Valla daha gencecik daha 20li yaslarda belkide olabilir bilmiyorumki ama idrar gibi geldi bana digeri nasil kokar bir fikrim yok esimde hic yasamadim oyle birseyYa nasıl söylenir bilmiyorum ama acaba boşalma kokusu olabilir mi? İstanbulda biraz ücra biyerde lisede öğretmendim. Bir erkek öğrenci bana göre idrar gibiydi koku ama sürekli kokuyordu. Alay konusu oldu sınıfta. Yaklaşamıyorduk yanına. Sonra rehberlik servisi öğrenciyi cagırmıs konusmus. Meğer cocuk her gün tuvalete gidip boşalıyormuş okulda. Hastalık olmuş artık. Psikologa yönlendirildi...
Bence birinin konuşmasındansa bot bırakılması daha iyi.Ayni fikirdeyim acaba kim diye diye iyice icine kapanacak zaten yeni bir eleman 2. Haftasi bu hafta daha kaynasamadi zaten samimiyetini gosterip bir abi gibi konusacak biri gorusecek bakalim insallah cik8s yolu buluruz.
Ben de böyle ağır bir idrar kokusu alıyordum cocuktanValla daha gencecik daha 20li yaslarda belkide olabilir bilmiyorumki ama idrar gibi geldi bana digeri nasil kokar bir fikrim yok esimde hic yasamadim oyle birsey
Hayir kurumsal degil isine son verme karari bana ait canim ama bu zaman kadar en az 200 kisi isten cikarnisimdir departman kapatma haricindekilerin hepsiyle hirsizlik sapiklik vs yapmadiysa oncesinde bir uyari konusmasi yaparim konu herneyse dikkat etmesi icin baktim duzelmedi isine son veririm. Aksi bebim yapima ters geliyor.İşyeri kurumsal bir yer değil sanırım? Yoksa çoktan işine son verilirdi. Ter falan hadi anlarım ancak idrar kokmak ne demek yahu hele 20 li yaşlarda biri kişisel temizlik nedir ne değildir bilmiyor mu? Erkeklerden biri gidip direkt söylesin uyarsın yok psikolojisi bozulur yok içine kapanır diye bir şey olamaz iş yeri orası kreş değil ki.
Evet bu tarz birsey olabilir konuyu ilk okuduğumda aklıma geldiYa nasıl söylenir bilmiyorum ama acaba boşalma kokusu olabilir mi? İstanbulda biraz ücra biyerde lisede öğretmendim. Bir erkek öğrenci bana göre idrar gibiydi koku ama sürekli kokuyordu. Alay konusu oldu sınıfta. Yaklaşamıyorduk yanına. Sonra rehberlik servisi öğrenciyi cagırmıs konusmus. Meğer cocuk her gün tuvalete gidip boşalıyormuş okulda. Hastalık olmuş artık. Psikologa yönlendirildi...
Bencede pislikten kokuyor idrar damlasa kac gun o çamaşırı cikarmamasi lazm kokmasi icin ya da üstüne cikmasi lazim ki insan koktuğunu anlar burnunda sorun yoksaYa ne desem bilemedim. Ben de söyleyemem bu tür şeyleri ama kötü bir durum. Benim de gebelikten sebep gün içinde hapşırdığımda kaçırıyorum, evdeysem hemen çıkartıp yıkanıp temiz giysiler giyiyorum, inanın günde 3-4 sefer değiştirdiğim oluyor. Dışarıdayken günlük ped kullanıyorum biraz kalın olanını. Sürekli de kendimi kokluyorum kokuyor muyum diye. Ki bir insanın rahatsızlığı varsa ona göre önlem alır. Bence pislikten kokuyor dikkat etmiyor.
Annaaa ne güzel bir siteymiş hemen girip rahatsiz olduğum kişiye atayım diye sevinirken mail adresi ile ulaşabildiğini okuyunca yüzüm düştü zira bu kişinin mail adresini bilmiyorum sorsam vermez keşke whatsapp olsaydi yaBi site var kokuyorsun.com diye. Ordan kokan kişiye mail atıyorsun ama isimsiz bi de ne koktuğunu falan yazıyorsun, bence çok mantıklı bi araştır istersen
Sedef yaralari mi kokuyo.kızlar bizim iş yeride açık ofis
45li yaşlarda bi çalışan var
sedef hastalığı var
kokudan ölecez yani öyle ki, yanından geçemiyosun
gerçekten zor bi durum
kimse de bişi diyemiyo hastalığı var diye
burnumuzun direği sızlıyor
Sedef yaralari mi kokuyo.
Ama onlar kokmazki. Mantar falan mi gelisti acaba yaralarinda
Emin olun o koku sedeften degilya bilemiyoruz ki belki de normal ter kokuyo herkes sedef hastalığına bağlıyo bilemiyorum
çünkü öyle böyle bi koku değil
hem vücudu kokuyor hem ağzı
allah affetsin ya yüzüne bile bakasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?