- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
cnm benimde bugün 9.günüm idrar testinde 2.çizgiyi silikten biraz daha belirgin gördüm. yarın kan testi yaptırıcam.10.günüm. dün epey bi kanamam oldu. umudumu yitirmek ü
zereydim. biraz da olsa umutlandım.
merhaba kanaman nasildi ben bugun kan testi yaptirdim hamileymisim ama cuma bidaha vercem kesn olmak icin cunki pregnyl kullanmistim eger kanaman bir kere gelip bidaha gelmediyse tumusta olabilir cunki bende test yapmistim evde ve iki cizgi vardi ama biri hafif belliydi yani umidini yitirme allaha dua et ben dua etmekten baska bisey yapmadim.ins positief ckar
canım meraba bende transferden 5 gün sonra pregnly oldum 1cc kadar 3-4 gün sonra test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm pazar test tarihim ama çok üzüldüm sanırım negatif olabilir sen neden oldun pregnly canım
ben geçen sene aşılama olduğumda doktorun verdiği günden önce yani 9. gün idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı hemen telaşla gittim kan testi yaptırdım ama rakamlı değil negatif mi pozitif mi diye pozitif çıktı havalar uçtum 2 gün sonra doktorun verdiği günde yaptırdım bhcg 0 çıktı çatlatma iğnesinden dolayı hem idrarda hem de kanda pozitif çıkmış çatlatma iğnesini vurduktan en az 10 gün sonra yapın testlerinizi yanıltıyor ama iğne olmayıp dondurulmuş olursa o zaman aklınızda şüphe olmaz 9. gün yaparsınız ben yaşadım hayal kırklığı ve o zaman öğrendim çatlatma iğnesinin pozitif yaptığını..
ahh canım yaaa bende seni nasıl gaza getirmiştim sen kocişine temkinli davranıp söylememeyi düşünüyordun bende ısrar etmiştim söyle söyle diyesonra bende çektim cezamı işte :) transferin 10. günü idrarda çift çizgiyi gördüm sonrasında avucumu yaladım
kizlar aranizda yokmu test negatif cikipda aradan 3 saat gectikten sonra pozitif cikan? bu normalmi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?