- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kızlar 10.günüm idrar testi yaptım çift çizgi:)ama bişey takıldı kafama.vajinal jel(crinio jel)kullanıyorum.yani progesteron etki etmiş olabir mi?aranızda kullanan var mı?ya ilacın etkisi varsa diye sevinemiyorum.lütfen acil yanıt verin
bence hiç endişelenme işini sağlama al . bende 10. gün sabahı idrar testi yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı o yüzden dün gece kan testi yaptırdım emin olabilmek için 63 çıktı sende hiç bekleme mutlu haberini al.. allah tamamına erdir inşallah....
gözün aydın canım.umarım herşey yolunda gider.benim dün geceden beri birkaç damla açık kahve akımtım var.sanırım adet oluyorum.çok üzgünüm.bugun de idrar testi yaptım dünküne göre daha silik çıktı.
kan tahlili yaptın mı
bugün transferin 8.günü.biraz önce idrar testi yaptım negatif .6.gün testimde negatifti.dondurulmuş 1 tane embriyo transfer edlmişti.1 saattir testin içine düşcem nerdeyse ama malesef sonuç değişmedi.tek çizgi.çok üzgünüm.........
sağol canım teselli ettiğin için ama bugün 9.gün ve ben sabah tekrar yaptım yine negatif.benim dondurulmuş olduğu için blasttı.o yüzden çoktan çıkmalıydı.hiç ümidim kalmadı...
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?