iddia günlüğüm

Günaydın Zuhalin, öncelikle başarın sebebiyle seni kutlarım. Bende bu konuda kendime arkadaş arıyordum. Foruma hiç üye olmamıştım ama merak ettiklerimi okurdum ve geçen hafta üye olmaya karar verdim ve üye oldum. Bu sabah aktifleşti mesajını gördüm ve sayfama girdim ve senin konu başlığınla karşılaştım. Bundan sonra bende varım.
Ben 29 yaşında bir kız çocuğu annesiyim. Kızım on sekiz aylık ve doğumdan bana kalan 10 KİLO var ve artık bunlardan kurtulmak istiyorum. 1 kasım itibariyle önceden tecrübe edip 20 kilo verdiğim 1200 kalorilik diyeti elimden geldiğimce uygulamaya çalışıyorum. Sanırım 25 gün olmuş, başladığımda tartılmamıştım ama 72 veya 71,5 kilo olduğumu düşünüyorum bu sabah tartıldığımda 69,2 kiloydum. Hedefim 60 kilo olmak. Sabah 8 akşam 5 çalıştığım ve küçük yaramazım :16: yüzünden spor yapamıyorum ve az da olsa kızımı emzirdiğim için senin gibi sıkı bir diyet yapamıyorum.
Bundan sonra ben de seninleyim.
Bu sabah bir dilim kepek ekmeği, peynir, salatalık, domates, şekersiz çay ve iki lokma göz hakkı simit yedim.
Birazdan kendime yeşil çay hazırlayacağım ve ara öğünde elma yemeği planlıyorum.

Herkese iyi akşamlar işten çıkmadan önce yediklerimi yazmak istedim.
Sabah kahvaltısından sonra dediğim gibi yeşil çayımı içtim daha sonra elmamı yedim bir tanede hurma yedim.
Öğle yemeğinde sanki biraz kaçırdım :26: :17:
Bir kepçe çorba,patates köfteli yoğurtlu bir yemek vardı onun köftelerini yedim. Yaklaşık iki-iki buçuk köfteye denk gelir.
iki yemek kaşığı kısır ve bir kase kadar salatalıklı yoğurt :25:
İnsan yerken fark etmiyor ama yazarken bile çok geldi yaa neyse ikindi ara öğününü yapmadım.
birde bu gün az su içtim inşallah gecenin sonuna kadar biraz daha içerim.
Ben daha önce yaptığım diyette defter tutardım o beni engellerdi şimdi bu forum bu konuda bize yardımcı olacak. defterden daha eğlenceli olacağını düşünüyorum çünkü o zaman kendime hesap veriyordum şimdi sizlere hesap veriyorum umarım bu beni, pardon bizi motive eder.
Bu arada Zuhalin kilo çizergeni çok beğendim:21:

Günaydın,
Kimseler yok mu?:5: tek başıma mı yapıyorum acaba :20:
Akşam bir kepçe çorba, annemin yaptığı yoğurtlu pazı sarmasından yedim. Daha 9'dan öncede yarım kase aşure yedim yanında da limonlu zencefilli çay içtim.

Bu sabah kahvaltıda da peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim kadar kepek ekmeği yedim. Bir fincanda yeşil çay içtim.

Bende kilo cetveli hazırladım ama doğru yere mi yerleştirdim bilemiyorum.
sabah ki ara öğünüm de yarım armut ve bir tane bademli hurma yedim.
:56: öğle yemeğinde ise iki parça ızgara tavuk yedim yanında biraz yeşillik salatası ve yoğurtlu semiz otu salatası yedim.
Ara öğünüm de mandalina yemeği planlıyorum.
Hepimize bu yolda başarılar diliyorum...:nazar: değmesin azmimize...

