İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
kızlar 10.günüm idrar testi yaptım çift çizgi:)ama bişey takıldı kafama.vajinal jel(crinio jel)kullanıyorum.yani progesteron etki etmiş olabir mi?aranızda kullanan var mı?ya ilacın etkisi varsa diye sevinemiyorum.lütfen acil yanıt verin

bence hiç endişelenme işini sağlama al . bende 10. gün sabahı idrar testi yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı o yüzden dün gece kan testi yaptırdım emin olabilmek için 63 çıktı sende hiç bekleme mutlu haberini al.. allah tamamına erdir inşallah....

gözün aydın canım.umarım herşey yolunda gider.benim dün geceden beri birkaç damla açık kahve akımtım var.sanırım adet oluyorum.çok üzgünüm.bugun de idrar testi yaptım dünküne göre daha silik çıktı.

bugün transferin 8.günü.biraz önce idrar testi yaptım negatif .6.gün testimde negatifti.dondurulmuş 1 tane embriyo transfer edlmişti.1 saattir testin içine düşcem nerdeyse ama malesef sonuç değişmedi.tek çizgi.çok üzgünüm.........

canım üzülme bu aralar en son yapman gereken şey bu çünkü....
benim de 9. gün göründü silik bir çizgi o nedenle sıkma canını hatta hiç görünmeyipte sadece kan testinde çıkanlar bile var... sakın ama sakın üzme kendini ellerini aç ve Allaha dua et sakın strese sokma kendini belki test bozuk, adi bu şekilde düşün ve içini biraz ferahlat

sağol canım teselli ettiğin için ama bugün 9.gün ve ben sabah tekrar yaptım yine negatif.benim dondurulmuş olduğu için blasttı.o yüzden çoktan çıkmalıydı.hiç ümidim kalmadı...

sağol canım teselli ettiğin için ama bugün 9.gün ve ben sabah tekrar yaptım yine negatif.benim dondurulmuş olduğu için blasttı.o yüzden çoktan çıkmalıydı.hiç ümidim kalmadı...

canım endişe etme inşallah hamilesindirrr..... degerin çok yüksek degilse erken çıkmamış olabilir...

Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

bu ne büyük haksılzık insan dayanamıyor ve ister istemez isyan ediyor son yedi aya kabus dolu tedaviler sıkıştırdım be son negatifime günler sayıyorum bu gün 7. gün idrar testi yaptım ve negatif şimdiden nasıl atlatacağımı düşünüyorum artık maddi manevi bittik milyarlar harcadık 7 aydır uzun süre ara vereceğim zaaten yaşım 33 erken menepoz var galiba bu sayfa biizim için kapandı

Burp sen oyle dusunme senin tutma ihtimalin var daha sen pozitif dusun ve benim gibi sakin idrar testi yapma gunu gelince git kan testi yaptir canim. Allah insallah yuzunu guldurur.

canım ya öyle olmuyor işte çıktımı çıkıyor işte birde bana transfer anında embriliyog yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylediği an zaten bitmişti benim için hem tedavide çok başarısız ilerledi yüksek dozlara rağmen gelişmeyen yumurtalar 13. gün artık ilalara servet harcadıktan sonra çatlatma iğnesini olmuştum ama en büyüğü 16 mm di yani baştan olmamış bir tedavi herzamanki tedavilerim gibi olmayınca olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…