- Konu Sahibi witch hunt
-
iyimcanım senden naber bayadır göreiyorum seniHu hu naber
Valla bi şeycik yapmadım hep ceza alıyorumiyimcanım senden naber bayadır göreiyorum seni
diyete başla cnm en güzeli :) o zaman harcamaya kıyamazsın :)Merhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Su an issizim is ariyorum bilenler icin soyluyorum yurda dondum iki hafta oldu..
Is bulana kadar elimdeki paralarla idare etmem gerekiyor.Ama ben bunu beceremiyorum mesela her gun o eksik bu eksik diye markete giriyorum 15_20 Allah ne verdiyse gidiyor..
Mesela 1 kilo kiyma aliyorum haftasi dolmadan bitiyo
Sebze yemiyorum cok fazla pazara gitsem aldiklarim curuyor ben yiyene kadar.
Evde bi seyler var mutlaka ama ben ne pisirecegimi bilmiyorum
Bu yuzden aperatif oluyor eeee para cik gidiyor malum
Bi yol gosterin gozunuzu seveyim ya
Sadece mutfak degil mesela para biriktiriyorum hop bisey cikiyo bu sefer biriktirdiklerim de kalmiyor
Dun 70 lira gitmis nereye gitti derseniz bilmiyorum elimde A101 den aldigim guvec disinda bi sey yok
Tesekkur ederim
soğan 3 tl ankara daSuan markete gidesim kacti
Senlik bir sey degil, et ve et ürünleri pahali. Yakinda ekmek sogan bile yiyemeyecegiz.
benim eşim 1 kilo kıymayı tek başına yer 2 günde tavuk asla yemez kemikli et yemez her misafire 4 kilo et alır en az o da en pahalısından e ben ne yapayım misafir sevmez oldum valla1 kilo kıyma 1 kişiye bir hafta gitmesi ilginç. Ben 3 kişilik 5 günlük yemek yapıyorum 1 kilo kıyma ile. Köfte yapıyorum. Kizartmalik firinlık tencerelik. Pilav la. Patetes kızartması. Patetes li yemeği. Vs vs. Birde tavuk seçeneği var. Evde köftesi yapıyorum. Yanına makarna .yada ekmek arası patetes kızartması. Siz kıymayı nasıl yiyorsun uz. Yani nasıl kullanıyorsun uz.
Patates bakliyat kurtarıcı onuda sevmiyor iseniz aman diyim kolestrol ne halde şimdi.
Para tutmak diyince şu ara büyük derdim var o konuda
ne cezası kızValla bi şeycik yapmadım hep ceza alıyorum
diyete başla cnm en güzeli :) o zaman harcamaya kıyamazsın :)
bendeee
Markete günlük git. O gün ne kadar yiyeceksen mesela 3 tane meyve, 1 tencere/2 tabak pişirmelik ıspanak vs. al. Hiçbir şeyi kiloyla alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?