İDDAA VE EŞİM

bu haftanın sonuçlarınıda alaydın @harehare :KK70::KK70::KK70::KK70:

konu sahibi kumar söndürür....sağlam bir ders vermelisin..
ama ne vermeliyim. ailem bilmiyo. bilse babam kumara karşı alır beni . boşandırır. ama eşimi çok seviyom ve bırakmasını istiyom

benim babamda çok oynuyor.. maalesef iddaa tutunca iyice hırslanıp daha fazla oynuyor. işin kötü tarafı babam eşime dediki sende oynasana... düşünebiliyomusun babamın oynamasına dayanamazken.. eşimede alıştıracak.. hemen eşime benim üstüme yemin et tek bi kere bile oynamayaksın dedim neyseki eşimi kurtardım ... çok zor valla alışkanlık çünkü bu bence sende yemin ettirmeyi deneyebilirsin.. çok sert koy tepkini.. düzelir inş.
yemin etsede oynar. allahım yardım et. ben kapalı namazında niyazında b.i insanım. kumar oynuyomuş 2 senedir..

canım kimse vermez ona borç . aileside fakir zaten. ama ben maaş kartını kredi kartını elinden aldım zaten. gitmiş bir tane daha ek kart çıkarmış kendine
Bizde güya almıştık kredi kartlarını. Hemen gidip yenisini çıkarmıştı :KK43:
Çok lanet bi şey bu iddaa. Allah kimsenin başına vermesin...

:) canım tutsa bile bu sefer yine tutar diye daha çok oynuyolar.. benim babam ismini bile söyleyemeceği japonya ligi oynamasını anlayamıyorum...çok kavga ediyoruz maalesef
kızlar bırakan falan duyarsanız..bana ne olur haber verin.. bıktım 1 senelik evliyim.

benim babamda oynardı mesela 2 tl lik 3 tl lik filan...sonra sıkıldı bıraktı.bu şekil 2- 3 liralık oynuyosa zararı yok bence.
nasıl sıkılıp bıraktı.. benimkide bıraksa.. ne olur ya rabbim.

Bizde güya almıştık kredi kartlarını. Hemen gidip yenisini çıkarmıştı :KK43:
Çok lanet bi şey bu iddaa. Allah kimsenin başına vermesin...
benimkide ek kart çıkartmış hemen.

canım bu da bir kumar ve kötü bir saplantı maalesef.. mümkün mertebe vazgeçirmeye çalış.. yapamıyorsan bir harçlık sistemi getirin evinize keseleriniz ortak ise.. maaşını size versin siz de kendinizindiki koyun.. ikiniz de bir ay için eşit derecede harçlık alın kendinize geri kalan borçlar,faturalar birikim vs. olur.. sonra sonuçta o para ile 1 ay geçinilecek.. herkes kendi harçlığı ile ne yapacağına kendi karar versin..
çok üstüne gidersen ters de tepebilir çünkü..
o 5 de 750+ mesai
15 de ben 2050
o 20 sinde 750
3500 -4000 arası aylık para giriyo eve.1 senedir hiç bi birikim yok

ufff kumar çok kötü bir alışkanlık ve bağımlılık sağa sola borç yapabilir dikkat et.
nasıl dertliyim bi bilsem. bi ev beğendim 165 bin.. ama kdrkuyom 7 yıl kredi çeksem diyom. bu parasız kalmak istemiyo. ama bi yandanda bırakırmı acaba diyom. allahım yardım et. ne olur.

Canim bende esimle 4.5 senedir tanisiyoruz. 2.5 aydir evliyiz ve ben esimin iddaa oynadigini hic bilmiyordum evlenince ogrendim ve sok ustune sok yasadim megersem esim iddaa oynamis 50 bin bankaya kredi borcu varmis sok oldum gunlerce agladim esime olan guvenimi kaybettim hala da sozlerine guvenmem kolay kolay. Ama esim yaptigi hatanin farkindaydi o yuzden maas kartini kredi kartini hepsini bana verdi simdi o borclari da oduyoruz ve arada agzini yokluyorum ama asla oynamam artik diyor cok zor gercekten rabbim yardimcin olsun az az oynuyorlar ama birikince dag oluyor :KK43:
allahım sanada banada yardım etsin

Bnim eşimde oynuyor bak şimdi aklıma takıldı hep borçlu bağımlılık yapıyr işte demekki.cebinde mutlaka çıkıyor üstüne düşeyim B'nde:) maaş kartını al bencede .
aldım tatlım maaş kartını.. ek kart açtırmış . ayın 5 olmadan çekiyo eksiden para.
çıldırmak üzereyim.

BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
BENİM GİBİ OLAN VARMI.. YADA Bİ YOL GÖSTERİN NE YAPAYIM....
Benim boşanma sebeplerimin içinde bu iddaa vakasıda vardır... :KK59:

her ay para sizde toplansın..
ben kalan maaşını çekip . bi defterede yazıyom..su suraya diye..
harcadıklarımızı yazıyom.
3500-4000 lira aylık para giriyo eve ama bereketi yok.

Back
X