- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Çeşitli bahaneler bulup anlaşamayız filan dedim yolladım evden. Yalnız gerçekten öyle böyle bir koku değildi. Bir gece salonda yatmıştı ve ben salona giremiyordum o koku bir hafta çıkmadı evdenSonra ne yaptınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeşitli bahaneler bulup anlaşamayız filan dedim yolladım evden. Yalnız gerçekten öyle böyle bir koku değildi. Bir gece salonda yatmıştı ve ben salona giremiyordum o koku bir hafta çıkmadı evdenSonra ne yaptınız![]()
Isyerinde bir erkek arkadasimiz sedef hastasiydi. Koktugunu hic hatirlamam. Yazin kolundaki yaralari gostermemek icin uzun kollu gomlek giyerdi bazen. Bahsettiginiz kisinin kokma kaynagi sedef degildir.ya bilemiyoruz ki belki de normal ter kokuyo herkes sedef hastalığına bağlıyo bilemiyorum
çünkü öyle böyle bi koku değil
hem vücudu kokuyor hem ağzı
allah affetsin ya yüzüne bile bakasım gelmiyor![]()
Isyerinde bir erkek arkadasimiz sedef hastasiydi. Koktugunu hic hatirlamam. Yazin kolundaki yaralari gostermemek icin uzun kollu gomlek giyerdi bazen. Bahsettiginiz kisinin kokma kaynagi sedef degildir.
Bi site var kokuyorsun.com diye. Ordan kokan kişiye mail atıyorsun ama isimsiz bi de ne koktuğunu falan yazıyorsun, bence çok mantıklı bi araştır istersen![]()
Merak edip kaç kişi girip baktı siteye acaba?![]()
aynen site çökmüş şuan![]()
Kizlar isyerinde biri var ve idrar kokuyor.Bu bahsettigim kisi 20li yaslarinda genc bir cocuk. Ya kisisel bakimina ozen gostermiyor(surekli ayni kiyafeti giyiyor) yada iyi niyetli dusunup saglik problemi var diyorum bilemiyorum ama bunu cozmem lazim. Rencide etmeden nasil denir bu bir akil verin lutfen
bu ınsan sosyal hayatda nasıl bır ıs basarısı saglayabılmıs emzıkleBen bir psikiyatrik hasta ile konuşma fırsatı bulmuştum ...hasta şöyle diyordu bebek gibi yaşamayı seviyorum altına bez bağlıyormus üstelik yönetici pozisyonunda...emzik felan her türlü bebek eşyası ..aklıma o geldi..yani eve gidene kadar çişini bezine yapıyormuş 18 yaşından beri bunu yapmaya başlamış yada 16 ydi
Sevgilisi bile vardı en son yillar önce konuşmuştum stajyerken....evlenince napicaksiniz dedim sevgilim ikimizin altını bezlicek deyince bende ipler koptu konusmadim daha fazla psikolojik sağlığım acisindan Allah yardımcısı olsun ..ailesi asla bilmiyor ama sadece sevgilisibu ınsan sosyal hayatda nasıl bır ıs basarısı saglayabılmıs emzıkle
Evsiz mi acaba? Köprü altlarında yatıyorsa üzerine sinmiştir koku.Ustuste ayni gun ayni kiyafetlerle geliyor ama 4 gun is yeri tatildi en azindan tatilde yikayabilirdi gibi geliyor bilemedim yani