- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.523
- 798
- Konu Sahibi belirtisiz nesne
-
Haklisiniz. Durumun vahim oldugunu cok gec fark ettim. Iddaa oynayan kisiler var cevremde ama 5-10 liralik oyunlar bu tipki gazozuna okey oynamak gibi geliyordu bana ama esiminki farkli buyuk meblaglar yatiriyor arkadaslariylaortak oynuyor organizeolmuslar yani.
Aile buyuklerimize soyleyemem ailesi muhafazakar ve buyuk tepki gostereceklerdir
Eşin senin ayağının altını öpsün başkası olsa anında boşardı. Umarım eşin değerini bilir, bu zamanda senin gibi eşi bulamazO 5-10 lira oynamaların sonu oldu bize de olan..
Buyur oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inanamiyorum.852188/
Bir ay oldu. Tüm hesaplar bende, harçlık veriyorum 31 yaşındaki adama.
Hatta suçluluk duygusu ile verdiğimi bile almak istemiyor :S
Takipteyim, yeni bir şeyini görmedim ama neye yarar?
Bu aptallığın sonucu bize geçmiş birikimlerimiz üzerine 3 yıl borca mal oldu.
Sen başından biliyorsun kesinlikle tepkini ver ve döndür onu bu yoldan.
Eşin senin ayağının altını öpsün başkası olsa anında boşardı. Umarım eşin değerini bilir, bu zamanda senin gibi eşi bulamaz
Üzüldüm durumunuza bu durum beni cok korkutuyor hala tepki göstermedim tüm parasini geçtim tüm vaktini de iddaaya yatiriyor. Sonumuz hayrolsun.O 5-10 lira oynamaların sonu oldu bize de olan..
Buyur oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/inanamiyorum.852188/
Bir ay oldu. Tüm hesaplar bende, harçlık veriyorum 31 yaşındaki adama.
Hatta suçluluk duygusu ile verdiğimi bile almak istemiyor :S
Takipteyim, yeni bir şeyini görmedim ama neye yarar?
Bu aptallığın sonucu bize geçmiş birikimlerimiz üzerine 3 yıl borca mal oldu.
Sen başından biliyorsun kesinlikle tepkini ver ve döndür onu bu yoldan.
Bileziklerimi bozdurdu ? Çok beklersin düzelmez canım çoook bence ayrıl bu adam5 kuruş etmez !!Bunun icin bilezikleri bozdurdu ve iddaaya yatirdi para filan umrumda degil ama kendini kaptirmasindan korkuyorum biraz bekle diyorum yanlisindan dönmesini bekliyorum sadece caresizce
Henuz bir aylik evliyim. Bes yil suren bir iliskiyi evlilikle devam ettirdik. Simdilik sikintimiz yok her sey yolunda gidiyor sevgi, saygi cercevesinde ... Yalniz tek sorun esimin iddaa bagimliligi surekli oyun oynuyor telefondan gozunu ayirmiyor cok gec vakitte yataga geliyor. Ayrica kaybedince stresli oluyor bana pek yansitmamaya calisiyor ama anliyorum haliyle bu yipratiyor kendini.
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz balayina dahi gitmedik onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?
Henuz bir aylik evliyim. Bes yil suren bir iliskiyi evlilikle devam ettirdik. Simdilik sikintimiz yok her sey yolunda gidiyor sevgi, saygi cercevesinde ... Yalniz tek sorun esimin iddaa bagimliligi surekli oyun oynuyor telefondan gozunu ayirmiyor cok gec vakitte yataga geliyor. Ayrica kaybedince stresli oluyor bana pek yansitmamaya calisiyor ama anliyorum haliyle bu yipratiyor kendini.
Cok yogun calisiyor bu yuzden pek bozuk atmiyorum ona ama hic birlikte plan yapmiyoruz balayina dahi gitmedik onemli degil ama cikip bir yürüyüş bile yapmıyor benimle hep evdeyiz ya da annemlere gidiyoruz. Bunaldim şimdiden. Acaba çok mu tepkisiz kaliyorum isteklerimi belirtmeli miyim siz olsaydiniz ne yapardiniz nasil yaklasirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?