Herkese iyi geceler
Saniriim bu seruvende yalnizim ama yilmak yok. Iki gundur yazamiyorum ogrencilerimizle gezi duzenledik. Onlarla kahvalti yapiyorduk bu sebepten diyetime dikkat edebildim.
Ve asil onemlisi bugun hamilelikten onceki kabanlarimdan birine girebildim, cok mutlu oldum.:34:

tasuu hoşgeldin:) ben bi kaç gündür başlayamamıştım tam diyete de öyle olunca buraya da girmiyo pek insan. dün yaptım tam anlamıyla bugün ikinci günüm. yeniyıla kadar 75 olmam lazım. ben uzun süreler diyet yaptım pek uzun uzun senin kadar yemek yazma vs konusunda hevesim olmayabilir o yüzden ama sen yaz tabi. istersen sen de yılbaşına kadar bi hedef koy ona ulaşmaya çalışalım. :7:

yalnız şu da var http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/ burada sol üstte yeni konu aç var ona tıklayıp kendi günlüğünü de oluşturabilirsin herkes kendine ayrı günlük yapıyor ya da grup kuruyor ben pek faal değilim zaten. nasıl iyi hissedeceksen tabi. sevgiler:)

sabah yarım simit yedim. öğlen 2 kaşık pilav, bi kepçe kuru fasulye. yeşil çay içiyorum şimdi. akşam da kıytırık bi şeylerle geçiştirirm bilmiyorum artık..

Hoş bulduk Zuhalin,
Açıkçası bilgisayar konusunda çok iyi değilim. ben buradan yazmaya devam ederim sanırım. Sen ara sırada olsa girersen tek olmadığımı bilirsem kendimi daha iyi hissederim. Ben başlarken şubata kadar 60 demiştim. Yılbaşına kadar da 64 olsun hedefim. Bu sabah tartıldım 68,1 kilo geldim. Geçen haftadan bugüne 1.1 kilo vermişim.
Daha iyi olabilirdi ama hafta içi iki gün öğrencilerle gezilerimiz vardı onlarla kahvaltı ile başladık programa ama bu kahvaltı geç olduğu için düzen bozuldu. Birde hafta sonu Şükran annem (kayınvalidem) vardı yöresel yemekler yaptı biraz onlardan kaçtı ve en önemlisi su içmiyorum :50: :43:
Bundan sonra günde 8-9 bardak suyumu içmeye çalışacağım :28: İNŞALLAH.
:56: Bu sabah ki kahvaltımda peynir, domates, salatalık, zeytin, yarım yumurta ve kepek ekmeği vardı. Birazdan da bir fincan yeşil çay içerim.
Hepimize az kalorili, bol huzurlu mesailer...

Günaydınnnn,
Ben dün öğlen tantuni, yanında iki kaşık bulgur pilavı, salata yedim ve ayran içtim. Ara öğünde bir tane armut yedim. Akşam yemeğinde ise iki kaşık pirinç pilavı, yanında kuru fasulye yedim. biraz roka yedim ve cacık içtim. Ara öğün olarak da biraz ceviz yedim yanında yeşil çayla birlikte :17: sanki akşam biraz kaçtı...Ama biraz daha fazla su içtim.
Bu gün kahvaltıda ise peynir, üç zeytin, bir dilim kadar kepek ekmeği, iki üç parça haşlanmış patates ve kahvaltılık ezme yedim. bir fincan tarçınlı limonlu cay bir fincanda normal çay içtim. iki üç parçada ceviz yedim.
Ve bu gün yine hamilelik öncesi giyinebildiği kabanlarımdan birini giydim. Şuan gömlekle rahat olmakta sanırım bir kaç kilo daha atarsam üstümden kazaklarım ve süeterlerimle daha güzel olabilir :32:

günaydın tasu harika gidiyorsun.

ben de iki günü geride bıraktım ve kabasını attım kilonun:) hani ilk gün diyet öncesi fazla fazla yediğin şeyler gerçek kilo değildir ya o şekilde 2 kilodan kurtuldum güya:) neyse artık bundan sonra zor işte. yani 81 desek 26 gün var yeni yıl gecesine, 26 günde 5-6 kg vermek istiyorum.

