iddia günlüğüm

ya yemin ediyorum gerçek günlük yazsam hiç değilse annem filan kurcalardı bu ne ya gelen giden yok:)

neyse ben sonuçta 400 gr daha verdim mi? evvet. kaldı 16 gün..

dün yediklerim:

1 elma

mercimek çorbası, salata, 2 köfte 5 dilim patates.

ara: 8 fındık. meşhur oldu benim fındıklar kırarken gel al 8 fındığını diyolar:)

akşam tavuk şiş yedim. sadece tavukları. pilava el sürmedim. bi de türk kahvesi içtim mis. 1 saat de yürüdüm.

her şey yolunda çok iyi hissediyorum.

aslında hedefim bu 8 kilo değil tabi sadece. bu iş bitince başka bir çizelgeyle, 76 ya düşmeye çalışıcam. sonra başka bi hedefle 65 e. bu sonuncu hedefi uzun bi süreye yayıcam tabi. diyet iyi giderken insan günler çabuk geçsin istiyo be yav.

kendini iyi hissetmen ne güzel:46:benim 20.gün ve kilo vermem durdu feci moralim bozuluyo.ama bırakmicam kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum.inşallah istediğin kiloyu görürsün:16::16:

umarım hedefine ulaşırsın benimde haziran ayına kadar 70 kilo olmam lazım kuzenimle iddiaya girdim şimdilik iyi gidiyorum 2 ay oldu 14 kilo gitti:nazar::nazar::nazar: tabi bu arada doktorada gittim hedefime ulaşacağıma inanıyorum:34::34::34:

kendini iyi hissetmen ne güzel:46:benim 20.gün ve kilo vermem durdu feci moralim bozuluyo.ama bırakmicam kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum.inşallah istediğin kiloyu görürsün:16::16:
çok teşekkürler bi kaç gündür benim de durmuştu baya panik yaptım ama toparlanmaya çalışıyorum. 20. günde çok da kilo verme durmaz ama yavaşlar, belki farketmeden yediklerinde hata yapıyorsundur. biraz proteine ağırlık ver, sporu da her zamankinden farklı yap. değişiklik yaptığın anda vücut tepki veriyor hemen merak etme. kolay gelsin.
umarım hedefine ulaşırsın benimde haziran ayına kadar 70 kilo olmam lazım kuzenimle iddiaya girdim şimdilik iyi gidiyorum 2 ay oldu 14 kilo gitti:nazar::nazar::nazar: tabi bu arada doktorada gittim hedefime ulaşacağıma inanıyorum:34::34::34:

oo süper tebrik ederim. haziran derken başına kadar mı? du ben de bi hesaplayayım. hmm o zaman kadar 58 filan olsam ne süper olur. ama ben de normal ebatlara ulaşınca boşlama oluyor diyeti sonra geri alıyorum:) 73-75 arası fena olmuyorum başlıyorum yemeye:) böyle iddaa diye diye eriticem ama kendimi:) kolay gelsin sana da :29:

gelelim fasulyenin faydalarınaaa....

kaç gündür yokum niye çünkü haftasonları hem pek giremiyorum hem de girmek istemedim kilo veremeyince. çok sinirliyim ya burada her bi ..ku bildiğini sanan bir arkadaş var, o yenir ondan bi şey olmaz bilmemne diye beni bayılttıkça kaçırdım biraz. hoş ben ona kapılıp abartılı bi şey yemedim gene ama hastaydım diye bal yedim, konuşurken fındık yedim, işte balık bi şey etmez dedi balığı kaçırdım ama sonuç olarak çok sıkı bi diyet yaptığım için en ufak şey etki ediyor. bi de ben o sırada su kilo yapıcak diyim yapar. psikolojik olarak o sıra neye inanıyosam o. beni ellememesi lazım!!!!!!!!!

