- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
yaptım bi ara iyice borça saplanmıstı elde avucda herseyi satmıstı maaşlarımızın ikiside borca gidiyordu. Bidaha yapmayacagına yeminler etti telefon eski telefon kullandırttık eve internet bağlatmıyoruz hala bu yüzden. Ama götünü düzeltince adam oluyor karşımda.Ya az kaybettiniz ya da gercekten de fazla iyisiniz. Sizi en iyi ben anlarim acimayin eger bosanmak istemiyorsaniz maas kartini alin akilli telefonu tableti pc yi laptopu kaldirin internet kullanmasina izin vermeyin ve doktota goturun. Baska yolu yok.
Hic malimiz yokttu sadece giden ziynet esyalarimiz vardi. Ve ben artik o kadar bunalmistim ki bitsin gitsi dedim pismanim. Ben sana akil vermis olayim dikat et bu konuya sonra pisman oluyorsuGerçekten mi bunları okudukça korkuyorum neden talep etmedin ki bugune kadar yaptıgınız hersey ikinizin sonuna kadar alsaydınız senin altınların borçlara giderken aklı nerdydi. Konusmamız lazım bizimde yoksa banada büyük mevlada borçlar gelecek hissediyorum.
zaten evlenirken ev aldık kredi ile 4 senemiz kaldı araba aldık borcumuz yok yani bi ipotekli evimiz birde arabamız var ama bırakmam sattığı altınlarım cabazı.Hic malimiz yokttu sadece giden ziynet esyalarimiz vardi. Ve ben artik o kadar bunalmistim ki bitsin gitsi dedim pismanim. Ben sana akil vermis olayim dikat et bu konuya sonra pisman oluyorsu
Benim ki alyansimi bile satmisti affettim oglumun altin kunyesini goturup satmis ona bike tamah etmis affettim ama degmezmis pisligezaten evlenirken ev aldık kredi ile 4 senemiz kaldı araba aldık borcumuz yok yani bi ipotekli evimiz birde arabamız var ama bırakmam sattığı altınlarım cabazı.
aynen ole parmağımızdaki evlilik yüzüğümü sattı kaçkere hemde bu son dedi zaten bi haftadan fazla yanıma gelmıyor konusmuyorum gülmüyorum ye iç yat dün akşam maç vardı annemlerdn kalktık beni eve bıraktı bu sabah eve 5 de geldi 6:30 da işe geldi düşünün gece sabaha kadar nerde olduğu belli değildi. Aynı iş yerinde olmasam evde bile kalmamBenim ki alyansimi bile satmisti affettim oglumun altin kunyesini goturup satmis ona bike tamah etmis affettim ama degmezmis pislige
Bu sorumsuz adama çocukmu doğuracaksınız kendinize yazık etmeyinMerhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliyim son 3 senedir idda bağımlısı kocam var. Bunu cok sonradan farkettim ozamanlar anlayamıyordum. Altınlarım kenarda biriktirdiğimiz paralar cektiği gizli krediler hepsi 3 senede oldu. Maaşlarımızda gayet iyi ikimizde çalısıyoruz. Bu 5 senede cocuk istemdim son 1 yıla kadar borclarımız bitsin diye hep erteledik zaten diğer yorumlarımada bakacak olursanız cocugum olmuyor tedavi görmem lazım doktorlar tüp bebek dedi en az 10 bin lazım ama elim olacak adam idda için krediler cekti ama tedavi için para çekmiyor. Bıktım 2 gün önce bardağın son damlası idi. hadi affettim bankadan cektiği 10 bin krediyi ayda 500 olarak ödemeye basladık. Artık oynamayacağım dedi meger ben 500 yatırırken arkamdan o parayı cekip idda oybuyormus dün hesapları kontrol ettim. Bi de ne göreyim ayakta uyutmus o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam ne yapacagımı şaşrdım vazgeçmiş gibi yapıyor ama yine oynuyor yine.
Tedavi görmesi lazım tıpkı uyuşturucu yada alkol bağımlılığı gibi başka türlü bitmiyorDüzelmesi o kadar zor ki bu durumun , abim 15 yıldır at yarısı, iddia ne varsa oynuyor, bırakmak içinde uğraştı ama olmuyor yani nasil bir bağımlılıksa. Yalan onlar için o kadar sıradan birşey oluyor ki artık. Bence hiç hayatinizdan çalmayın , bırakın eşinizi.
gerçekten cıkmazdayımTedavi görmesi lazım tıpkı uyuşturucu yada alkol bağımlılığı gibi başka türlü bitmiyor
Bu sorumsuz adama çocukmu doğuracaksınız kendinize yazık etmeyin
insn severek evlenince bişeylerin düzelmesi için cok beklıyor ama olmuyor sanırım bi kaç gün daha bakacam duruma göre nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim.Katılıyorum.
insn severek evlenince bişeylerin düzelmesi için cok beklıyor ama olmuyor sanırım bi kaç gün daha bakacam duruma göre nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim.
Bende severek evlendim bes yil evli kaldim bes yilda sevgili bunlari bana 10 yilimi verdigim adam yapti yaniinsn severek evlenince bişeylerin düzelmesi için cok beklıyor ama olmuyor sanırım bi kaç gün daha bakacam duruma göre nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim.