yedikelerim az olacak, fazla kalorili aburcubur veya hamur türevi olmayacak. benim diyet bu. yani bi parça ondan bi parça bundan yiyorum ama hep aç hissediyorum. yazmak zor o yüzden. dün sabah 2 eti form, yarım kk kaşar, 2 kaşık turşu kavurma yedim mesela:) saçma şeyler yani. öğlen yemekte çıkanlardan yine işime gelenleri az az yiyorum. yeniyıldan sonra da spora başlıycam...

günaydın tasu harika gidiyorsun.

ben de iki günü geride bıraktım ve kabasını attım kilonun:) hani ilk gün diyet öncesi fazla fazla yediğin şeyler gerçek kilo değildir ya o şekilde 2 kilodan kurtuldum güya:) neyse artık bundan sonra zor işte. yani 81 desek 26 gün var yeni yıl gecesine, 26 günde 5-6 kg vermek istiyorum.

yedikelerim az olacak, fazla kalorili aburcubur veya hamur türevi olmayacak. benim diyet bu. yani bi parça ondan bi parça bundan yiyorum ama hep aç hissediyorum. yazmak zor o yüzden. dün sabah 2 eti form, yarım kk kaşar, 2 kaşık turşu kavurma yedim mesela:) saçma şeyler yani. öğlen yemekte çıkanlardan yine işime gelenleri az az yiyorum. yeniyıldan sonra da spora başlıycam...

günaydın canım senin yazdıklarını soluksuz okudum diyebilirim ..helal kız sana.ama bende tık yok.veremiyorum ya
74-75-76 san ki üstüme yapıştı kaldı.60 lı ları görmeyeli çooooookkkkk uzun zaman oldu

günaydın canım senin yazdıklarını soluksuz okudum diyebilirim ..helal kız sana.ama bende tık yok.veremiyorum ya
74-75-76 san ki üstüme yapıştı kaldı.60 lı ları görmeyeli çooooookkkkk uzun zaman oldu

günaydınn sağol tatlım:)) yapışmaz ya bi ağır silkele bakalım o rakamlardan kurtulana kadar bi iki gün zorla. ne spor yapıyosan 2 katı yap ne yiyosan daha az ye, proteince zengin olsun. 2 lt su içtiğinden emin ol. sadece 2 gün böyle kasarsan ibreyi yerinden oynatırsın, gerisi de gelir. uzun süre aynı kilolarda kalmak motivasyonu çok düşürüyor. kolay gelsin:42:

herkese merhaba,
Zuhalin güzel sözlerin için teşekkürler ama iki gündür yediklerime dikkat edemiyordum buna bu sabahta dahil ama bir soda içip silkelendim.:17:
Cankek pes etmek yok yola devam arkadaşım.
İçinde bedenimizi ve ruhumuzu huzurlu hissedeceğimiz vücutlara kavuşacağız İNŞALLAH.

merhabalar.

haftasonları yalnız eve tıkılınca diyeti mahvederim genelde. azıcık bozunca hoopp madem bozulmuşken filan diyip eve yemek de söyler iyice batırırm moralim de bozuksa. bu haftasonunu ise 1 kilo vererek atlattım:) bi aydır diyet yapmıyorken aldıklarımı verdim gibi şu anda. bi 300 gr kaldı sanırım en son 79,5 i görmüştüm çünkü. 22 gün kaldı. 3 hafta... aslında 75 olacağım dedim veririm de istesem fakat içim boşalıyo sanki:) yani zayıflarken çökmek istemiyorum. belki duruma göre 76-77 de hedefleyebilirim bakıcaz.

