- 17 Nisan 2013
- 365
- 379
- 103
aslinda yaslandikca daha sabirli oluyoruzYa niye boyle sacma dayatmalar? Herkes kendi idealine gore bir yon cizsin dicem de, o nasil olacak ki...kismet bu isler, aaaa ideal yasim geldi dediginizde es adayi, dogurmak icin tam zamani dediginizde hamilelik garanti mi sanki?
Beden gucu olarak 20 li ve 40 li yaslari es tutmak cok sacma zaten. Bir de sabir diye bi olay var, gencken cocuk bakmak, onunla saatlerce oynamak cok daha kolay.
Bunlari da senden cok buyuk, ne esi ne cocugu olan biri olarak yaziyorum bu arada.
Oyle mi diyorsunuz? Insallah, bu daha umut verici.aslinda yaslandikca daha sabirli oluyoruz
kendimden ve cevrede gozlemledigim bu
insan gencken daha cok sıkılıyor bir cocukla saatlerce oynamaktan cunku is hayati daha yolun basinda , kendisine daha cok vakit ayirmak istiyor vs..
ileri yasta daha degerli oluyor cocuk ve daha sabirli daha anlayisli ebeveynler oluyoruz
yok yahu bisey olmuyo 35 den sonra doguruncaBen 25 yaşında hamile kaldım yine de bazen kendimi yaşlı hissediyorum bebeğin peşinde koşarken... mental olarak haklısın ama fiziksel olarak 35 üstü anne olmak çok daha zor olacaktır. Ufacık yara bile yaş ilerledikçe daha zor iyileşiyor hele bir de Doğumu düşün
Ayrıca mesela ben 3-4 çocuk istiyorum 35 den sonraya bıraksam yetişmez
Bu arada kadın için ideal evlilik yaşı okulunu bitirip mesleğini eline aldığı yaştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?