• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Günaydınlarrrr.
Dün akşam menümde değişiklik oldu meyve tabağı yapmadım.
Hemen paylaşıyorum.

08.12.2013

Akşam:

Sardalya (Buğulama şeklinde tavada pişti)
Az yağlı salata
Yarım yeşil elma
Çeyrek trabzon hurması

Atıştırma olarak da tarım Brownie intense yedim.
Bu pazar günleri bana yaramıyor :5:

- Tam 3 lt su içtim.
- 25 dk Leslie yaptım.

20 dk Leslie yapıp bıraktım.
Leslie'den ziyade yürüyüş daha mantıklı bence.
Dersten 1.5 saat önce çıkıp gidebileceğim en uzak durağa gidip oradan binicem otobüse :)

Öğlen menümü şimdiden yazayım dersten dönünce vaktim olmayabilir.

09.12.2013

Öğlen:

3 piliç köfte (Yağsız)
1 greyfurt
Çeyrek trabzon hurması

Yuruyus de yaptim.
Simdi derse giricem sonra biraz daha yuruyus yapicam.

Bu arada kizlar biberiye ve greyfurt yagi aldim. Biberiye karin bolgesindeki yaglari yakip beli inceltiyor ve catlaklari gideriyor. Greyfurt yagi da ayni sekilde yag yakiyor.

Öğlen:

Aç karna 300 ml su
Yağsız azıcık tuzlu balık buğulama
Haşlanmış patates
Dayanamayıp bir de küçücük bir dilim kepek ekmeği yiyorum

Yürüyüş de yaptım...

v0ypj.jpg

wow çok sağlıklı ve leziz görünüyor :) Başarılar dilerim canım ama kaçamak yapmamaya çalış çünkü insan yedikçe yiyesi geliyor.Birde 1 hafta eğer çikolata abur cubur yemez isen otomatikmen unutuyorsun pek canın çekmiyor.Ama tekrar bir parça yedimmi tekrar istiyor insanın canı.Düşün ben hergün çikolata bisküvi yiyen kola içen biri olarak 1 haftadır ağzıma sürmüyorum önceleri zorlandım şimdi canım istemiyor :))

09.12.2013

Aksam:

1 kase tarhana corbasi
4 defa catalin ucuyla mercimekli bulgur pilavi
1 yesil elma
Ceyrek trabzon hurmasi
1 kucuk mandalina

Gece:

1 bardak tarcinli sut

4 km yurudum...

Aksam:

Sicak ekmek vardi dayanamadim iki dilim kadar sade ekmek yedim.
Bide meyve yiyip bitiricem bu aksami.
Gece de tarcinli sut icerim.

Kızlar ı am back :) rus diyeti maceram 5 gün sürdü ve tam anlamıyla uydum diyemem. pirinç pilavı da yedim, sabah kahvaltı yapmadığım da oldu. ama liste dışına pek çıkmadım, spor yapmadım ve 5 günde 67,7kg dan 65,3 kg ya düştüm. 5 günde yaklaşık 2 kilo verdiğim ve fiziken daha fazla vermişim gibi görünse de diyet tam anlamıyla yapılırsa gayet başarılı bir sonuç elde edileceği düşüncesindeyim. biraz ara verdim, tekrar rus diyeti ile 2'şer 2'şer zayıflamayı planlıyorum. show must go on :21::21::52::52:

Kızlar ı am back :) rus diyeti maceram 5 gün sürdü ve tam anlamıyla uydum diyemem. pirinç pilavı da yedim, sabah kahvaltı yapmadığım da oldu. ama liste dışına pek çıkmadım, spor yapmadım ve 5 günde 67,7kg dan 65,3 kg ya düştüm. 5 günde yaklaşık 2 kilo verdiğim ve fiziken daha fazla vermişim gibi görünse de diyet tam anlamıyla yapılırsa gayet başarılı bir sonuç elde edileceği düşüncesindeyim. biraz ara verdim, tekrar rus diyeti ile 2'şer 2'şer zayıflamayı planlıyorum. show must go on :21::21::52::52:

Merhaba canım hoş geldin.
Tebrik ederim :46: Ben de 5 günde o kadar vermiştim.
Şimdi kendi kafama göre diyet uyguluyorum :)
Biraz ara verip rus diyetini ben de tekrarlamayı düşünüyorum aslında ama meyve olmaması zorluyor beni çok :(

11.12.2013

Sabah:

1 dilim tahıl + 1 dilim kepek ekmeği
1 adet üçgen peynir
1 dilim salam
1 salatalık
5 adet yeşil zeytin

Back
X