- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
70 liraya güveçMerhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Su an issizim is ariyorum bilenler icin soyluyorum yurda dondum iki hafta oldu..
Is bulana kadar elimdeki paralarla idare etmem gerekiyor.Ama ben bunu beceremiyorum mesela her gun o eksik bu eksik diye markete giriyorum 15_20 Allah ne verdiyse gidiyor..
Mesela 1 kilo kiyma aliyorum haftasi dolmadan bitiyo
Sebze yemiyorum cok fazla pazara gitsem aldiklarim curuyor ben yiyene kadar.
Evde bi seyler var mutlaka ama ben ne pisirecegimi bilmiyorum
Bu yuzden aperatif oluyor eeee para cik gidiyor malum
Bi yol gosterin gozunuzu seveyim ya
Sadece mutfak degil mesela para biriktiriyorum hop bisey cikiyo bu sefer biriktirdiklerim de kalmiyor
Dun 70 lira gitmis nereye gitti derseniz bilmiyorum elimde A101 den aldigim guvec disinda bi sey yok
Tesekkur ederim
Suan markete gidesim kactiMerhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Su an issizim is ariyorum bilenler icin soyluyorum yurda dondum iki hafta oldu..
Is bulana kadar elimdeki paralarla idare etmem gerekiyor.Ama ben bunu beceremiyorum mesela her gun o eksik bu eksik diye markete giriyorum 15_20 Allah ne verdiyse gidiyor..
Sadece mutfak degil mesela para biriktiriyorum hop bisey cikiyo bu sefer biriktirdiklerim de kalmiyor
Dun 70 lira gitmis nereye gitti derseniz bilmiyorum elimde A101 den aldigim guvec disinda bi sey yok
Tesekkur ederim
Az once marketten geldim. 160tl. Yardimci olamicam
70 liraya güveç
Bana söyleme ben senden beterim. Şöyle bi çözümüm var geçici de olsa. İnanılmaz yorgunum ve dışarı çıkmak istemiyorum o yüzden harcamıyorum başka yol yok ben de çıkarsan harcıyorsun
Esim sebze yemiyo. Sadece ispanak patlican. Birde kuru fasulye nohut filan yer. Oyuzden full et aliyorum. Pirzola kiyma tavuk kavurmalik filan. Aldiklarimi yapiyorum yani. Ama bende alirim senin gibi guvec tarzi gozume carpan bisey olursa. Extralar oluyoNe aldin aldiklarini nasil kullaNiyorsun peki ,yani bi yontemi olmali dimi bn gidiyorum geliyorum yine evde bir sey yokmus gibi geliyor
canım bi liste yapıp öncelili olanla başlasanYok sadece ise yarayan o var geri kalan para car cur oluyo
O zamn sadece mercimek bulgur yogurt peynir falan al. Onun disinda da cikna. Ne biliyim bana kalsa sadece peynir ekmek yerim de çocuklar olunca iş değişiyor. Sen yalnizsın ne guzelYani ben o zaman eeee aksama ne yencek diye markette buluyorum kendimi
Merhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Tesekkur ederim
Hu hu naber70 liraya güveç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?