Idare etmeyi bilmiyorum..

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Merhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Su an issizim is ariyorum bilenler icin soyluyorum yurda dondum iki hafta oldu..
Is bulana kadar elimdeki paralarla idare etmem gerekiyor.Ama ben bunu beceremiyorum mesela her gun o eksik bu eksik diye markete giriyorum 15_20 Allah ne verdiyse gidiyor..
Mesela 1 kilo kiyma aliyorum haftasi dolmadan bitiyo
Sebze yemiyorum cok fazla pazara gitsem aldiklarim curuyor ben yiyene kadar.
Evde bi seyler var mutlaka ama ben ne pisirecegimi bilmiyorum
Bu yuzden aperatif oluyor eeee para cik gidiyor malum
Bi yol gosterin gozunuzu seveyim ya
Sadece mutfak degil mesela para biriktiriyorum hop bisey cikiyo bu sefer biriktirdiklerim de kalmiyor
Dun 70 lira gitmis nereye gitti derseniz bilmiyorum elimde A101 den aldigim guvec disinda bi sey yok
Tesekkur ederim

70 liraya güveç

Bana söyleme ben senden beterim. Şöyle bi çözümüm var geçici de olsa. İnanılmaz yorgunum ve dışarı çıkmak istemiyorum o yüzden harcamıyorum başka yol yok ben de çıkarsan harcıyorsun

Suan markete gidesim kacti

Senlik bir sey degil, et ve et ürünleri pahali. Yakinda ekmek sogan bile yiyemeyecegiz.

Aynen hayat pahalı. Ben de aynı durumdayım maalesef. Yemeyeceğiniz sebzeyi vs almayın, minik minik pişirin. Bir öğünlük makarna ya da köfte gibi.

Bana söyleme ben senden beterim. Şöyle bi çözümüm var geçici de olsa. İnanılmaz yorgunum ve dışarı çıkmak istemiyorum o yüzden harcamıyorum başka yol yok ben de çıkarsan harcıyorsun

Yani ben o zaman eeee aksama ne yencek diye markette buluyorum kendimi

Ne aldin aldiklarini nasil kullaNiyorsun peki ,yani bi yontemi olmali dimi bn gidiyorum geliyorum yine evde bir sey yokmus gibi geliyor
Esim sebze yemiyo. Sadece ispanak patlican. Birde kuru fasulye nohut filan yer. Oyuzden full et aliyorum. Pirzola kiyma tavuk kavurmalik filan. Aldiklarimi yapiyorum yani. Ama bende alirim senin gibi guvec tarzi gozume carpan bisey olursa. Extralar oluyo

Yani ben o zaman eeee aksama ne yencek diye markette buluyorum kendimi
O zamn sadece mercimek bulgur yogurt peynir falan al. Onun disinda da cikna. Ne biliyim bana kalsa sadece peynir ekmek yerim de çocuklar olunca iş değişiyor. Sen yalnizsın ne guzel

Sebze yoksa zor .

Pazara çıkıp sebze alsan kaç yazar. Pazardaki fiyatların marketten aşağı kalır yanı yok ki. Ama yine de sebze yemelisin etten daha ucuz.
Şu sebze olayına sarmam lazım artık. Eşim etçil ama. Aldığım 2 sebzeyi yapana kadar günler geçiyor.

Biraz önce bime girdim. Öğün oluşturmayacak 5 parça basit şeye 25tl ödedim. En hesaplısı bu gerisini sen düşün.
Ben de beceremeyenlerdenim yani.

Witch hangi sehirdesin?
Bazi sehirler pahali da oluyor, ben bursadayim mesela pazar konusunda istanbuldan daha pahali
Tabii semtine gore de degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…