İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

Bi insan kendini neden mutsuz eder ki.

evet seni çok iyi anlıyorum.hiçbir şey kolay olmuyor.ne emeklerle heveslerle kurduğun yuvanın huzuru kaçıyor bir anda.ailene ayrı mahcubiyetin kendi hayal kırıklıkların vs cok zor.Allah yardım etsin.
İşte beni anlıyorsun herşey güzelce evlendik ailem eşimi kendi ogulları gibi seviyor eşimde bi dediğini iki etmez. Dışardan baksan beyfendi.

İşte beni anlıyorsun herşey güzelce evlendik ailem eşimi kendi ogulları gibi seviyor eşimde bi dediğini iki etmez. Dışardan baksan beyfendi.

ahh ahh evet aynen bu şekilde başladı benimki de.hatta ayrıldıktan sonra çevrem sorunu bende aradı.niye çünkü çok saygılı ve efendiydi.severek evlendik biz de ayrılabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.o kadar hayallerimiz vardı ki çok seviyorduk birbirimizi.ama o bana ihanet etti.yalan söyledi.kalbimi kırdı.hırsızlık yaptı.güvenimi yerlebir etti.güvensiz sevginin anlamı olmuyor malesef.düzelmek için söz veriyorlar o sözü de tutmuyorlar.zaten sarsılan güven tekrar yerine de gelmiyor.insan birbirine duyduğu saygıyı da yitiriyor.ben ayrılalı 3 sene oldu.ilk 1 senesi felaketti tabiki utandım kendimi ezik gördüm.çok ağladım.ama geçti.zaman her şeyin ilacıymış gerçekten.hiç hayatını zehir etmeye değmezmiş

Bi kez daha konusacagım baktım tavırları aynı ailemle bu olayı konusacagım cok saol cok iyi geldiniz bana

Bugune kadar yaptıgımız ne varsa nedense hep erkeklerin ev araba bişey olduğu zaman evide arabasıda onun oluyor. Ben hiç bişey yapmamısım gibi oluyor.
Cok uzuldum durumuzunuza. Ben evlendigim ilk zamanlar yasadim ve daha sonra tekrar yakaladim ve halada oynuyo arada bence. Borcu oldugu halde oynuyor, herhalde kazanip zengin olacagini zannediyor esim anlamiyorum. Sizin yasiniz kac bu arada?

Cok uzuldum durumuzunuza. Ben evlendigim ilk zamanlar yasadim ve daha sonra tekrar yakaladim ve halada oynuyo arada bence. Borcu oldugu halde oynuyor, herhalde kazanip zengin olacagini zannediyor esim anlamiyorum. Sizin yasiniz kac bu arada?
27 yaşındayım sordum zengin olmak için mi zevkine oynuyorum kaybettikçe daha da hırs yapıorm kaybettiklerimi alma işini koyukluyorum daha da kaybediyorum diyo bunun farkında ama malesef yapmıyo fazla para dürtüyo bence

Gercekten bu bir hastalik. Bir arkadasin esi bagimliymis, doktora goturmusler bu duzelmez demis. Bosandilar malesef. Benimkide ara ara oynuyordur eminim. Ben 29 yasindayim ve bende cok kararsizim Allah yardimcimiz olsun

Aynilarini yasadim bende fazlasi var eksigi yok bende yoluma bakiyorum artik oda anasinin koynunda. Osin tihafi sizin kinin ailesi ne yapti bilmiyorum ama onalr ogukkarina sen suclisun diyemedi hic borsey yokmus gibi devam ediyorlar hayatlarina

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. İddia bağımlılığı yüzünden ben de boşanma arefesindeyim defalarca şans vermeme rağmen altınlarım vs ile borçlarını kapatarak temiz bir sayfa açmamıza rağmen son defa yakaladığım borcunda boşanma kararı aldım. Karşınızdaki insan defalarca düzeleceğini söylese de maalesef ki düzelmiyor. Gönül istiyor ki tekrarı olmasın fakat bu kolayca vazgeçilecek bir bağımlılık değil. Ailesini bile kaybetmeyi göze alarak bunu oynamaya devam ediyorlar ve söylenen yalanlar yalan doğuruyor. Ben aldığım karardan bir gün pişman olmadım her gün bugün ne borcu çıkacak korkusuyla borç içerisinde debelenmekten ve her gün kandırılmaktansa tek başınıza güvenli bir hayat sürme en mantıklısı. Naçizane söyleyebileceğim bunlar umarım sizin de hakkınızda hayırlısı olur.

Gercekten bu bir hastalik. Bir arkadasin esi bagimliymis, doktora goturmusler bu duzelmez demis. Bosandilar malesef. Benimkide ara ara oynuyordur eminim. Ben 29 yasindayim ve bende cok kararsizim Allah yardimcimiz olsun
bosanmak çözüm tamam ama onu vazgecirmek için ugrasıyorum üzülüyorum canım yanıyor dün akşam moral bozuklugu ile eve girdim yemek yiyelim dedi ben yemiycem sen yersen hazırlarım dedim üzülüyor yatarkende bana sarıl diyor sarılmadım bile dokunmuyorum ona acı vermek istiyorum insan sevdiği kadından nasıl uzaklasır aklım almıyor cıldıracağım gerçekten cok korkunc bişeymiş.

Şu işe bakarmısın ya ne hayallerle evleniyorsun ama adam idda saçma sapan bizim için onlar için ne demek bilmiyorum ama ailesini bile gözü görmüyor demekki peki boşandınızmı tamamiyle yoksa dava sürüyormu cocuk varmı bu arada

Çocuğum yok bu alışkanlığını öğrendiğim günden itibaren olmaması için de ekstra dikkat ettim. Anlaşmalı boşanma davası açacağız henüz boşanmadık. Çok zor bir süreç yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum yaptıklarını ona konduramıyorsunuz siz kendinize yapılanları kaldıramıyorsunuz. Bu şekilde korkuyla yaşamak çok zor her an ne olacak diye.

Bankalardan kredi cekmesine engel koydurun .
Maasa herseye el koyun .Harclik verin bununla ne .....yersen ye deyin .

Anlaşmalı boşanmayı kabul ettimi eşiniz problem cıkartmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…