmeğe bir selama muhtaç olsun.

Back
X