TASUU, kaçamaklar olur öyle. uzun yolda kenara çekip karpuz ekmek yemişiz gibi düşün:) komple o mola yerinde kalmayız di mi, yola devam ederiz. sen de bin arabaya da gidelim hadi:)

Herkese merhaba,
Benim için geçen hafta ve hafta sonu çok kötüydü ve neticesi +800gr (68,9) :17: :20:
Neyse bu sabah bismillah deyip tekrar başladım. Senin dediğin gibi Zuhalin mola bitti yola devam.
Kahvaltıda kepek ekmeği, peynir, zeytin, salatalık, domates yedim.
Ara öğünde birkaç kuru üzüm ve iki ceviz içi yedim.
Öğle yemeğinde ise iki parça tavuk ızgara, yanında az ezme, ayran biraz kıvırcık ve bir iki kaşıkta yoğurtlu ıspanak yedim.
Akşama ise sadece salata yemeği düşünüyorum. Hatta bunu bütün hafta için düşünüyorum. İnşallah başarırım.
Hepimize kolay gelsin.

Selamlar,
Bugün biraz geç kaldım. şöyle ki ofis arkadaşım evleniyor onunla gelinlik baktık. O yüzden ofise yeni geldik. Dün akşam salata yedim yanında 2,5 tane mercimek köfte ve çok azda yoğurtlu karnabahar yedim. Daha sonra bir fincan yeşil çay içtim.
Bu sabah kahvaltıyı annemde yaptım çünkü kızımı oraya bırakıyorum.
Kepek ekmeği yoktu bende normal ekmeğin ucunda çok az yedim bir dilim kepek ekmeğinden bile azdı. Peynir, zeytin, roka ve bir kaç tanede ceviz yedim yanında yeşil çay içtim.:21: Annem dün börek yapmıştı akşamda yemedim sabahta yemedim.:25: Ara öğün sayılır mı bilmiyorum ama çantamda 1,5 parça simit vardı şimdiye kadar acıktıkça ondan bir ısırık aldım. çok açım ve yemeğe inmek istiyorum artık.
Görüşmek üzere...

Herkese hayırlı pazarlar,
Uzun zamandır yazamıyorum çünkü kızım biraz rahatsızdı onunla ilgileniyordum. Alerjik bronşiti var ve tıkanıyor :50: hiç bir şey yemiyor ve bu beni çok zorluyor. Ona hazırladım o yemedikçe sinirlendim ben yedim akıbetim ne bilmiyorum :50: çocuk büyütmek gerçekten zormuş :50: bu hafta da kilo veremedim, İnşallah almamışımdır. Yarın tartılacağım sonucu yazarım.
Görüşmek üzere...

Selam,
Geçen hafta okula gelmeyince işler birikmiş. Ancak fırsat bulabildim. Sabah tartılamadım :50: birde özel günümdeyim aslında hiç de tartılmak istemiyorum ya inşallah yarın tartılırım.
Bu sabah bir dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin, domates ve yarım yumurta yedim yanında yeşil çay içtim.
Ara öğünde biraz kuru üzüm ve ceviz. daha sonrada zencefilli limonlu çay ve yarım galeta yedim.
Öğle yemeğinde ise parmak şeklinde üç köfte, iki dilim patates (haşlama bunlar), bir kaşık zeytin yağlı barbunya, salata yedim. Yanında ayran içtim.
Gitsin artık bu kilolar pöfff :27:

Merhabalar,
Bu sabah evden erken çıkmak zorunda kaldım ve tartılmayı unuttum :17: Dün akşam yemeğini biraz kaçırdım ama 7 den sonra hiç bir şey yemedim.
Bu sabah kahvaltıda peynir, zeytin, domates ve bir dilim kepek ekmeği yedim. Bir parça karışık tost tattım. bir çay kaşığı da bal yedim. Bir fincan yeşil çay içtim.
Biraz öncede ara öğün olarak bir lokma bitter çikolata yedim.
iyi çalışmalar herkese...

Back
X