İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
bu gün 12. günüm, şu hassa idrar testlerinden aldım, 2. çizgi çoook silik çıktı. inatla idrar testine devam edeceğim, şu 2. çizgi bakalım kaçıncı günde netleşecek.

cok sevındımmmmmmmm
kesın bebegın senınlen o zamn
ne mutlu sana darısı bıze

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay ınş bende ekım ayında aynen böle sızın gıbı sevınırım
ılk denemem cok korkuyorum

ne mutlu sana
rabbım saglklan kucagına almayıda nasp etsın ınşşşşşşş

inş.esracım sende biran evvel kavuşursun bebeğine inş.benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsın ben 5.denememde başardım. Sana bi tüyo vereyim ne kadar rahat olursan bebeğinin sana tutuması daha kolay oluyor ben bunu ancak 5.seferde başarabildim.

gunaydın suanda elim ayagım titriyo 5 yıldır göremediğim 2. çizgiyi gördüm 3.tüp bebek denemem lütfen yardım edin transferimin 11.günü ve cok silik 2.çizgiyi gördüm arkadaslar bu nedemek cok heveslenmek istemiyorum ama insan ister istemez heyecanlanıyo pozitifmi sizceeyvahedigeldismile

:teytey::teytey::teytey::teytey:
11. gun testte yanlıslık olacagını sanmıorum
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
darısı bıze duanı eksık etmeeee

Merhaba benimde 3.denememde pozitifi gördüm allahıma şükürler olsun.
10.ve 11.gün idrar test kitlerinde sonuç negatifti. ama bugün kanda beta değerim 250,20 çıktı çok şükür.oyüzden herkesin bir olmuyor önceden idrar testi yapmayın bence çok morl bozuyor.

Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

bugün transferin 8.günü ve dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı moralim bozuldu hazır ama umudumu yitirmicem bu şekilde olupta kanda pozitif olanda varmış okudugum kadarıyla inş benimde olur lütfen rabbim bizide yüzü gülenlerden eyle........

ıdrar testı yapılmasına karsıyım ben
neyse kanda cıksın
bos yer caınızı sıkmayın
rabbm hayırlı zamnda evladsımıza kavustursun hepımızı

BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 13. GÜN MAALESEF 1.20 CIKTI ZATEN BİR SAAT SONRADA KANAMAM BAŞLADI ALLAHIM NE KÖTÜ BİŞEYMİŞ EVLAT SAHİBİ OLAMAMAK RABBİM HERKESE SABIR VERSİNNNmafoldumbenmafoldumben

BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 13. GÜN MAALESEF 1.20 CIKTI ZATEN BİR SAAT SONRADA KANAMAM BAŞLADI ALLAHIM NE KÖTÜ BİŞEYMİŞ EVLAT SAHİBİ OLAMAMAK RABBİM HERKESE SABIR VERSİNNNmafoldumbenmafoldumben

(((((((((((((((((
rabbm sabrını verır ınş canm
hyırlısı olsun

Kızlar benimde 11.günüm. ikinci silik çizgiyi gördüm pozitif inanamıyorum.Fakat ben test kitinin idrar damlatılan bölümünü daldırdım idrar bardağına önemlimi acaba?Kesin sonuç yarın kan testi varcem. Hadi bakalım

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tbrrrrrrrrrrrrrrr
rabbm saglıklan kucgına almyıda nasp etsın
darısı bızeeeee ınşşş
duanı eksık etme
bnde dıger ay ılk denememe gıdıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…