İdeal evlilik yaşı ve ideal doğum yaşı

saglik olsun o 25 iken siz 54 olursunuz ins.tez zamanda nasip olsun

Bu herkese göre değişir . Farkında olarak evlenmek en önemlisi

20 de evlendim 21 de birinciyi doğurdum 25 te ikinciyi doğuracağım kısmet olursa ikisi büyüdüğü zaman 30 lu yaşlarım da olacağım, onlarla arkadaş gibi rahat rahat gezip tozacağım daha çok sabrım daha çok enerjim olacak (tabi ki Allah sağlık sıhhat verdiği sürece) benim idealim de budur mesela...

Avrupa ve Amerikada kadınların evlilik yaşı ortalaması 35 civarı. Bu ülkeler de dünyada refah seviyesi yüksek ülkeler. Bunu göz ardı etmemek lazım. Bakın Demet Akalına 40 yaşında evlendi, 42 yaşında doğurdu.

Bunu 45 yaşında hamilelik geçiren kisilere sormak ister Misiniz :2

Bende anne olmak çok istiyorum çocukları çok seviyorum ama bir türlü evlemiyorum 25 yasındayım evlilik için ideal diye düşünüyorum ama doğru insan bir türlü çıkmıyor kısmet evlilikte çocugun olmasıda. yaşa bakmıyor bence

Yarin dogumgunum 1 yas daha büyüdüm çıkmıyor çıkmıyor belki kaderimde yoktur bu dusunceyi sindirmeye çalışıyorum benim icin hayırlısı da budur belki

Kadınları fizyolojik açıdan ayırmak yanlış ama mental açıdan ayırmak mantıklı öyle mi?

Fizyoloji daha az sapma gösterir ama insanın mental açıdan gelişmesi çok daha farklıdır kişiden kişiye. 45 yaşında olup vücut yaşı 25 olan insan çok azdır. 45 yaşına kadar bekleyip kendini zerre kadar geliştirememiş insan da çok var ülkemizde...

Dolayısıyla ideal kişiye ve duruma göre değişir. İlla ortalama bir değer gerekiyorsa da sizin söylediklerinizle yakından uzaktan alakası yok bence bu değerlerin.

Evlilik için 27-30, ilk çocuk için 30-32 olmalı bence en fazla.

Yarin dogumgunum 1 yas daha büyüdüm çıkmıyor çıkmıyor belki kaderimde yoktur bu dusunceyi sindirmeye çalışıyorum benim icin hayırlısı da budur belki
mutlu yaşlar dilerim yeni yasın güzellikler getirsin inş. bende öyle düşünüyorum ama bu düşünce üzücü geliyor bazen.

Yok tamam daha cok istiyor daha kiymet biliyorsun da sabrin da tukeniyor ya.Genclikte daha sabirli olabiliyor insan.Yorulmamis oluyor.Genclikte hersey daha kolay.Bence 27 ve 30 .

evlilik yaşını bilemem ama ideal çocuk doğurma zamanı halk sağlığında şöyle tabir edilir. il çocuk 23 (öncesi olmaz) son çocuk 33 (sonrası olmaz) çocuklar arasında da en az 3 yıl olacak şeklinde. bunun dışına çıkılırsa kadının sağlığı olumsuz etkilenir.

35 diyelim.40 a kadar yolu var.Ileri yas hamileligi hem zor, hem komplikasyonlu(sorunlu) olma ihtimali yuksek.Kromozom anomalileri de cabasi.
Onu birak da hamile kalma sansi hizla dusuyor.
46 yasinda 7.cocugunu saglikla dogurmis birini taniyorum.Ama bunlar nadir seyler.Ilk dogumun ileri yasta olmasi daha bir sıkıntı.Arkadasim 37 de iki tanidigim da 40 inda ve 42sinde dogurdu.Sanslari yaver gitti.Hamile dahi kalamayabilirlerdi yumurta kalitesi dustugu icin.

benim halam 8. çocuğunu 48 yaşında yaptı maşallah son derece sağlıklı. dediğin doğru bunlar istatistiki şeyler istisnalar kaideyi bozmaz.

ortalama bir yaş verirsek kadın için 25 ve üstü.erkek için 30 ve üstü.
kocam daha 30 una gelmedi.
ben 33 yaşındayım ağzına bebekle beraber emzik vermeyi düşünüyorum .
ben evlilik yaşına gelmiş erkek modunda o da köyden şehire gelmiş 15 yaşında gelin modunda tam komedi filmi gibiyiz

Of of ben de kopruden onceki son cikistayim.Menepoza girmeden bir evleneydim cocuk doğurabilmek icin.

Cinsel ihtiyaç için illa evlenmen mi gerek sanıyorsun? enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…