İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
mrblr bu gün benim transferden sonra 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu. c.tsi belli olcak günler geçmiyo çok heyecanlıyım:

benim de 7.gün idrarda baktığımda pozitifti.hemşireyi aradım çatlatma iğnesindendir dedi.doktorum bana transferden sonra çatlatma iğnesi vermişti.
8.gün yani bugün idrarda tekrar baktım negatif çıktı.
cuma günü kan testim var.5.gün embriyosu transfer edildi.

idrardda 6-8-9 uncu gün negatif 11, gün bugün kanda pozitif arkadaşlar Allah herkeze nasip etsin birsüre giremicem nete inşallah girdiğimde hepinizin iyi haberlerini alırım hepinize dua edicem

idrardda 6-8-9 uncu gün negatif 11, gün bugün kanda pozitif arkadaşlar Allah herkeze nasip etsin birsüre giremicem nete inşallah girdiğimde hepinizin iyi haberlerini alırım hepinize dua edicem

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

darısı bı<zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Selam kızlar
5. günüm erken yaptım biraz bildiğim bir sonuc çünkü .
anketi oylamadım ama 5. günde negatif (
benim transferden sonra 2. gün kanamalarım başladı ve kesilmedi tutmadı bebeğim doğal olarak test te negatif.

Rabbim isteyen herkese göstersin çift çizgiyi .
artık tek çizgi görmekten midem bulandı (

2. gunu hemen nasıl kanama olur doktorunlan gorus bu bır sacmalk deılmı canım
hade 5 6 7gun sonra desen anlıcam.....
umutsuzluk yaratma kendıne.
burda ne kanamalarlan hamıle kalanları gorduk bız

2. gunu hemen nasıl kanama olur doktorunlan gorus bu bır sacmalk deılmı canım
hade 5 6 7gun sonra desen anlıcam.....
umutsuzluk yaratma kendıne.
burda ne kanamalarlan hamıle kalanları gorduk bız

önceleri bende öyle düşündüm kesilir dedim ama kesilmedi .
doktorum da şu an için yapılacak bir şey yok müdahale edemeyiz dedi kullandığım fitilin dozunu arttırdı dikkat etmem gerektiğini adet kanaması halinde sürekli devam ederse ararmamı söyledi .
bütün gün boyunca bir pedi kirletecek kadar kanamam var bugün 6. gün sabah şu erken gebelik testlerindede yaptım malesef negatif canım .

Kısmet değilmiş ...

hakkında hayırlısı olsun
ama gercekten sasırdım yanı cok erken cunku
rabbım gonlune gore versın canım benım
ınş yanılırsın

10.gün kanda pozitif :):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…