İdeal Kadın

Kısacası şöyle diyelim. "Mış" gibi yapmak zorunda olmadığınız tek yer ailenizin yanıdır. Hatta bazen kardeşlere bile zaman geçtikçe "mış" gibi yapmak zorunda olduğumuz zamanlar olur. Evlilikte "mış" zamanları, ne kadar tanırsanız tanıyın, ilk 3 sene için asgari zorunlu olabiliyor. Çünkü karakterimizin kendisi bazen evlilik karmaşasını yürütmeye yeterli olmayabilir, fazla iyi olabiliriz evlilik için... Karşımızdakinin evlilikte ki karakterini çözebilmek için mesafe koyarken, "mış"lar bize çok yardım eder. Eş ile araya herhangi biri ile koyduğunuz kişilik mesafesini koyamazsınız. Bunun yerine olaylar örgüsü örer, farklı bir mesafe açarsınız. Ardından kendiniz de olsanız temel çok sağlam oturmuş olur.

Üstüne basıyorum, bu benim fikrim =)
Kahve içerken konuşuyor olsaydık.. bence çok daha farklı yerlere de gidebilirdi örneklerle=)

caninfıstığı;
listeyi kendi açımdan farklı bi şekilde yorumladığımı belirtmiştim.
aslında listedeki tek tek maddelerle ilgili hiçbir yorum yapmadım.
bunları yapan iyi kadındır demedim.
listeden pozitif bir anlam çıkarmaya da çalıştığım yok ayrıca.
kendi yorumlarımın içinde kastettiklerim gayet açık.
lütfen listedeki maddeleri tek tek yazarak bunları yapan kadın iyi eş değildir, iyi anne değildir diye yorumları uzatmayalım.
gerek yok.ortada bu derece savunmaya geçecek bir mesele yok:))
belirli bir yaştayım,hayata bakışım da net, insanları tartmam da ,iyi anne kimdir,iyi kadın kimdir gibi konularda da kendime göre
ayakları yere basan fikirlerim var.
bu şekilde düşünmek yetenek ister diyerek,listede mantık aramak saçma diyerek yorumlarımı farklı yerlere sürüklemeni istemem...
benim listenin savunucusu olduğuma dair gibi bir yargılama yapman da çok yersiz ayrıca...
yordun beni valla:))

Son düzenleme:

Adım ideal ama tamamen tersmişim yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…