İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

peki senden ayrılırken hiç bir çaba göstermedimi. Anlaşmalı mı bosandınız. Tepkisi nasılddı.

peki senden ayrılırken hiç bir çaba göstermedimi. Anlaşmalı mı bosandınız. Tepkisi nasılddı.
Tabiki ayrılmak istemedi ama ben kararlıydım.anlaşmalı boşandık.sanırım yapamayacağımı sandı.geri döneceğimi sandı.boşandıktan sonra onunla olan bütün ortak arkadaşlarımızla bağımı kestim.böylece hayatımda kötü bir rüya gibi kaldı.

Bana resmen dedi dün ben oynayacam ben böyleyim dedi. Bu sabaha kadar teli bir şarjda kendi telefonun başında sabah ben işe gidene kadar idda oynuyordu ben de sabah cıktım gittim. Dayanamıycam galiba bu duruma bu ay verdiği para 1500 bin.

Günaydın.
Bana göre iyi dayanıyorsunuz.
Değil 1.500,evimizin rızkından 1 lira yatırsa o pis işe anında bitiririm.
Hiç sevmem kıymet bilmeyen insanları. O paraları kolay kazanıyoruz sanki.

Günaydın.
Bana göre iyi dayanıyorsunuz.
Değil 1.500,evimizin rızkından 1 lira yatırsa o pis işe anında bitiririm.
Hiç sevmem kıymet bilmeyen insanları. O paraları kolay kazanıyoruz sanki.
bende ona ole soluyorum köpek gibi dişini tırnagana takıosn calısıosn bunun için mi diyorum. Hiç düşünmüyor musun karım sabahın 6 sında kalkıp akşam 7:30 eve geliyor cocugumuz yok sıkıntı problem hiç mi düşünmüyorsun diyorum. Bole adam değildi. İnananmıyorum ya valla inananmıyorum. Her dediğimi yapar gezdirir tozdurur b,i dediğimi iki etmez işten geldiğimde yemek hazırlar benle mutfağa girer benden ayrı gezmez. Ama bu inleti oynuyor işte.

Bu adamla omrunuz boyunca borç ödersiniz ve çocuk olunca masraflar çoğalacak maddiyat yüzünden daha çok kavga cikicak

Önce kendi elinde olan bütün birikimlerini Satar,sonra sıra sendeki birikimlere gelir onları da satar( izin vermem, deme.ben de öyle demiştim,adam bütün altınlarımı aldı,sattı.sonra kendi telefonunu sattı,sonra benim evde olmadığım bir gün benim telefonu ve Hatta alyansımı sattı, kendisininkini zaten satmıştı,bir doğum günümde aldığı incecik altın bir bilekliğim vardı onu da sattı.)insan içine çıkacak yüzüm kalmadı,buzdolabı bomboş eve yiyecek bi şey alacak kadar bile para kalmadı..alacaklılar,tefeciler kapıya dayandı. Bankalardan haciz mektupları geliyordu.ama beyimiz bulduğu azıcık parayla hooop iddia bayisine gidiyordu.

arkasını toplamaya devam ederseniz çekmeye devam eder
borçları ödmeeyeceğinizi söyleyin ve ödemeyin
birkaç ay debelensin
ödeyemeyeceği korkusu yaşaıyor eşim halleder diye düşünüyor bu şekilde önüne alamazsınız
boşa yaptığın masrafları ödemeyeceğim deyip ödemeyi kesin

İsterse kul köle olsun arkadaşım,benim için farketmez.
Olabilir,şeytana uymuştur,yanlış arkadaşlarından etkilenmiştir,hangimiz kusursuzsuz ki?
Ama toparlanmıyorsa ayırırım yollarımı.

Kumar bağımlılığı uyuşturucudan bile daha zor.

abisine soledim konusacak bakalım ne kadar etkili olur mechul.
Tecrübelerime göre şöyle olacak ;zevkine oynuyorum diyecek ,sonra bir daha oynamamaya söz verecek ,sonra gizli gizli hissettirmeden oynayacak ve sonrasında yine patlayacak .
Burda en umutsuz yorum yapanlardan biriyim bana kızma lütfen ama ben de çok acı tecrübe ettim

Malesef kızamıyorum çünkü bu aşamalaru yaşadım aynen bole oldu. ve suan pişkinlik derecesi ben buyuma gectik kabul ediyosan et etmıyorsan git dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…