Yaninda oturan arkadasi bugun kalkti cok kotu kokuyor kedi cis yapti heralde diye yerleri vilada yapip oda kokusu sikti ama yarin obur gun bu devam ederse bunlarin hepsi genc tipler biryerden patlak verecek dusunmeden konusup rencide edecekler bundan korkuyorum.onun duyacagi bir tonda baskasiymis gibi bakimina ozen goster dedim vs. gibi soyleseniz belki kendi dusunur
Ben zaten diyemem genc bir erkek bu kisi bayan olarak konusursam hic uygun olmaz. Baktim erkekte idrar kacirma prostat buyumesinden olurmus belki rahatsiz ancak kalabalik bir ortamda calisiyor ve etrafindakilere rahatsizlik vermemesi lazim dikkat etmesi lazim. Bugun ben usturuplu sekilde soylenecek bir yolunu bulamazsam yarin obur biri yanlis girecek konuya daha kotu olacak onun icin. Ve inanin sabah 9 aksam 19 yanibizda boyoe biri oturursa dayanamazsiniz malesefSağlık sorunu olabilir. Farketmiyorsunuzuzdur ama yetişkin bezi kullanıyordur. Bence Sağlık sorunu kesin. Birçok kişide kaçırma sorunu oluyor. Yaşı genç olanlarda da. Bazı sağlık sorunları mesela mesane sorununa sebep oluyor.
Bence bişey söyleyip utandırmayın.
Genc bir erkekler bir kadinin boyle bir konuyu konusmasini her ne kadar yoneticisi olsamda uygun bulmuyorum. Abi diyebilecegi bir sefle konusturacagimYalniz bir yere çekip ablacim böyle bir sorun var diyebilirsin belki
Cis kokuyorusn degil de. Bakım yap gibi .Genc bir erkekler bir kadinin boyle bir konuyu konusmasini her ne kadar yoneticisi olsamda uygun bulmuyorum. Abi diyebilecegi bir sefle konusturacagim
idrar kaçırması gibi bir sıkıntısı varsa yapabileceği bişey yok. Onu üzmekten uyandırmaktan başka bir işe yaramaz. Bence söylemeyin.Ben zaten diyemem genc bir erkek bu kisi bayan olarak konusursam hic uygun olmaz. Baktim erkekte idrar kacirma prostat buyumesinden olurmus belki rahatsiz ancak kalabalik bir ortamda calisiyor ve etrafindakilere rahatsizlik vermemesi lazim dikkat etmesi lazim. Bugun ben usturuplu sekilde soylenecek bir yolunu bulamazsam yarin obur biri yanlis girecek konuya daha kotu olacak onun icin. Ve inanin sabah 9 aksam 19 yanibizda boyoe biri oturursa dayanamazsiniz malesef
Bir yolunu bulmaya calisacak artik giris icin. Bu arada benim evimde 4 kedi var is yerinde ise 2 kucagimdan inmezler ve gelen kisi kediyi gormeden evde kedi oldugunu anlamaz bu sucu onlarin uzerine atamam:) Kediler cok temiz hayvanlardir.Evde evcil hayvan falan besliyor mu? Belki öyle bir durumdur.. Önce bu tip küçük sorular sorun isterseniz ne bileyim kedilerle falan haşır neşirdir belki.. koku siniyordur belki üzerine. Yaşça büyük bir bey varsa çalışan kirmadan yoklayabilir.
Ayni dusuncedeyim ama kirmak istemiyorumDirekt söylemeniz lazım mesafeli bir şekilde de çok açık etmeden söylebilirsiniz bence bunda yanlış anlaşılacak bişey yok orası ekmek teknesi ve özen göstermeli hastaysa bile.
Topluma giriyorsa buna care bulmak durumunda hastaysa bilr belki bezi varsa bile daha sik degistirmelidir etrafindakileri rahatsiz etmemelidiridrar kaçırması gibi bir sıkıntısı varsa yapabileceği bişey yok. Onu üzmekten uyandırmaktan başka bir işe yaramaz. Bence söylemeyin.
O soyleme yontemini bulmaya calisiyorumDirek çiş kokuyo demeyin daha yüzeysel söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?