İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

Aynilarini yasadim bende fazlasi var eksigi yok bende yoluma bakiyorum artik oda anasinin koynunda. Osin tihafi sizin kinin ailesi ne yapti bilmiyorum ama onalr ogukkarina sen suclisun diyemedi hic borsey yokmus gibi devam ediyorlar hayatlarina

evt aynen ailesi beni dışladı.oğulları birlikte yaptığımızı söylemiş onlara.halbuki benim haberim yoktu.oğullarına inandılar bana inanmadılar.bende bu tavrın karşısında hiçte kendimi anlatmaya çalışmadım açıkcası.umrumda değildi artık hiçbiri.kim neye inanmak istiyorsa ona inandı.yaşantılarına devam ettiler.bende onların ayakbağı gibiydim kurtuldular işte.şimdi ne hali varsa görüyordur Allah'a havale ettim.Allah her şeyin doğrusunu biliyor nasılsa gerisi önemli değil.

Peki bugune kadar evlliliğinizde ortak aldığınız bir şeyler varmıydı.
Tüm evimizi aldığımız eşyaları hepsini ortak aldık. İnanın yaşadığınız hayal kırıklığına eşyalar bile gözünüze gelmiyor ama kendinizi de düşünmek zorundasınız. Onlar bunu yaparken karşısındakini düşünmüyor çünkü

Değişmeyecek.
Donunu satana kdar oynıcak.
Babam şuan acıncak durumda hala oynuyor.
Çoluk çocuk eş umrunda değil.
Size yazık olmuş.

Evet zaten gözü görmüyor yemek yiyoruz herkes odasına geçiyor o elinde telefon şarj aleti prizin yanında ben yatak odasında. Bunun sonu yok galiba.

Kızlar boşanıyoruz eşim biranönce boşanma olayını hızlandıralım dedi. Cumartesi anlaşmalı olarak başvuruda buluncaz.

Kızlar boşanıyoruz eşim biranönce boşanma olayını hızlandıralım dedi. Cumartesi anlaşmalı olarak başvuruda buluncaz.
Sizin adınıza sevindim, belki üzülüyorsunuz şuan ama boşanmak sizin için en doğru karar.

Aaa ciddi misin bu kadar çabuk mu oldu
whatsapta profil fotgrafımı tek yaptım oda bana mesaj atmıs yine resim değişti falan bende sanane sende kaldır istemiyorum dedim tamam boşanma olayını hızlandıralım istemiyorum idda mı sakın bahane etme falan yazmıs bende nasıl istiyorsan ole yapalım dedim bakalım neler olacak görücez.

Sizin adınıza sevindim, belki üzülüyorsunuz şuan ama boşanmak sizin için en doğru karar.
İnşallah bu iş çekişmeliye dönmez bana diyor ki evden neden gitmiyorsun bende bugune kadar evi beraber ödedik neden gideyim dedim evden ben gidecekmişim hakkımı neden bırakayım ki

Bahane olarak görüyorsa dicek bişey yok gerçekten. Sanırım onun da işine gelen buymuş hakkında hayırlısı canım

Bahane olarak görüyorsa dicek bişey yok gerçekten. Sanırım onun da işine gelen buymuş hakkında hayırlısı canım
bakalım sözünün arkasında mı görücez işine gelirmi bilmem ama inşallah zarar vermeden bitmesi gerekiyorsa biter canım cok sıkılıyor ama gelip gecici bunlar Allah büyük.

Herseyi aileye anlatmayin ya. Hem adamin karakteri boyle hemde cocuk pesindesin birakip gitcegine

Hakkınızda hayırlısı olsun. Kadın olarak güçlü bir yapıya sahibiz kendimden biliyorum :) eğer kararınızdan eminseniz daha güzel günler bekliyor sizi

bakalım sözünün arkasında mı görücez işine gelirmi bilmem ama inşallah zarar vermeden bitmesi gerekiyorsa biter canım cok sıkılıyor ama gelip gecici bunlar Allah büyük.
Gözünüzü seveyim ne olursa olsun evi bırakmayın yoksa o emekler sonraki iddiaya meze olur. O evde uçar gider

İddaa bağımlılığı kolay vazgecilen bir şey değil maalesef. Yıllar geçer ömür biter o borç bitmez. Benim takıldığım nokta eşinizin boşanmayı bu kadar çabuk kabul etmesi. Blöf yapıyor olabilir çok güvenmeyin. Ayrıca cumartesi adli işlemler yapılmıyor resmi tatil diye biliyorum araştırın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mutlu olursunuz.

Sakın çocuk filan yapma. Bu resmen bağımlılık, üstelik ben eşşek gibi çalışırken kocam onu kumara yatırsa boşanırım başka ne yapılabilir ki

Kalmak için sebep ne . Bağımlılık için yalan söyleyen kişi . O bağımlılıktan kurtulamaz. Çocuk sadece daha çok sorun getirecektir. Çocuk istemeniz evliliği kesinlikle kurtaramaz. Kesinlikle kendi üstünüze kredi çekmeyi. Yada yakininiza. Bir arkadaşım bu krediler yüzünden boşandı ve hala kredi ödüyor. Ki maaşı direk bankaya bağlandı . Ona eline gelen 300 lira anca. Sevgide olsa gözünüzü korkutmayin duzelmez !! . Yuvam yikmayayim toparlanır ! İmkansız . Bağımlılığın sonu yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…