yok yahu bisey olmuyo 35 den sonra dogurunca
insan yenileniyor her dogumda , gayet de enerjigim
insanin kendi cocugu farkli oluyorOyle mi diyorsunuz? Insallah, bu daha umut verici.
Bana gencken zaman daha kolay harcadigim biseydi gibi geliyor. Hani tanidiklarin cocuklarini falan saatlerce severek oynatirdim. Yas aldikca sanki vakti bosa harcama luksum kalmadi gibi hissetmeye basladim. Ama haklisiniz evlat ile gecirilen saatler farklidir.
estagfurullah :)İlk Doğum mu peki canım ? Benim içim geçmiş desene
Yok o öyle değil ıste bilinç 20 li yaşlarda da oluyor ki bunun yaşla cok-da ilgisi yok kızımı 26 yaşında doğum yaptim çok çok hareketli bir çocuktu tepelerde gezerdi eee şimdi 40 üstü bi annenin herkes farklı tabi ama kaldırması daha zorken 20 li yaşlarda daha kolay oluyor oğlumu 30 yaşımda kucağıma aldım sakin ama.hastalikla büyüyen nazlı bur çocuk bazen tükeniyorum inanki yani ideal herkese gire farklı ama çok okumak kendini geliştirmek 35 üstü birşey değil bunu bilinFizyolojik açıdan doğum konusunda 20 ile 45 yaş arasında çok büyük bir fark görmüyorum. 20 yaşındaki kadında dogum yapabilir 45 yaşındaki bir kadında doğum yapabilir. Kadınları fizyolojik açıdan ayırmak yanlış bir düşünce bence.
Mental açıdan 35+ yaşlarında doğum yapan bir kadın, çok daha bilinçli anne olur diye düşünüyorum.
aslinda yaslandikca daha sabirli oluyoruz
kendimden ve cevrede gozlemledigim bu
insan gencken daha cok sıkılıyor bir cocukla saatlerce oynamaktan cunku is hayati daha yolun basinda , kendisine daha cok vakit ayirmak istiyor vs..
ileri yasta daha degerli oluyor cocuk ve daha sabirli daha anlayisli ebeveynler oluyoruz
estagfurullah :)
ilki 30 , ikinci 38
ilkinda daha zorlandim diyebilirim
ikinci cok daha rahat , bende kendimi daha enerjik hissediyorum
mesela esimde ilk baba oldugunda 28 yasindaymis , isten gucten calismaktan cocugunun yuzunu goremezmis
simdi 47 yasinda , her aksam oturup saatlerce bebegimizle oynuyor :)
Masallah sizeinsanin kendi cocugu farkli oluyor
ilkinde 30 ikincide 38 dim , ikinciye karsi cok daha sabirliyim :)
benim esim 47 yasinda , cok guzel vakit geciriyor bebekle , bol bol oyun oynuyor , yemegini yediriyor vs..Bunu ben de düşündüm hep
30 yaşımda çocuk sahibi oldum
Tam mesleği maddi durumu vs oturtmuştum
Çocuk geldi hayat değişti
Ya diyorum 20lerin başında doğurup 30 olunca çocuk az büyüyecekti ya da 40ta doğurup kenara çekilecektik
Örneğin 37 oldum oğlan da yedi ama henüz evde kendi kalamıyor vs cs
Bu da dışarı hayatımızı vs sekteye uğratıyor çocuksuz gidilecek hiçbir yere gidemiyorsun
@elanur84 de yok ki bak Kv ye çocuğumu bıraksam sorun çözülür diyeyim
Tam hayatımızın orta yerinde geldi dedim bazen ki bizimki zor kavuşulan çocuk
Zira çok gençken para yoktu şimdi ise kaygılar farklı yöne dönük
45 olunca da bazı şeylere enerjim kalmaz gibi geliyor
amin herkesin keyfi sagligi yerinde olsun :)Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah :)
amin cok tesekkur ederimMasallah sizeRabbim yuvanizi, huzurunuzu korusun
en idealiBen de idealimi yazayım madem, evlilik 30 doğum 25.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?