acilin ne olduğundan haberdarım, bizzat sorumsuzlar nedeniyle mağdur olanlardanım. sarı yeşil kırmızı alan ayrılsa bile hepsinin ortak özelliği farkettiğiniz gibi “acil” olması. Trafik kazası kırmızı alanda bekletilirken, bilek incilmesi (kırık çıktı) yeşil alanda 3 saat sıra beklediğimi hatırlıyorum. bu sıranın sebebi de 4 aydır geçmeyen mide bulantısına gelen, yalan şikayetle gebelik testi yaptıran ve iki öksürdü diye serum taktırmaya gelen düşüncesiz insanlar. acil, acil durum yaşanıldığında haktır. umarım gerçek acil tecrübesini elde etmek durumunda kalmazsınız. zira yeşil sarı kırmızı alan kalabalık hastanelerde sıra beklerken ağlayan bebek ve çocuklarla dolu. malum poliklinik yerine acile gelen kişiler nedeniyle doktorlar da 3 dakika muayene edip asıl sorunu kaçırabiliyor ve belki de bu nedenden kaç kişi sağlığından oluyor. Ayrıca ne desem de sizin zihniyetin çok değişeceğini zannetmiyorum, ayrıyetten haftaiçi çalışan acile gidecek olsaydı sokakta insan kalmazdı zira tüm ülke haftaiçi çalışıyor, 9-5 çalışan tek insan değilsiniz korkmayın :) he dipnot: en son düşük yaptığım için acile gitmiştim, kırmızı kodlu olmadığımdan dolayı 4 saat bekletildim. grip olan veya gebelik testi bekleyenden daha acil durumda olmama rağmen. dilerim yeşil alanda 4 saat beklemek zorunda kalan kişi hiç olmazsınız. sağlıklı günler