- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bence o zaman daha cok para giderMarkete günlük git. O gün ne kadar yiyeceksen mesela 3 tane meyve, 1 tencere/2 tabak pişirmelik ıspanak vs. al. Hiçbir şeyi kiloyla alma. Öğle yemeklik bulgur ye. Hem ucuz, hem sağlıklı hem besleyici.
Bakliyat yiyince kilo almiyor musunuz? Cogunluk bakliyat yiyormus ama ben anca ayda 1 yiyebiliyorum hem kilo aldiriyor hem de gaz yapip reflumu azdiriyor...
Bence haftalik al herşeyi hemen curumez dolaba koyarsan patates falan sevmiyormusun birgun patates birgun makarna birgun nohut birgun kofte karniyarik patatesli kofte yani cok. Şey var yapacakOfff cherry o zaman her gun markete gidiyorum aaaa bu ucuzmus aaaa bu yoktu diye yine fazla oluyo
Sut diye gidiyorum firin kabi,corap,cikolatayla geri donuyorum
benim eşim 1 kilo kıymayı tek başına yer 2 günde tavuk asla yemez kemikli et yemez her misafire 4 kilo et alır en az o da en pahalısından e ben ne yapayım misafir sevmez oldum valla
Dün markete gittik
Süt yoğurt iki çeşit peynir yumurta zencefil ekmek oğluma diş macunu ve fırçası aldık 70 küsür tuttu
Et vs yok ki bu aldıklarımız da iki hafta gitmez
Sokta barbunya pilaki 2.45 ona sardim
Ama kimbilir icinde hangi katki maddeleri var
Offf cherry o zaman her gun markete gidiyorum aaaa bu ucuzmus aaaa bu yoktu diye yine fazla oluyo
Zaten sampuan peynir onlar baya tutar para hemen biran once iş bulursunAynen oyle iki sampuan ,bi ananas,bir kalip peynir ,bi yulaf kepegi,bi yogurt aldim ,bi kac abur cubur 89 lira tuttu
Ben surekli boyle seyler yesem yuvarlanirimmetaboizmama isyaaan ediyorum
Günlük markete gidersen daha zararlı cikarsin hele meyveyi tane hesabı alırsan daha pahali olur. Pazardan haftalik al 1 hafta 10 gün dayanır yesillikleri kuru al yada yaş alırsan eve gelince kurut tamamen suyu gitsin ayikla dolaba kaldır nane ve maydanoz gibi yesillikleri uzun süre dayanır.Offf cherry o zaman her gun markete gidiyorum aaaa bu ucuzmus aaaa bu yoktu diye yine fazla oluyo
Olmaz kız.
Sadece yiyecek al. Kozmetik, eğlencelik şeyler, ihtiyacın olmayan hiçbir şey alma. Abur cubura para verme sağlıklı beslen.
Esim sebze yemiyo. Sadece ispanak patlican. Birde kuru fasulye nohut filan yer. Oyuzden full et aliyorum. Pirzola kiyma tavuk kavurmalik filan. Aldiklarimi yapiyorum yani. Ama bende alirim senin gibi guvec tarzi gozume carpan bisey olursa. Extralar oluyo
Hayat pahali yapacak bisey yok, ben de bugun markete uğradım sampuan, ped, tavuk, bikac parca sebze aldim 100 lira tuttu fisi tekrar tekrar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?