İddet raporu Lütfen Yardımcı Olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamuksekerrr34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
8
-12
6
Merhaba Hanımlar bı ricam olacak.
Şimdi ben evliyim fakat kağıt üzerinde yani cinsel birleşme olmadı.
Ve hamileliğimde söz konusu değil.
Dava açalı 9 ay oldu Perşembe günü ise mahkemem var anlaşmalı bosaniyoruz. Fakat bı sorum var şimdi ben tekrar evlenme durumunda 300 gün iddet ortadan kaldırmam lazımmış.
Diyelim ki iddet raporunu sundum, Fakat sonra evlendim hamile kaldım diyelim. Çocuk doğduğunda eski eşin uzerinemi yazılır ?
Lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Ve mahkeme yapsam iddet için dilekçe versem kaç ay sürer ??

Tabii ki mahkemeye başvurup iddet süresini kaldırıp evlendiginizde yeni eşiniz üzerine olur cocuk.

Dava açalı 9 ay oldu Perşembe günü ise mahkemem var anlaşmalı bosaniyoruz. Fakat bı sorum var şimdi ben tekrar evlenme durumunda 300 gün iddet ortadan kaldırmam lazımmış.
Diyelim ki iddet raporunu sundum, Fakat sonra evlendim hamile kaldım diyelim. Çocuk doğduğunda eski eşin uzerinemi yazılır ?
Ahahahahab birini boşamadan yenisini buldunuz sanırım 😂😂😂 beta hcg testi alıyorlar sizden sonra tekrar mahkemeye başvurarak onaylatıyorsunuz, valla hızlısınız

Ben anlamadim. Ortada es adayi var mi? Daha bosanmadan yeni es bulunmus, cocuk yapilmis gibi... bu ne acele... ozgurlugun bir keyfine bakin once bence. Iddet suresini beklemek zorunda degilsiniz. Dilekce verirsiniz olur biter. Cocuk da yeni esin uzerine olur.

Anlaşmalı boşanmalarda da bu kadar uzun mu sürüyor yahu? 9 Ay oldu demişsiniz bilmediğimden soruyorum

Ahahahahab birini boşamadan yenisini buldunuz sanırım 😂😂😂 beta hcg testi alıyorlar sizden sonra tekrar mahkemeye başvurarak onaylatıyorsunuz, valla hızlısınız
Size komik gelebilir ama.
İşin gerçeği kağıt üzerinde yazıyor.
Babam vefat etmişti çeyiz ödeneği alabilmek için evlendim karşımdaki insanada bı miktar verdim durum bundan ibaret.
Ve dava açalı 9 ay oldu ve cinsel birliktelik dahi olmadi.

Test yapıp mahkemeye dilekçe verip onaylatıyosunuz galiba yani iddet süresini ortadan kaldırıyorsunuz yeni birisiyle evlenip çocukta okişinin üstüne olur

Ben anlamadim. Ortada es adayi var mi? Daha bosanmadan yeni es bulunmus, cocuk yapilmis gibi... bu ne acele... ozgurlugun bir keyfine bakin once bence. Iddet suresini beklemek zorunda degilsiniz. Dilekce verirsiniz olur biter. Cocuk da yeni esin uzerine olur.
Babam vefat etmişti.
Bende çok maddiyata sıkıstigim zamandı ondan kaynaklı acil evlenmem gerekti zaten kağıt uzerinde çeyiz ödeneği alabilmem içindi.

Babam vefat etmişti çeyiz ödeneği alabilmek için evlendim karşımdaki insanada bı miktar verdim durum bundan ibaret.
E bu dolandırıcılık. Hatta devleti dolandırma. Bir de buraya yazıyorsunuz. Bir şikayete bakar hakkınızda dava açılması. Devleti dolandırmanın da affı yok. Para cezasıyla falan kurtulamazsınız haberiniz olsun.

Eskiden bu yaptıgınızı arastırıyorlardı ve karsı taraf ile aynı evde yasayıp yaşamadığınıza kadar bakıyorlardı, tabi artık devletin böylesi bir takibi kalmadı, ama ceyiz parası gerçekten yuva kurmak icin devletimizin sagladıgı bir yardımdır, pek etik gelmedi bana yaptıgınız. Bunu da alenen her yerde yazmayın tavsiye

Acelenızı anlayamadım ?

Babam vefat etmişti.
Bende çok maddiyata sıkıstigim zamandı ondan kaynaklı acil evlenmem gerekti zaten kağıt uzerinde çeyiz ödeneği alabilmem içindi.
Çeyiz ödeneği alabilmek için kağıt üstünde olsa bile evlenmek mi?

Siz devleti dolandırirsaniz bekleyip durursunuz böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X