- 3 Eylül 2018
- 36
- 25
- 88
- 35
- Konu Sahibi Kalibrasyon
-
Kumar'a alışan bırakamaz bosansin.Merhabalar hemen konuya gireceğim çünkü durum çok acilçok yakın arkadaşımın eşi iddia bağımlısı , eşini ve iki çocuğunu ihmal ediyor,bütün maaşını üzerine bir de arkadaşımın maaşını yatırıyor kaybettikçe daha çok hırslanıp daha çok yaptırmakla birlikte evde psikolojik be fiziksel şiddete kadar ilerliyor.
Arkadaşım iki kızını da alıp boşanmayı düşünüyor. Sizden ricam bu konuya bir çözüm bulalım , ne yapılabilir? Bu bağımşılığın bir çaresi var mı? Psikiyatriden randevu al bırakacağım demiş eşi, randevu tarihi gelene kadar elli kere vazgeçmiş tekrar oynamış
Eğer boşanacaksa da kendini maddi bi güvenceye alıp en azından üç beş birikim yapıp öyle boşanayım diyor ama nerde ne var hepsini alıp iddiaya yatırıyor eşi, telefonunu alıp hesaplarına giriyor vermezse çocukların önünde kavga gürültü
Allah rızası için bir çare bir çözüm. Ana baba kardeş hiç arkadaşı yok arkadaşımın bı arada. Bir de boşanırsam beni bulur öldürür diye korkuyor kimlik değişimi gibi bi şey oluyor mu ? Lütfen bir fikir bir çare çok bunalmış durumda
yardım alması lazım arkadaşınızın da eşinin de buna şahit olan çoçuklarında yok alamaz zor diyorsanız kadın ayrılması lazım yani bunun başka çaresi yok kadın sığınma evine gidecekMerhabalar hemen konuya gireceğim çünkü durum çok acilçok yakın arkadaşımın eşi iddia bağımlısı , eşini ve iki çocuğunu ihmal ediyor,bütün maaşını üzerine bir de arkadaşımın maaşını yatırıyor kaybettikçe daha çok hırslanıp daha çok yaptırmakla birlikte evde psikolojik be fiziksel şiddete kadar ilerliyor.
Arkadaşım iki kızını da alıp boşanmayı düşünüyor. Sizden ricam bu konuya bir çözüm bulalım , ne yapılabilir? Bu bağımşılığın bir çaresi var mı? Psikiyatriden randevu al bırakacağım demiş eşi, randevu tarihi gelene kadar elli kere vazgeçmiş tekrar oynamış
Eğer boşanacaksa da kendini maddi bi güvenceye alıp en azından üç beş birikim yapıp öyle boşanayım diyor ama nerde ne var hepsini alıp iddiaya yatırıyor eşi, telefonunu alıp hesaplarına giriyor vermezse çocukların önünde kavga gürültü
Allah rızası için bir çare bir çözüm. Ana baba kardeş hiç arkadaşı yok arkadaşımın bı arada. Bir de boşanırsam beni bulur öldürür diye korkuyor kimlik değişimi gibi bi şey oluyor mu ? Lütfen bir fikir bir çare çok bunalmış durumda
tedavi uzun bir süreç.
bu süreçte elbetteki bırakır tekrar oynar
arkadaşınız süreçte sabırlı olmak zorunda
tedaviyi denemeden ayrılması hata olur
belki düzelecek adam
herkes bir şansı hakeder
tedavi uzun bir süreç.
belki düzelecek adam
herkes
Tedavi paikolojik olarak mı yani? On yıldır oynuyor bırakıyor aralıklarla, max iki ay dayanıyor artık güveni de kalmadı arkadaşımıntedavi uzun bir süreç.
belki düzelecek adam
herkes bir şansı hakeder
Bırakamıyor maalesefKumar'a alışan bırakamaz bosansin.
Doktora gitmeyi kabul etmiyor hiç kimseyi dinlemiyor çok zor bi insanyardım alması lazım arkadaşınızın da eşinin de buna şahit olan çoçuklarında yok alamaz zor diyorsanız kadın ayrılması lazım yani bunun başka çaresi yok kadın sığınma evine gidecek
Böyle bir adamla birikim yapamayacağına göre en iyisi boşanmak rabbim yoldan çıkan eşlere akıl fikir versin colugunun çocuğunun rızkını böyle boş şeylere yedirmesi kötü ve tedaviye de demekki cevap vermiyorMerhabalar hemen konuya gireceğim çünkü durum çok acilçok yakın arkadaşımın eşi iddia bağımlısı , eşini ve iki çocuğunu ihmal ediyor,bütün maaşını üzerine bir de arkadaşımın maaşını yatırıyor kaybettikçe daha çok hırslanıp daha çok yaptırmakla birlikte evde psikolojik be fiziksel şiddete kadar ilerliyor.
