İdrar koktugu nasil soylenir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim çok yakın akrabam var evi iğrenç kokar. Hakikaten sidik gibi kokar. Kendi de çocukları da evde duran el kadar bez bile olsa öyle kokar. Mesela birinin bebeği olur bir şey örüp getirir aynı koku getirdiği şeye de sinmiş olur. Kızları evlendiler şimdi onların evleri öyle kokmuyor. Kızının çeyizlerini kayınvalidesi baştan sona bol yumuşatıcıyla yıkamış koku çıksın diye çünkü gerçekten kızın götürdüğü çeyiz odayı bile kokutmuş

ya bilemiyoruz ki belki de normal ter kokuyo herkes sedef hastalığına bağlıyo bilemiyorum
çünkü öyle böyle bi koku değil
hem vücudu kokuyor hem ağzı
allah affetsin ya yüzüne bile bakasım gelmiyor :(
Isyerinde bir erkek arkadasimiz sedef hastasiydi. Koktugunu hic hatirlamam. Yazin kolundaki yaralari gostermemek icin uzun kollu gomlek giyerdi bazen. Bahsettiginiz kisinin kokma kaynagi sedef degildir.

Isyerinde bir erkek arkadasimiz sedef hastasiydi. Koktugunu hic hatirlamam. Yazin kolundaki yaralari gostermemek icin uzun kollu gomlek giyerdi bazen. Bahsettiginiz kisinin kokma kaynagi sedef degildir.

herkes acıyo adama kimse bişi diyemiyor :( çekilecek gibi değil
aynı arabaya binmek zorunda kalıyoruz bazen inanılır gibi değil bunun tarifi yok hiç abartmıyorum
yahu bu adamın karısı çocukları var ya aklım almıyor
ben ortamı biraz fişekliyim sedeften değildir diye belki biri söyler :(

Benim çok yakın akrabam var evi iğrenç kokar. Hakikaten sidik gibi kokar. Kendi de çocukları da evde duran el kadar bez bile olsa öyle kokar. Mesela birinin bebeği olur bir şey örüp getirir aynı koku getirdiği şeye de sinmiş olur. Kızları evlendiler şimdi onların evleri öyle kokmuyor. Kızının çeyizlerini kayınvalidesi baştan sona bol yumuşatıcıyla yıkamış koku çıksın diye çünkü gerçekten kızın götürdüğü çeyiz odayı bile kokutmuş

Vallah ben olsam direk gidip nazik bir sekilde söylemeye calisirdim....

Yoneticisi sizmissiniz ne guzel iste cagirip guzelce izah edin. Baska birinin soylemesi uygunsuz olur, yetki sizde cunku.

Sürekli aynı kıyafetleri giyiyor deyince hastalık kısmını eledim nedense. Bence banyo yapmayangillerden.
Var olduklarını buradaki konulardan da biliyoruz sonuçta..

Bir insanın tek bir kıyafeti de olabilir. Ama temiz tertipli biriyse yıkayıp tekrar giyer..

Bizim şirkette de var 40-50 yaşında ter kokulu gezen herifler. Asansörden geçtikleri bile belli oluyor pisliklerin.. :kusmuk:

Yani yıkanmayıp deodorant bile sıksan 4-5 gün o şekilde kokutmaz insanı herhalde.. :kusmuk:
5 gün aynı kazakla işe geldiğini bilirim birinin..

Bence siz konuşamıyorsanız hemcinsi birinden isteyin.

Kizlar isyerinde biri var ve idrar kokuyor.Bu bahsettigim kisi 20li yaslarinda genc bir cocuk. Ya kisisel bakimina ozen gostermiyor(surekli ayni kiyafeti giyiyor) yada iyi niyetli dusunup saglik problemi var diyorum bilemiyorum ama bunu cozmem lazim. Rencide etmeden nasil denir bu bir akil verin lutfen

Sizin söylemeniz olmaz da güvendiğiniz birisi aracılığı ile söyletebilirsiniz. Bence direk konuşsun. Yoksa dediğiniz gibi birgün birisi herkesin ortasında lafı ediverir sonra daha kötü olur.

Ben bir psikiyatrik hasta ile konuşma fırsatı bulmuştum ...hasta şöyle diyordu bebek gibi yaşamayı seviyorum altına bez bağlıyormus üstelik yönetici pozisyonunda...emzik felan her türlü bebek eşyası ..aklıma o geldi..yani eve gidene kadar çişini bezine yapıyormuş 18 yaşından beri bunu yapmaya başlamış yada 16 ydi

parfum bıle olabılır ya ben bır parfum aldım allahım nasıl ıgrenc bır koku resmen foseptık cukuru gıbı kokutuyordu

parfumunu degıstır bence cok acıl dıyebılırsınız

Ben bir psikiyatrik hasta ile konuşma fırsatı bulmuştum ...hasta şöyle diyordu bebek gibi yaşamayı seviyorum altına bez bağlıyormus üstelik yönetici pozisyonunda...emzik felan her türlü bebek eşyası ..aklıma o geldi..yani eve gidene kadar çişini bezine yapıyormuş 18 yaşından beri bunu yapmaya başlamış yada 16 ydi
bu ınsan sosyal hayatda nasıl bır ıs basarısı saglayabılmıs emzıkle

bu ınsan sosyal hayatda nasıl bır ıs basarısı saglayabılmıs emzıkle
Sevgilisi bile vardı en son yillar önce konuşmuştum stajyerken....evlenince napicaksiniz dedim sevgilim ikimizin altını bezlicek deyince bende ipler koptu konusmadim daha fazla psikolojik sağlığım acisindan Allah yardımcısı olsun ..ailesi asla bilmiyor ama sadece sevgilisi

Back
X