Idare etmeyi bilmiyorum..

Dün markete gittik

Süt yoğurt iki çeşit peynir yumurta zencefil ekmek oğluma diş macunu ve fırçası aldık 70 küsür tuttu

Et vs yok ki bu aldıklarımız da iki hafta gitmez

Ben bu aralar kuru bakliyata fena sardım aşermiş gibi canım nohut kuru fasulye mercimek bulgur buğday yemekleri çekiyor. Tavsiye ederim hem uygun hem lezzetli hem doyurucu.
Abur cuburun parasını geçtim sağlığın için yememelisin zaten

Yalnızsan ve yemek pişirmek sevmiyorsan yemeklik alma. Kendimden biliyorum. Üşeniyorsun. Hazır bir şey al, mesela lahmacun daha ucuza geliyor. Çöpe birşey gitmiyor. Meyveyi en fazla iki çeşit al. Kahvaltılık neyi yiyorsan onu al. Ben çok peynir çeşidi alıyordum, hiç gerek yok. Şimdi hangisini çok seviyorsam onu alıyorum.

1 kilo kıyma 1 kişiye bir hafta gitmesi ilginç. Ben 3 kişilik 5 günlük yemek yapıyorum 1 kilo kıyma ile. Köfte yapıyorum. Kizartmalik firinlık tencerelik. Pilav la. Patetes kızartması. Patetes li yemeği. Vs vs. Birde tavuk seçeneği var. Evde köftesi yapıyorum. Yanına makarna .yada ekmek arası patetes kızartması. Siz kıymayı nasıl yiyorsun uz. Yani nasıl kullanıyorsun uz.

Patates bakliyat kurtarıcı onuda sevmiyor iseniz aman diyim kolestrol ne halde şimdi.
Para tutmak diyince şu ara büyük derdim var o konuda

Anam pazar pazar değil 6 liradan aşağı bir şey yok ya. Bende bu sıra bakliyata yüklendim, alasım gelmiyor hiç bir şeyi. Böyle kendi halimde bir protesto halindeyim devleti içten içe protesto ediyorum sanırım
Alacağın her şeyi eline aldığında, buna gerçekten gerek var mı diye sor.
Attığın şeyleri yaz, bir dahakine alma.
Yemeğini pişirirken tahiyyat oku bereketli olurmuş
Aklıma başka bir sey gelmedi

diyete başla cnm en güzeli :) o zaman harcamaya kıyamazsın :)

benim eşim 1 kilo kıymayı tek başına yer 2 günde tavuk asla yemez kemikli et yemez her misafire 4 kilo et alır en az o da en pahalısından e ben ne yapayım misafir sevmez oldum valla

Markete günlük git. O gün ne kadar yiyeceksen mesela 3 tane meyve, 1 tencere/2 tabak pişirmelik ıspanak vs. al. Hiçbir şeyi kiloyla alma.

Offf cherry o zaman her gun markete gidiyorum aaaa bu ucuzmus aaaa bu yoktu diye yine fazla oluyo
Sut diye gidiyorum firin kabi,corap,cikolatayla geri donuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…