Merhaba arkadaşlar,
5 yıllık evliyim son 3 senedir idda bağımlısı kocam var. Bunu cok sonradan farkettim ozamanlar anlayamıyordum. Altınlarım kenarda biriktirdiğimiz paralar cektiği gizli krediler hepsi 3 senede oldu. Maaşlarımızda gayet iyi ikimizde çalısıyoruz. Bu 5 senede cocuk istemdim son 1 yıla kadar borclarımız bitsin diye hep erteledik zaten diğer yorumlarımada bakacak olursanız cocugum olmuyor tedavi görmem lazım doktorlar tüp bebek dedi en az 10 bin lazım ama elim olacak adam idda için krediler cekti ama tedavi için para çekmiyor. Bıktım 2 gün önce bardağın son damlası idi. hadi affettim bankadan cektiği 10 bin krediyi ayda 500 olarak ödemeye basladık. Artık oynamayacağım dedi meger ben 500 yatırırken arkamdan o parayı cekip idda oybuyormus dün hesapları kontrol ettim. Bi de ne göreyim ayakta uyutmus o kadar güzel rol yapıyor ki anlatamam ne yapacagımı şaşrdım vazgeçmiş gibi yapıyor ama yine oynuyor yine.
aynen ole canım telefonda bi siteden oynuyor para havale edip sistemden oynuyor maaşımızda gayet iyi tek ev borcumuz var onun dışındaki ekstra bütün ek hesap kredi onun bu lanet olası idda yüzünden bi insan nasıl bu hale gelir bu dünyada ne için calısıosn anlamıormmmBu adamlara evlendikten sonra ne oluyor aklım almıyor. Kimisi annesi ve abası için, kimisi oynadığı kumar için ve hatta kimisi oynadığı bilgisayar oyunu için eşini gözden çıkarıyor, onu kaybetmekten hiç çekinmiyor. Bu iddia o kadar mı elzem, o kadar mı bırakılmayacak bir şey ki evinin huzuruna tercih ediyor.
Büyük ihtimal eşiniz çok para kaybetti ve şimdi onları bir kuponla geri kazanacağı günlerin hayalini yapıyor.
kafayı yicem yeminle kafayı yicem önceden müdale edince dururdu beni dinlerdi ama bu son olayda artık ipin ucu kaçtı.Bende severek evlendim bes yil evli kaldim bes yilda sevgili bunlari bana 10 yilimi verdigim adam yapti yani
Haklısın canım bi idda kumar oynayan tek kişi bile olumlu cevap vermemiş lanet olsun bole hayata lanet olsun tanıdıgım güne mahvetti beni mahvetti.ben bu yüzden kocayı şutladım şekerim.şimdi rahaat rahaat oynasın anasının koynunda yatsın.ohh içim çok rahat.madem çalışıyorsun ayakları üzerinde duran bir kadınsın neden elin oğlunun borcunu ödeyesin ki.hayatını zehir etmeye değmez.bu adamlar için hiçbir şey yapılmaz.
beni evlenmeden önce kandırdı düğün sonrası borcumuz olacak diye.normal gözle baktım bir ev kolay kurulmuyor sonuçta.zaman geçti borç bitmedi meğer adam iddia için kredi çekmişmiş.icralık mı olmadık ,altınlarım mı yenmedi,ben hastanede canımla uğraşıyorken adam benim cüzdanımdaki paramı bile almıştı.son nokta iş yerinden de para kaçırmaya başladığını duyduğum an hadi canım dedim sana güle güle,kendi pisliğinde boğul benden uzak dur.o yüzden demem o kiiii salla gitsin hayatına bak kafan rahat olsun.
Ablamın eşi bu idda davasına 50 bin tl borcun altina girdi o kadar sinirliyim ki bu gercekten bagimlilik hastalik yani oynamicam diyip yine oynuyo bu son dedi ama hic guvenmiyorum ablamda guvenmiyo ev kira bi de bu borc nasil gecincekler bilmiyorum o kadar kotu bi sey kiMerhaba arkadaşlar,
Bazen gitmek istersin ama gidemezsin öle bişey bi işaret bi umut bekliyorum. Ama yanlıs yapıyorum demekki. Doğrusunu ben yapacağım sanıyorum kim bilir.Adam kendi yolunu bulmuş belli de sen ne diye kendine bile bile sıkıntı çıkarıyorsun ki arkadaşım?
Belli ki eğitimli birisin,kumar bağımlılığın öyle kolay bitmeyeceğini,tedaviye ihtiyaç olduğunu,eşinin ise kendisinden başka hiç bir şey düşünmediğini görmüyor musun?
Neyi,neden bekliyorsun?
Hani burada kadınlar gidecek yerimiz yok,paramız yok diyorlar da senin herşeyin var ama kendini üzmekten başka hiç bir şey yapmıyorsun?
Haklısın canım bi idda kumar oynayan tek kişi bile olumlu cevap vermemiş lanet olsun bole hayata lanet olsun tanıdıgım güne mahvetti beni mahvetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?