İddianame tutukluya nasıl tebliğ edilir ? ( Avukat arkadaşlardan yardım :(

20 gunde hazirlanmaz zaten genelde ama sizin tutuk durumunuzu degistirecek bir gelisme yasaniyorsa dosyada, hak kaybi olmasin diye her 30 gunde 1 tutukluluk incelemesi re’sen yapilir. İsterseniz ona itiraz edebilirsiniz
Bu kadar sürmesi olağan o halde.

biz de buna itiraz etmeyi deneyeceğiz. Bir şey değişir mi bilmiyorum ama avukatımızın bahsettiği de sizin dediğiniz durum.
Derdim aslında annem biraz da. Kanser hastası ve cok üzülüyor.
Babam olayın direkt içinde değil , üstüne kaldı gibi bir şey

Annemin sağlığı etkilenir diye, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Dosyada yeni delil, tanik vs varsa dikkate alinir itiraz. Annenize de babaniza da uzuldum, annenizin bakima ihtiyaci oldugunu belirterek, saglik durumunu gosterir raporlarla itiraz edin

Dosyada yeni delil, tanik vs varsa dikkate alinir itiraz. Annenize de babaniza da uzuldum, annenizin bakima ihtiyaci oldugunu belirterek, saglik durumunu gosterir raporlarla itiraz edin
olayla ilgili beklenen kamera görüntüleri var. Onlar gelir ise sanırım bu durumda onlar ile itiraz edilebilir.

Annemin hastane dosyalarını da ekleyecek avukatımız. Umarım işe yarar
Çok teşekkür ederim , yardımcı oldugunuz için.

Rica ederim, kamera kayitlarinin celbini hizlandirmaya calisin bir taraftan da

Avukatı varsa avukatına gider sadece

ben e-devlet üzerinden bakıyorum ama görünmüyor.
Vatandaş uyap sistemine geç düşüyor olabilir.

İddianame ne kadar sürede hazırlanıyor acaba ?
babam 25 gündür içerde.

Açıkçası ben soruşturma işlerini çok bilmiyorum dediğiniz gibi vatandaş Uyap, portalına geç düşüyor olabilir

En iyisi soruşturmayı yapan Savcılığa sormak olur. Avukatı da zaten takip eder siz de sürekli avukatla iletişim halinde olun

2 senedir avukatım, iyi kötü ceza davam oldu. hiç 20 günde iddianame hazırlandığını görmedim. Antalya'da genelde 2 ila 5 ay arasında düzenleniyor.

2 senedir avukatım, iyi kötü ceza davam oldu. hiç 20 günde iddianame hazırlandığını görmedim. Antalya'da genelde 2 ila 5 ay arasında düzenleniyor.
sürekli babam onunla birlikte gelen kişilerin iddianamesinin hazırlandıgını söylüyor.
Ben de anlamadım. Kime sorduysam 20 günde hazırlanmaz diyorlar.
Babam da oradakilerin aa bizim ki geldi söylemlerinden umutsuzluga kapılıyor

söyledik bakalım. Dün artık babam iyice psikolojik olarak etkilenmiş haldeydi.

Ne kamera görüntüsüymüş ya 20 günde sıfır gelişme
20 gun ne ki? Cidden 20 gunde cok az gelisme olur, sakin olmaya calisin. Bu arada darp sebebiyle normalde tutuklanmazdi, kemik kirigi mi var karsida? Ya da bir cesit silahla mi gerceklesmis olay?

20 gun ne ki? Cidden 20 gunde cok az gelisme olur, sakin olmaya calisin. Bu arada darp sebebiyle normalde tutuklanmazdi, kemik kirigi mi var karsida? Ya da bir cesit silahla mi gerceklesmis olay?
hayır . Darp raporu yumuşak doku bozuklugu seklinde.

Yalnız olay hastanede yasanıyor ve karsıdaki kişi hastane güvenliği.

hayır . Darp raporu yumuşak doku bozuklugu seklinde.

Yalnız olay hastanede yasanıyor ve karsıdaki kişi hastane güvenliği.
Su an size bilgi/fikir verdigim icin pismanim bir insan hastanedeki guvenlikten ne ister ya? Uzun sure cikamaz babaniz zaten, hastanede suc islemek nedir

20 günde bizde yaşanmaz diyoruz ama kendisi içeride onla birlikte girenlerde gelişme oldugunu söylüyor. Hiçbir şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…