Güzel yazmışsınız ama beni bu şekilde planlı hareket etmek doğallıktan uzaklaştırıyor.
-Ailemle ilgili bir sorun yaşadıysam ve bu eşime yansıdıysa, ailemde haksızsa sadece ailem oldukları için arkalarında duramam, bu adil olmaz çünkü. Ben böyle bir şeyden bahsetmedim. "Kendi ailenizle ve sizin, sizin kendiniz yani, şahsi evlat olarak, aranızda olan, yalnızca evlat olarak şahsiyetinizi ilgilendiren meselelerden bahsettim"
-İş yerinde günüm iyi geçtiyse iyidir, kötü geçtiysede kötüdür neden bu kadar şey için bile kendimi kasayım ki?
-Çalışan bir kadın olarak akşama kadar belli bir maaş için dünya emek verirken, eşimi mutlu etmek için ona hizmet etmek neden beni üzsün ki? Ben böyle bir şeyden de bahsetmedim.. Hangi cümle bu düşünceye yol açtı anlayamadım?
-Vazgeçilmez insan imajı vermektense vazgeçilmez insan olmak yada öyle olmaya çalışmak daha dürüstçe değil mi? İmaj vermiyorsunuz zaten, oluyorsunuz. bunlar yüz yüze konuşulması gereken şeyler işte. Bu yüzden bazen bu foruma yazmak zorluyor. Tamamen yanlış anlaşılmak =)
Mış gibi davranmak beni çok yoruyor, gerçekten denediğim dönemler oldu ama karşıdan baktığımda kendime yabancılaştığımı farkettim ve bu beni çok üzdü.
Güzel bir paylaşım, teşekkürler...