• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İdrar kokusu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

2seker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
335
209
103
33
Öncelikle iyi akşamlar diliyorum.konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim konu başlığında dedigim gibi derdim idrar kokusu.. konularimdan bilen vardır bir oğlum var 7 yaşında genel olarak sağlıklı bir çocuk ama idrari çok kötü kokuyor ama öyle böyle değil ayrica altina kacirma problemi de mevcut daha öncede bu konudan muzdarip olduğum için dr götürdüm ama seker susuzluk veya mikrop kaynaklı bir durum cikmadi şimdi yeniden dr götürmek istiyorum böbreklerinden muayene olsun istiyorum hangi bolume götürmek mantıklı olur veya neden kaynaklanabilir bilen var mi?
NOT: bir damla bile camasirina gelse yanima oturduğunda mutlaka fark ederim makinada çamaşırlarını ayrı yikiyorum altına kaçırdığı zaman on yikamali program açarım camasirindan zar zor çıkıyor koku yani böyle diğer camasirlarim gibi temiz kokmuyor

Idrarda koku varsa enfeksiyon vardir nasil kokuyor tam olarak balik gibi falan mi

Yediklerinden mi dicem? Bolca su icirsen fark ediyor mu?

Az mı su içiyor ? Az su içmem kokuya neden olur, saatte bir bir bardak su içirin mutlaka, öyle bir kontrol edin tekrar, ondan kaynaklı olabilir

Çok baharatlı tuzlu şeyler mi yiyor peki ? O da etki edebilir. Enfeksiyonda olabilir.

Şekerine baktırdınız mı?

İdrar kaçırdığı için daha yoğun koku geliyordur. Özellikle bu sorun için doktora götürün.

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum.konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim konu başlığında dedigim gibi derdim idrar kokusu.. konularimdan bilen vardır bir oğlum var 7 yaşında genel olarak sağlıklı bir çocuk ama idrari çok kötü kokuyor ama öyle böyle değil ayrica altina kacirma problemi de mevcut daha öncede bu konudan muzdarip olduğum için dr götürdüm ama seker susuzluk veya mikrop kaynaklı bir durum cikmadi şimdi yeniden dr götürmek istiyorum böbreklerinden muayene olsun istiyorum hangi bolume götürmek mantıklı olur veya neden kaynaklanabilir bilen var mi?
NOT: bir damla bile camasirina gelse yanima oturduğunda mutlaka fark ederim makinada çamaşırlarını ayrı yikiyorum altına kaçırdığı zaman on yikamali program açarım camasirindan zar zor çıkıyor koku yani böyle diğer camasirlarim gibi temiz kokmuyor

Cocuk nefrolojisine goturun mutlaka.

Istanbul da iseniz Cerrahpasa cocuk nefroloji en doğru adres.

Nefrolojiye götürün.

Kiz kardesm 10 yasinda ve surekli enfeksyn olur. Bu yuzden hem idrar hem agiz kokusu var maalesf. Yapmasi gerekn tek sey ise su icmek. Ve idrarini tam bosaltmakti. Iyi bi dra gidin derm. Hatta sehir olarak muglaya yakinsaniz size super bi cock dru da onerebilirm

Ankarada yim yani susuzluktan olduğunu sanmam çünkü çok su tüketen bir çocuk önümüzdeki hafta götüreceğim hastaneye insallah sıradan bir enfeksiyondur beni endişelendiren bobreklerde bi sorun olmasi

Back
X