- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Abi dedikodusu mu yapacağız?merhaba hanimlar ...size birseyden bahsetmek istiyorum ...abim bir yerde asgari ucrete calisiyor ...iddaa oynar sigara icer ,gezer, yer, içer...ama ondan para isteseniz yokki der ama aksam bir gelir iddaa kuponu... geliyor bizden para aliyor veriyor geri ama parca parca ...fazla para istemeyelim diye maaş gunu borcum vardi param bitti der...babamin maaşi ile evi gecindiriyoruz ... abim yeri geldi bazi esyalarin alimina yardim etti hakkini yemeyeyim ... kendi keyfine bakiyor ..biraz once dedim ki dogalgaz cok gelecek gelirse gelsin dedi...tabi dedim sen odemedigin icin dedim .biz koca evi gecindiriyoruz sen kendine yetistiremiyorsun dedim hemen baska lafın yok mu dedi . asagi inerken ofise gidecem demis annemde bana geldi ofisin anahtari burda kalmis haber ver diyor.saf anam iddaaya gittigini anlamiyor
Abi dedikodusu mu yapacağız?
Evet oynuyor eve de yardımcı değil?
Eee dert?
Neden bu kadar terssiniz ? Genel olarak açılan konulara bu sekılde yorum yapıyorsunuz?Abi dedikodusu mu yapacağız?
Evet oynuyor eve de yardımcı değil?
Eee dert?
Neden bu kadar terssiniz ? Genel olarak açılan konulara bu sekılde yorum yapıyorsunuz?
Konu sahibine gelecek olursak büyük dert cunku bagımlılık yapmış ki bunun internet üzerinden oynananları da var bence konuyu babanıza anlatın o gerekli müdahaleyi yapsın. Evlenınce de devam ediyorlar sonra kadınlar borç batagından cıkamıyor. Sonra maaş a hacizler geliyor.
niye beni takip etme ihtiyacı duyuyorsunuzNeden bu kadar terssiniz ? Genel olarak açılan konulara bu sekılde yorum yapıyorsunuz?
Konu sahibine gelecek olursak büyük dert cunku bagımlılık yapmış ki bunun internet üzerinden oynananları da var bence konuyu babanıza anlatın o gerekli müdahaleyi yapsın. Evlenınce de devam ediyorlar sonra kadınlar borç batagından cıkamıyor. Sonra maaş a hacizler geliyor.
Teyzem bu yüzden kocasından boşandı.Neden bu kadar terssiniz ? Genel olarak açılan konulara bu sekılde yorum yapıyorsunuz?
Seni takıp etme ihtiyacı duymuyorum tatlımniye beni takip etme ihtiyacı duyuyorsunuz
beni alıntılama konu sahibine direkt yaz fikrini
neden ters olduğum seni ilgilendirmez
Teyzem bu yüzden kocasından boşandı.
o kadar takip etmiyorsun ki yorumlarım bile aklında mıh gibi kalmışSeni takıp etme ihtiyacı duymuyorum tatlım
Genelde ilk yorum yapan ve dik çıkışları olan biri olduğun için dikkatimi çekti
Bence de kimsenin günahına girmeyin.anneannemler abin evlensin diyorlar bende kizlarin basini yakmayin diyorum...abime evlenince kiralarsin kalirsin dedim ben burda kalacam diyor sanirim ondan rahat
Bence de kimsenin günahına girmeyin.
Kendini özel hissetmek istiyorsun sanırım.o kadar takip etmiyorsun ki yorumlarım bile aklında mıh gibi kalmış
herkes anlamıştı zaten bunu ,Kendini özel hissetmek istiyorsun sanırım.
Harikasın tatlım bayılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?