en son cuma günü 84.3 tüm, bugün çarşamba 83.8 im. yani 5 koca günde anca 500 gr gitmiş oldu böylece:47: yukarıya bakarsanız ortalama 300 gr veriyodum, hadi her gün 300 vermesem yine bu 5 günde rahat 1.2 kg filan verirdim. şöyle bi durumda beynimi yediği için aşırı kızgınım. çünkü ben iddia 6 ekim ve 81.6 olmasına rağmen, 4 ekimde 81 olmayı planlıyordum. var kafamda bi şeyler:)

neyse şu an 9 günüm kaldı kendi hedefime ve 2.8 kg vermem lazım. her gün 300 ve bir gün de 400 gr vererek anca oluyor.

gelelim fasulyenin faydalarınaaa....

kaç gündür yokum niye çünkü haftasonları hem pek giremiyorum hem de girmek istemedim kilo veremeyince. çok sinirliyim ya burada her bi ..ku bildiğini sanan bir arkadaş var, o yenir ondan bi şey olmaz bilmemne diye beni bayılttıkça kaçırdım biraz. hoş ben ona kapılıp abartılı bi şey yemedim gene ama hastaydım diye bal yedim, konuşurken fındık yedim, işte balık bi şey etmez dedi balığı kaçırdım ama sonuç olarak çok sıkı bi diyet yaptığım için en ufak şey etki ediyor. bi de ben o sırada su kilo yapıcak diyim yapar. psikolojik olarak o sıra neye inanıyosam o. beni ellememesi lazım!!!!!!!!!

en son cuma günü 84.3 tüm, bugün çarşamba 83.8 im. yani 5 koca günde anca 500 gr gitmiş oldu böylece:47: yukarıya bakarsanız ortalama 300 gr veriyodum, hadi her gün 300 vermesem yine bu 5 günde rahat 1.2 kg filan verirdim. şöyle bi durumda beynimi yediği için aşırı kızgınım. çünkü ben iddia 6 ekim ve 81.6 olmasına rağmen, 4 ekimde 81 olmayı planlıyordum. var kafamda bi şeyler:)

neyse şu an 9 günüm kaldı kendi hedefime ve 2.8 kg vermem lazım. her gün 300 ve bir gün de 400 gr vererek anca oluyor.

kendini ve vücudunu en iyi sen bilirsin,tanırsın.neyin sana yaramadığını,neyin yaradığını.o yüzden boşver kim ne derse desin,sen kendi doğrularını yap.:21:

kendini ve vücudunu en iyi sen bilirsin,tanırsın.neyin sana yaramadığını,neyin yaradığını.o yüzden boşver kim ne derse desin,sen kendi doğrularını yap.:21:

aynen canım ya o da mesela sarmış karatay'a bol bol fındık fıstık yiyo bana hep yağ gibi geliyo o da ama hiç karışmıyorum. kim nası veriyorsa versin gitsin de yeter ki kilolar.

çok heyecanlıyım ya. bi an önce günler geçsin 75-76 olayım istiyorum kasımda. çok güzel şeyler olacak hissediyorum:p

"kolay gelsin, umarım verirsiniz fazla kiloları" yazsanız filan daha iyiydi tabi ama neyse:)

:1::1::1::1:kimse destek oliyim demiyo ya herkes kendi takılıyo,halbuki motivasyon ne kadar önemli diyet yaparken.

kolay gelsin bize aman nazar değmesin:nazar::nazar::52:

Son düzenleme:
çok teşekkürler bi kaç gündür benim de durmuştu baya panik yaptım ama toparlanmaya çalışıyorum. 20. günde çok da kilo verme durmaz ama yavaşlar, belki farketmeden yediklerinde hata yapıyorsundur. biraz proteine ağırlık ver, sporu da her zamankinden farklı yap. değişiklik yaptığın anda vücut tepki veriyor hemen merak etme. kolay gelsin.

oo süper tebrik ederim. haziran derken başına kadar mı? du ben de bi hesaplayayım. hmm o zaman kadar 58 filan olsam ne süper olur. ama ben de normal ebatlara ulaşınca boşlama oluyor diyeti sonra geri alıyorum:) 73-75 arası fena olmuyorum başlıyorum yemeye:) böyle iddaa diye diye eriticem ama kendimi:) kolay gelsin sana da :29:

evet canım temmuz 1 de tartılacağım canım haziran 30 itibariyle 70 olmam lazım ama vereceğim inanıyorum:1::1::1:

