- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
Peki bugune kadar evlliliğinizde ortak aldığınız bir şeyler varmıydı.Çıkartmaz olur mu çıkarttı tabiki hala şüpheli ama kararlı olduğumu gördükten sonra mahkemede sürünmektense razı gelmek durumunda kaldı
Aynilarini yasadim bende fazlasi var eksigi yok bende yoluma bakiyorum artik oda anasinin koynunda. Osin tihafi sizin kinin ailesi ne yapti bilmiyorum ama onalr ogukkarina sen suclisun diyemedi hic borsey yokmus gibi devam ediyorlar hayatlarina
Tüm evimizi aldığımız eşyaları hepsini ortak aldık. İnanın yaşadığınız hayal kırıklığına eşyalar bile gözünüze gelmiyor ama kendinizi de düşünmek zorundasınız. Onlar bunu yaparken karşısındakini düşünmüyor çünküPeki bugune kadar evlliliğinizde ortak aldığınız bir şeyler varmıydı.
Sizin adınıza sevindim, belki üzülüyorsunuz şuan ama boşanmak sizin için en doğru karar.Kızlar boşanıyoruz eşim biranönce boşanma olayını hızlandıralım dedi. Cumartesi anlaşmalı olarak başvuruda buluncaz.
Aaa ciddi misin bu kadar çabuk mu olduKızlar boşanıyoruz eşim biranönce boşanma olayını hızlandıralım dedi. Cumartesi anlaşmalı olarak başvuruda buluncaz.
Kızlar boşanıyoruz eşim biranönce boşanma olayını hızlandıralım dedi. Cumartesi anlaşmalı olarak başvuruda buluncaz.
whatsapta profil fotgrafımı tek yaptım oda bana mesaj atmıs yine resim değişti falan bende sanane sende kaldır istemiyorum dedim tamam boşanma olayını hızlandıralım istemiyorum idda mı sakın bahane etme falan yazmıs bende nasıl istiyorsan ole yapalım dedim bakalım neler olacak görücez.Aaa ciddi misin bu kadar çabuk mu oldu
Anlaşarak boşanalım diyor dava açmamı beklıyormus :)Çok sevindim
Sırtındaki büyük bir yükten kurtulacaksın.
Allah yolunu açık etsin
İnşallah bu iş çekişmeliye dönmez bana diyor ki evden neden gitmiyorsun bende bugune kadar evi beraber ödedik neden gideyim dedim evden ben gidecekmişim hakkımı neden bırakayım kiSizin adınıza sevindim, belki üzülüyorsunuz şuan ama boşanmak sizin için en doğru karar.
Bahane olarak görüyorsa dicek bişey yok gerçekten. Sanırım onun da işine gelen buymuş hakkında hayırlısı canımwhatsapta profil fotgrafımı tek yaptım oda bana mesaj atmıs yine resim değişti falan bende sanane sende kaldır istemiyorum dedim tamam boşanma olayını hızlandıralım istemiyorum idda mı sakın bahane etme falan yazmıs bende nasıl istiyorsan ole yapalım dedim bakalım neler olacak görücez.
bakalım sözünün arkasında mı görücez işine gelirmi bilmem ama inşallah zarar vermeden bitmesi gerekiyorsa biter canım cok sıkılıyor ama gelip gecici bunlar Allah büyük.Bahane olarak görüyorsa dicek bişey yok gerçekten. Sanırım onun da işine gelen buymuş hakkında hayırlısı canım
whatsapta profil fotgrafımı tek yaptım oda bana mesaj atmıs yine resim değişti falan bende sanane sende kaldır istemiyorum dedim tamam boşanma olayını hızlandıralım istemiyorum idda mı sakın bahane etme falan yazmıs bende nasıl istiyorsan ole yapalım dedim bakalım neler olacak görücez.
Gözünüzü seveyim ne olursa olsun evi bırakmayın yoksa o emekler sonraki iddiaya meze olur. O evde uçar giderbakalım sözünün arkasında mı görücez işine gelirmi bilmem ama inşallah zarar vermeden bitmesi gerekiyorsa biter canım cok sıkılıyor ama gelip gecici bunlar Allah büyük.
Kalmak için sebep ne . Bağımlılık için yalan söyleyen kişi . O bağımlılıktan kurtulamaz. Çocuk sadece daha çok sorun getirecektir. Çocuk istemeniz evliliği kesinlikle kurtaramaz. Kesinlikle kendi üstünüze kredi çekmeyi. Yada yakininiza. Bir arkadaşım bu krediler yüzünden boşandı ve hala kredi ödüyor. Ki maaşı direk bankaya bağlandı . Ona eline gelen 300 lira anca. Sevgide olsa gözünüzü korkutmayin duzelmez !! . Yuvam yikmayayim toparlanır ! İmkansız . Bağımlılığın sonu yok!Merhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliyim son 3 senedir idda bağımlısı kocam var. Bunu cok sonradan farkettim ozamanlar anlayamıyordum. Altınlarım kenarda biriktirdiğimiz paralar cektiği gizli krediler hepsi 3 senede oldu. Maaşlarımızda gayet iyi ikimizde çalısıyoruz. Bu 5 senede cocuk istemdim son 1 yıla kadar borclarımız bitsin diye hep erteledik zaten diğer yorumlarımada bakacak olursanız cocugum olmuyor tedavi görmem lazım doktorlar tüp bebek dedi en az 10 bin lazım ama elim olacak adam idda için krediler cekti ama tedavi için para çekmiyor. Bıktım 2 gün önce bardağın son damlası idi. hadi affettim bankadan cektiği 10 bin krediyi ayda 500 olarak ödemeye basladık. Artık oynamayacağım dedi meger ben 500 yatırırken arkamdan o parayı cekip idda oybuyormus dün hesapları kontrol ettim. Bi de ne göreyim ayakta uyutmus o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam ne yapacagımı şaşrdım vazgeçmiş gibi yapıyor ama yine oynuyor yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?