- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda zamanında büyük olay çıkaran bir konu olmuştu.Sevgilisi bile vardı en son yillar önce konuşmuştum stajyerken....evlenince napicaksiniz dedim sevgilim ikimizin altını bezlicek deyince bende ipler koptu konusmadim daha fazla psikolojik sağlığım acisindan Allah yardımcısı olsun ..ailesi asla bilmiyor ama sadece sevgilisi
Ben şokBenim çok yakın akrabam var evi iğrenç kokar. Hakikaten sidik gibi kokar. Kendi de çocukları da evde duran el kadar bez bile olsa öyle kokar. Mesela birinin bebeği olur bir şey örüp getirir aynı koku getirdiği şeye de sinmiş olur. Kızları evlendiler şimdi onların evleri öyle kokmuyor. Kızının çeyizlerini kayınvalidesi baştan sona bol yumuşatıcıyla yıkamış koku çıksın diye çünkü gerçekten kızın götürdüğü çeyiz odayı bile kokutmuş
Bu sitede duymadığım bir bu kalmıştı. Allah şifa versinBen bir psikiyatrik hasta ile konuşma fırsatı bulmuştum ...hasta şöyle diyordu bebek gibi yaşamayı seviyorum altına bez bağlıyormus üstelik yönetici pozisyonunda...emzik felan her türlü bebek eşyası ..aklıma o geldi..yani eve gidene kadar çişini bezine yapıyormuş 18 yaşından beri bunu yapmaya başlamış yada 16 ydi
Hey Allahım!!!Sevgilisi bile vardı en son yillar önce konuşmuştum stajyerken....evlenince napicaksiniz dedim sevgilim ikimizin altını bezlicek deyince bende ipler koptu konusmadim daha fazla psikolojik sağlığım acisindan Allah yardımcısı olsun ..ailesi asla bilmiyor ama sadece sevgilisi
Aynı kişi olabilir belki malum altını bezledigini anlatamamistir.. adam anlattıklarıyla psikolojimi altüst etmişti.. afedersin bez torbası sarkana kadarda degistirmiyormus ..dışardan belli olmuyor mu dedim çok bol şeyler giyiyorum demişti...dedim acaba wcye gitmeye usendigin icinmi dedim..hayır ailemin evindeyken wcye gidip yine beze yapıyorum demiştiBurda zamanında büyük olay çıkaran bir konu olmuştu.
Kızcağız yeni evliydi ve kocasının geceleri yatakta biberonla süt içtiğini anlatmıştı.
Bak aklıma getirdin şimdi ne yaptılar acaba onlar![]()
Aman Yarabbim daha neler duyacağızAynı kişi olabilir belki malum altını bezledigini anlatamamistir.. adam anlattıklarıyla psikolojimi altüst etmişti.. afedersin bez torbası sarkana kadarda degistirmiyormus ..dışardan belli olmuyor mu dedim çok bol şeyler giyiyorum demişti...dedim acaba wcye gitmeye usendigin icinmi dedim..hayır ailemin evindeyken wcye gidip yine beze yapıyorum demişti
Ben bir psikiyatrik hasta ile konuşma fırsatı bulmuştum ...hasta şöyle diyordu bebek gibi yaşamayı seviyorum altına bez bağlıyormus üstelik yönetici pozisyonunda...emzik felan her türlü bebek eşyası ..aklıma o geldi..yani eve gidene kadar çişini bezine yapıyormuş 18 yaşından beri bunu yapmaya başlamış yada 16 ydi
Burda zamanında büyük olay çıkaran bir konu olmuştu.
Kızcağız yeni evliydi ve kocasının geceleri yatakta biberonla süt içtiğini anlatmıştı.