:1::1::1::1:kimse destek oliyim demiyo ya herkes kendi takılıyo,halbuki motivasyon ne kadar önemli diyet yaparken.

kolay gelsin bize aman nazar değmesin:nazar::nazar::52:
:))) dükkanıma alıcı gibi girip de adres sormuş gibi geldi:)
evet canım temmuz 1 de tartılacağım canım haziran 30 itibariyle 70 olmam lazım ama vereceğim inanıyorum:1::1::1:

olursun canım baya bi süre var, ben de sen dedikten sonra ufak bi hesap yaptım, hoş hesaplar şaşabiliyor bazen ama :) yeni yıla 68 olarak girmek istiyorum ben de. oo 6 lı rakamları en son ortaokulda görmüştüm:p

:))) dükkanıma alıcı gibi girip de adres sormuş gibi geldi:)

olursun canım baya bi süre var, ben de sen dedikten sonra ufak bi hesap yaptım, hoş hesaplar şaşabiliyor bazen ama :) yeni yıla 68 olarak girmek istiyorum ben de. oo 6 lı rakamları en son ortaokulda görmüştüm:p

acelemiz yok canım yavaş yavaş ta olsa verelim yeter:34:

regl olmak üzereyim o yüzden şişkinlik var sanırım. valla pazar gününe kadar bitmesi, ödem filan olursa da atmam lazım yumurta kapıya dayandı her anlamda:p 1.3 kg ve 6 gün kaldı.

dün baya yürüdüm top oynadım ve az yedim ama gr gitmedi sanıyorum işte bu regl zımbırtısından. yarın toptan 500-600 veririm diye umuyorum. tabi bugün açılışı yaparsak:p

Son düzenleme:
hala regl olamadım dün de 300 gr gitti. akşam yemeği yediğim yok bol yeşilçay su ama anca bu kadar oluyor ne yapıciim allaaammm:27::27:

kaldı 600 gr ve 4 gün.

mesela dün neler yedim:

sabah 1 yeşil elma

ara: 8 fındık

öğlen: yemeğin etlerini seçtim, 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt

ara: 5-6 tane üzüm, 6 tane topik jelibon.

akşam: 2 kaşık tavuk döner, domates salatalık.

ara: yarım dilim sönmüş kireçte yapılan kabak tatlısı (adanalılar bilir:)

2x20 dk sallanarak yürüyüş.

he normale göre kaçırmış görünüyorum spor da yapmadım, regl de olmadım daha ama sanırım neşeli olduğumda daha çok veriyorum ben.

zuhalinnn ben bile heyecanladım,inşallah kazanan sen olursunn çok güzel kilo vermişsinn ,iddia bitincede devam et canım kesinlikle bozma

zuhalinnn ben bile heyecanladım,inşallah kazanan sen olursunn çok güzel kilo vermişsinn ,iddia bitincede devam et canım kesinlikle bozma

çok teşekkür ederim çok tatlısın:)

8.1 vererek iddiayı kazandım arkadaşlar:)

fakat hasta olduğum için biraz ceviz bal yedim hopp aldım biraz. tabi o geçer yerleşmez, bi de regl dönemi ondan da olabilir.

çizelgemi ikinci hedefime göre düzenledim. 4 kasım'a kadar 76 olacağım. bi de baştaki kilomu yaptım ki belki motive olurum başardıklarımı görürüm diye.:24:

sevgiler..

dün fıstık gibi diyet yapmama rağmen aynı kilodayım hiç bi şey anlamadım. güya cuma ya kadar 80 olacaktım. :19:

bi bucuk aydır yazmamışım. bu sürede ancak kilomu koruyabildim. hatta bi iki kilo aldım gibi ama yerleşmemiş kilolar muhtemelen. bugün itibariyle 82,2 ile başlıyorum tekrar.

yeniyıla kadar hedefim 75 olmak. 31 sabahı diyeyim ona, muhtemelen 1 inde önceki güne göre 1,5 kg fazla kalkarım:p

biraz ısınayım bari yazmaya.

sabah 1 minicik elma. hatta kalın bir dilim elmaya denk geliyor olabilir:) 2 de ufak mandalina.

Back
X