İddianame tutukluya nasıl tebliğ edilir ? ( Avukat arkadaşlardan yardım :(

Su an size bilgi/fikir verdigim icin pismanim bir insan hastanedeki guvenlikten ne ister ya? Uzun sure cikamaz babaniz zaten, hastanede suc islemek nedir
neden bilgi verdiginize pişman oldunuz anlamadım. Olayın nasıl gerçekleştiğini bilmiyorsunuz bile. Bir avukat olarak önyargınız beni şaşırttı.
Neyse iyi günler size yine de ben yardımınız için teşekkür ederim.

Hastanedeki herhangi bir personele saldirmanin hicbir hakli gerekcesi olamaz. Herkesin derdi, hastasi vs var ama kimse kimseyi dovmuyor, hele ki hastanede ve evet bu konuda onyargiliyim

Hastanedeki herhangi bir personele saldirmanin hicbir hakli gerekcesi olamaz. Herkesin derdi, hastasi vs var ama kimse kimseyi dovmuyor, hele ki hastanede ve evet bu konuda onyargiliyim
kimsenin kimseye saldırmaması gerekiyor. Hastane , banka olunca fikrim değişmiyor benim.
Zaten bahsetmiştim diğer yorumlarda olayla tam ilgisi yok üstüne kaldı gibi bir şey. Bu yüzden canla başla kamera görüntüsü bekliyoruz, çünkü görüntülerde ne oldugu açık görünecek.

Olayı tamamen dinlemeden , bilmeden yaftalamak cok yanlış ama zaten siz de önyargılı olduğunuzu söylemişsiniz.
Saygı duyarım.

Dediğim gibi tekrar bilerek , bilmeden ne sebeple olursa olsun, sordugum sorulara cevabınız için teşekkürler.

İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…