- 25 Eylül 2015
- 69
- 179
- 8
- Konu Sahibi belirtisiz nesne
-
Bunun icin bilezikleri bozdurdu ve iddaaya yatirdi para filan umrumda degil ama kendini kaptirmasindan korkuyorum biraz bekle diyorum yanlisindan dönmesini bekliyorum sadece caresizce
Bunun kısıtlamakla alakası yok.Bu oraya gitme,şunla görüşme tarzında bir mevzu değil.Eşin resmen kumar oynuyor,bu durumda tabi ki kısıtlayacaksın ne yapacaksın başka? Baştan önlemini almazsan,çok çekersin bu konuda söyleyeyim.Seni yumuşak görürse tepene çıkar ve daha sonra istediğini yapsanda seni takmaz.Daha olay yeniyken ortalığı ayağa kaldıracaksın ki ciddiyetini anlasın ve bir daha oynamaya cesaret edemesin.Adam altın bozuyor iddaa için altın,daha neyi bekliyorsun,bozup bozup kaybetsin istersen bütün takılarını.Onu kısıtlayarak evliligimizin yipranmasindan endise ediyorum. Aslinda yapi olarak sivri biriyim aninda yakarim gemileri ama bu konu onun icin kendini kanitlama gibi bir sey olmus gibi o yüzden hassas yaklasiyorum
Gerekirse kaybetsin bir musibet bin nasihate yeğdir. Sonra ben kazanacaktim sen mani oldun diye de suçlayabilirBunun kısıtlamakla alakası yok.Bu oraya gitme,şunla görüşme tarzında bir mevzu değil.Eşin resmen kumar oynuyor,bu durumda tabi ki kısıtlayacaksın ne yapacaksın başka? Baştan önlemini almazsan,çok çekersin bu konuda söyleyeyim.Seni yumuşak görürse tepene çıkar ve daha sonra istediğini yapsanda seni takmaz.Daha olay yeniyken ortalığı ayağa kaldıracaksın ki ciddiyetini anlasın ve bir daha oynamaya cesaret edemesin.Adam altın bozuyor iddaa için altın,daha neyi bekliyorsun,bozup bozup kaybetsin istersen bütün takılarını.
Kaybetse oynamayı bırakacak mı sanıyorsun? Daha çok hırs yapacak,kaybettiklerini geri kazanmak için yine oynayacak.Kumar böyle bir hastalıktır zaten.Eğer öyle olmasaydı 1 kez kaybeden bırakırdı devamını getirmezdi.Kaybettikçe daha çok oynar insan kumarı.Gerekirse kaybetsin bir musibet bin nasihate yeğdir. Sonra ben kazanacaktim sen mani oldun diye de suçlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?