Bak aklıma getirdin şimdi ne yaptılar acaba onlar![]()
Benzer bir şey yaşadım öncesinde. Yönetici olduğum birimde genç bir çocuk vardı sağlık probleminden dolayı idrar kokuyordu o da. O birime yönetici olarak geçtiğinden kısa süre sonra çocuğun yanına kimsenin oturmak istemediğini öğrendim oradaki eski bir personelden. Bizim bölümde odadaki tüm duvarları dönen u şeklinde bir masa düşünün bilgisayarda çalışıyorlardı yan yana insanlar. HavasızDi bir de ne kadar cam açsak klima vs nefes kokusu yetiyordu odayı boğmaya. Ben genel bir toplantıda hiç işin belirtmeden arkadaşlar yerimiz kosulumuz bu lütfen kişisel başımıza da Ozen gosterelim diye bir konuşma yaptım sarımsak soğan öğle arasında çok yemeyelim diye gülmüştük şaka yollu farklı örnekler üzerinden. Bir de oturma planını değiştirmiştir direkt seni köşeye atiyoruz cam kenarına alıyoruz demektense. İyi de bir çocuktu kısa sürede çeki düzen verdi kendisine. Not: cümlem bitmeden yanlışlıkla yanıtla tuşuna bastığım için 2 kere yanıtlamıs oldum düzenle bölümu varmış oysa. Yeni üyeyim sonradan fark ettim Kusura bakmayın lütfen :)Genc bir erkekler bir kadinin boyle bir konuyu konusmasini her ne kadar yoneticisi olsamda uygun bulmuyorum. Abi diyebilecegi bir sefle konusturacagim
Benzer bir şey yaşadım öncesinde. Yönetici olduğum birimde genç bir çocuk vardı sağlık probleminden dolayı idrar kokuyordu o da. O birime yönetici olarak geçtiğinden kısa süre sonra çocuğun yanına kimsenin oturmak istemediğini öğrendim oradaki eski bir personelden. Bizim bölümde odadaki tüm duvarları dönen u şeklinde bir masa düşünün bilgisayarda çalışıyorlardı yan yana insanlar. HavasızDi bir de ne kadar cam açsak klima vs nefes kokusu yetiyordu odayı boğmaya. Ben genel bir toplantıda hiç isim belirtmeden arkadaşlar yerimiz kosulumuz bu lütfen kişisel başımıza da Ozen gosterelim diye bir konuşma yaptım sarımsak soğan öğle arasında çok yemeyelim diye gülmüştük şaka yollu farklı örnekler üzerinden. Bir de oturma planını değiştirmiştir direkt seni köşeye atiyoruz cam kenarına alıyoruz demektense. İyi de bir çocuktu kısa sürede çeki düzen verdi kendisine
Benim çok yakın akrabam var evi iğrenç kokar. Hakikaten sidik gibi kokar. Kendi de çocukları da evde duran el kadar bez bile olsa öyle kokar. Mesela birinin bebeği olur bir şey örüp getirir aynı koku getirdiği şeye de sinmiş olur. Kızları evlendiler şimdi onların evleri öyle kokmuyor. Kızının çeyizlerini kayınvalidesi baştan sona bol yumuşatıcıyla yıkamış koku çıksın diye çünkü gerçekten kızın götürdüğü çeyiz odayı bile kokutmuş
Çok şaşıranlar olmuş ama böyle çok kişi var.ddgl olarak aratırsanız görebilirsiniz ama bozulan psikolojinizin sorumlusu ben olmamBen bir psikiyatrik hasta ile konuşma fırsatı bulmuştum ...hasta şöyle diyordu bebek gibi yaşamayı seviyorum altına bez bağlıyormus üstelik yönetici pozisyonunda...emzik felan her türlü bebek eşyası ..aklıma o geldi..yani eve gidene kadar çişini bezine yapıyormuş 18 yaşından beri bunu yapmaya başlamış yada 16 ydi
Yıllardır bunun çaresi bulunamadı bence temizlik eksikliğinden, banyo yapmamaktan, kıyafet yıkanmamasından ve sürekli olarak baharatlı yenmesinden kaynaklanıyor mesela çemen gibiHic sormadinjz mi neden hep oyle kokuyormuş? Sonuçta evdeki tum eşyalara tuvaletlerini yapmiyorlardir heralde cok ilgincmiş.
Rutubet olabilir yogun şekilde.. rutubetli evler de sidige benzer kokuyo.. tek çaresi yaz kış gece gündüz havalandircanBenim çok yakın akrabam var evi iğrenç kokar. Hakikaten sidik gibi kokar. Kendi de çocukları da evde duran el kadar bez bile olsa öyle kokar. Mesela birinin bebeği olur bir şey örüp getirir aynı koku getirdiği şeye de sinmiş olur. Kızları evlendiler şimdi onların evleri öyle kokmuyor. Kızının çeyizlerini kayınvalidesi baştan sona bol yumuşatıcıyla yıkamış koku çıksın diye çünkü gerçekten kızın götürdüğü çeyiz odayı bile kokutmuş