İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

yaptım bi ara iyice borça saplanmıstı elde avucda herseyi satmıstı maaşlarımızın ikiside borca gidiyordu. Bidaha yapmayacagına yeminler etti telefon eski telefon kullandırttık eve internet bağlatmıyoruz hala bu yüzden. Ama götünü düzeltince adam oluyor karşımda.

Hic malimiz yokttu sadece giden ziynet esyalarimiz vardi. Ve ben artik o kadar bunalmistim ki bitsin gitsi dedim pismanim. Ben sana akil vermis olayim dikat et bu konuya sonra pisman oluyorsu

Hic malimiz yokttu sadece giden ziynet esyalarimiz vardi. Ve ben artik o kadar bunalmistim ki bitsin gitsi dedim pismanim. Ben sana akil vermis olayim dikat et bu konuya sonra pisman oluyorsu
zaten evlenirken ev aldık kredi ile 4 senemiz kaldı araba aldık borcumuz yok yani bi ipotekli evimiz birde arabamız var ama bırakmam sattığı altınlarım cabazı.

zaten evlenirken ev aldık kredi ile 4 senemiz kaldı araba aldık borcumuz yok yani bi ipotekli evimiz birde arabamız var ama bırakmam sattığı altınlarım cabazı.
Benim ki alyansimi bile satmisti affettim oglumun altin kunyesini goturup satmis ona bike tamah etmis affettim ama degmezmis pislige

Benim ki alyansimi bile satmisti affettim oglumun altin kunyesini goturup satmis ona bike tamah etmis affettim ama degmezmis pislige
aynen ole parmağımızdaki evlilik yüzüğümü sattı kaçkere hemde bu son dedi zaten bi haftadan fazla yanıma gelmıyor konusmuyorum gülmüyorum ye iç yat dün akşam maç vardı annemlerdn kalktık beni eve bıraktı bu sabah eve 5 de geldi 6:30 da işe geldi düşünün gece sabaha kadar nerde olduğu belli değildi. Aynı iş yerinde olmasam evde bile kalmam

Bu sorumsuz adama çocukmu doğuracaksınız kendinize yazık etmeyin

Tedavi görmesi lazım tıpkı uyuşturucu yada alkol bağımlılığı gibi başka türlü bitmiyor

insn severek evlenince bişeylerin düzelmesi için cok beklıyor ama olmuyor sanırım bi kaç gün daha bakacam duruma göre nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim.

Bu adamlara evlendikten sonra ne oluyor aklım almıyor. Kimisi annesi ve abası için, kimisi oynadığı kumar için ve hatta kimisi oynadığı bilgisayar oyunu için eşini gözden çıkarıyor, onu kaybetmekten hiç çekinmiyor. Bu iddia o kadar mı elzem, o kadar mı bırakılmayacak bir şey ki evinin huzuruna tercih ediyor.

Büyük ihtimal eşiniz çok para kaybetti ve şimdi onları bir kuponla geri kazanacağı günlerin hayalini yapıyor.

ben bu yüzden kocayı şutladım şekerim.şimdi rahaat rahaat oynasın anasının koynunda yatsın.ohh içim çok rahat.madem çalışıyorsun ayakları üzerinde duran bir kadınsın neden elin oğlunun borcunu ödeyesin ki.hayatını zehir etmeye değmez.bu adamlar için hiçbir şey yapılmaz.
beni evlenmeden önce kandırdı düğün sonrası borcumuz olacak diye.normal gözle baktım bir ev kolay kurulmuyor sonuçta.zaman geçti borç bitmedi meğer adam iddia için kredi çekmişmiş.icralık mı olmadık ,altınlarım mı yenmedi,ben hastanede canımla uğraşıyorken adam benim cüzdanımdaki paramı bile almıştı.son nokta iş yerinden de para kaçırmaya başladığını duyduğum an hadi canım dedim sana güle güle,kendi pisliğinde boğul benden uzak dur.o yüzden demem o kiiii salla gitsin hayatına bak kafan rahat olsun.

aynen ole canım telefonda bi siteden oynuyor para havale edip sistemden oynuyor maaşımızda gayet iyi tek ev borcumuz var onun dışındaki ekstra bütün ek hesap kredi onun bu lanet olası idda yüzünden bi insan nasıl bu hale gelir bu dünyada ne için calısıosn anlamıormmm

Haklısın canım bi idda kumar oynayan tek kişi bile olumlu cevap vermemiş lanet olsun bole hayata lanet olsun tanıdıgım güne mahvetti beni mahvetti.

Ablamın eşi bu idda davasına 50 bin tl borcun altina girdi o kadar sinirliyim ki bu gercekten bagimlilik hastalik yani oynamicam diyip yine oynuyo bu son dedi ama hic guvenmiyorum ablamda guvenmiyo ev kira bi de bu borc nasil gecincekler bilmiyorum o kadar kotu bi sey ki

Adam kendi yolunu bulmuş belli de sen ne diye kendine bile bile sıkıntı çıkarıyorsun ki arkadaşım?
Belli ki eğitimli birisin,kumar bağımlılığın öyle kolay bitmeyeceğini,tedaviye ihtiyaç olduğunu,eşinin ise kendisinden başka hiç bir şey düşünmediğini görmüyor musun?
Neyi,neden bekliyorsun?
Hani burada kadınlar gidecek yerimiz yok,paramız yok diyorlar da senin herşeyin var ama kendini üzmekten başka hiç bir şey yapmıyorsun?

Bazen gitmek istersin ama gidemezsin öle bişey bi işaret bi umut bekliyorum. Ama yanlıs yapıyorum demekki. Doğrusunu ben yapacağım sanıyorum kim bilir.

Haklısın canım bi idda kumar oynayan tek kişi bile olumlu cevap vermemiş lanet olsun bole hayata lanet olsun tanıdıgım güne mahvetti beni mahvetti.

evet seni çok iyi anlıyorum.hiçbir şey kolay olmuyor.ne emeklerle heveslerle kurduğun yuvanın huzuru kaçıyor bir anda.ailene ayrı mahcubiyetin kendi hayal kırıklıkların vs cok zor.Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…