Öyle zaten hepsi aynıKadının Kimi kimsesi olmadığı için yapıyor zaten köpek adam.
Umarim elden ayaktan düşer,bir kaza musibet bulurda kendisini,şu eziyet ettiği kadının eline düşer.
Eşinin ailesi var anne baba kardeş kimseyi dinlemiyor , biri bi konuşma yapsın o kişiyi ikna ediyormuş yani tamam ben konuştum bi daha oynamayacak o güveni veriyormuş karşısındaki kişiyeUğraşmasın diyecektim de sonuna doğru öldürür korkusu zor Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
Eş kişisinin ailesi var mı? Yanında lafını dinleyeceği birisi vs en azından randevu gününe kadar o destek versin.
Çocuklar için çok üzüldüm durum ne olursa olsun onlar böyle kavga şiddet vs olan bir ortamda büyümemeli
O zaman yapacak bir şey yok ki? Adam kadını sömürüyor, şiddet gösteriyor, çocuklarının rızkından çalıyor ve bunu tedavi olunacak bir şey gibi görmüyor.Doktora gitmeyi kabul etmiyor hiç kimseyi dinlemiyor çok zor bi insan
Aslında durum dediğiniz gibiO zaman yapacak bir şey yok ki? Adam kadını sömürüyor, şiddet gösteriyor, çocuklarının rızkından çalıyor ve bunu tedavi olunacak bir şey gibi görmüyor.
Böyle biri ikinci şansı falan hak etmez, kaç şans verdi arkadaşınız zaten kim bilir. Çocukları alsın boşansin, şu adamın ne faydası var ki ailesine?
Allah yardımcısı olsun, ailesi de olmadan çok zor tabii durumu ama, maaşı, mesleği var çok şükür. Çocuklarına da gayet güzel bakar, yetiştirir bence.Aslında durum dediğiniz gibi
Gerçekten ben bile çıktım dinlerken ki o kız bunları bizzat yaşıyor. Hem de çocukları ile birlikte. Bir yandan da yeni başlangıç tek balıma başarım iki kızla ya başedemezsem tek başıma , ortalık kötü ... gibi kaygıları var .
Kumar oynayan oğulları belki yola gelir diye bile bile yakmışlar kızcağızı. Sabretmesini işterler tabii adam başlarına mi kalsın. Zar zor kaktirmislar belli ki. Valla bir şekilde ne yapıp edip ayrılması lazım. Kızlarına bu adam ne verebilir, çok mu güvendeler, çok mu sahip çıkıyor ne sanki? Bir de elinde avucundakileri yiyor boynu altında kalasica.Eşinin ailesi var anne baba kardeş kimseyi dinlemiyor , biri bi konuşma yapsın o kişiyi ikna ediyormuş yani tamam ben konuştum bi daha oynamayacak o güveni veriyormuş karşısındaki kişiye
Bekarken de oynadığı için anne baba huyunu biliyor o zenginliğin içinde oğullarına ev verecek veremiyorlar satar da oynar diye , arkadaşım kirada oturuyor
Ailesi de sabret kızım diyormuş hacı hoca muska fln yapmış annesi,hiç biri bi işe yaramamış
o zan kendi kaderine terketmesi lazım yapacak bişey yokDoktora gitmeyi kabul etmiyor hiç kimseyi dinlemiyor çok zor bi insan
Ortalık kötü de, ev daha kötü şu an.başedemezsem tek başıma , ortalık kötü ... gibi kaygıları var .
Çok zor Allah yardımcısı olsun ben nasıl bu adamdan iki çocuk yaptım diyorArkadaşınız yıllarca şans vermiş,ama adam gram değişmemiş Evliliğin ilk aylarında böyle olaylar olduğunda direk ayrılın dediğimizde hemen taslaniyoruz.Maalesef ayrılık olmadığında hikâyenin sonu bu oluyor Bu tarz adamlar değişmez evlenir eş olur ,baba olur sma önceliği hep kendi zevki dur.Cocuklarinin gırtlağından lokmasını çeker alır gram vicdan yapmaz.Gerekirse karısını öldürür asla pişman olmaz.....
Polise gitsin, uzaklaştırma alsın ,kadın sığınma evine yerleşsin.İstedigi takdirde kimlik değişimi , şehir değişimi yapılıyor Ortak çocuklar konusunda çok bilgim yok.Bir avukata danisabilir.Gelecegi ve çocukları için bir an önce harekete geçsin,sonra herşey için çok geç olabilir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?