Ideal gelin nasıl olunur ???

bence ideal gelin olamaz her zaman başkalarının gelinleri idaal gelir mesela ben elimden geleni yapıyorum ama kesin genede memnun değillerdir köye gelirim dünyanın yemeğini yaparım eşimin babaannesi var bütün hizmetini yaparım banyoya kadar getiririm amcaları gelir köyde oturup bir film izleyemem çay ları ikramları eşimin babaannesi kayınvaldemlerle kalıyıor yani iki tane kayınvalidem var babannenin engeli var hep oturur her dediğini yaparım gene arkamdan konuşur çoçuğu dışarı çıkarma hasta olur der yok şöle yap yok böyle yap ben genede hiç kırmadım bende birgün yaşlanacağım ama keşke arkamdan konuşmasa birde diğer oğlunun gelini var yanında 10 dk durmaz bir kere orda kaldı hiç kibar davranmadı gene o iyi demekki idaal gelin başkasının gelini..

Annesine,gelini tarafınfan yapılmasını istemediği davranışlardan uzak duran gelin ideal gelindir.:34:

Kızına,kayınvalidesi tarafından yapılmasını istemediği davranışlardan uzak duran kayınvalide ideal kayınvalidir.:97:

Olay budur...

Gerçekten kısa ve net bir açıklama olmuş:))Düşüncelerimi özetlemişsiniz..

valla ben kendimi kaynana yerine koyuyorumda bana saygılı olsun oğlumla hep mutlu olsunlar iyi geçinsinler başka bişey istemezdim...sonuçta siz o adamla evleniosunuz ailesiyle değilki...saygılı olmak tatlı güleryüzlü olmak yeter..tabii benim kaynanaya yetmiyoo o ayrı :)

valla ben kendimi kaynana yerine koyuyorumda bana saygılı olsun oğlumla hep mutlu olsunlar iyi geçinsinler başka bişey istemezdim...sonuçta siz o adamla evleniosunuz ailesiyle değilki...saygılı olmak tatlı güleryüzlü olmak yeter..tabii benim kaynanaya yetmiyoo o ayrı :)

İnsann bence aileylede evleniyor çünkü kimse ailesinden vazgeçmiyor evlenirken.Zaten öylede olmalı bence:70:

İ

BEN ideal olmaya çalışmıyorum olduğum gibi davranıyorum beni sevsinler aman ne iyi desinler diye bir şeyler yapmıyorum yaptığım zaman o zaman ben mutsuz oluyorum çünkü zoraki oluyor hem kendim zorlanıyorum hem insanları sürekli kandırıyor olmak bana göre değil olduğum gibiyimm yine de seviyorlar benii:1:

Back
X