- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
10.gün kanda pozitif :):CüvCüv:
Amiin kızlar darısı başınıza inş. :)
birkaç gündür giremedim kızlar benim testte 12. güne kadar negatifti 11. gün kanda pozitifti değeri 51 di şimdi kan değeri 404 bugün 15. günüm tesrtlere güvenmeyin
birkaç gündür giremedim kızlar benim testte 12. güne kadar negatifti 11. gün kanda pozitifti değeri 51 di şimdi kan değeri 404 bugün 15. günüm tesrtlere güvenmeyin
selam canım
bende şu hassas testlerden yaptım negatif çıktı .
ama kanama falan olmuştu hiç umudum kalmadı benim .
sen bir kez mi yaptın idrar testini ?
allah kucağına almayı nasip etsin canım
selam canım
bende şu hassas testlerden yaptım negatif çıktı .
ama kanama falan olmuştu hiç umudum kalmadı benim .
sen bir kez mi yaptın idrar testini ?
yok gülüm bir olurmu 4 tane farklı test aldım hatta hemşireme dedim negatif çıktı diye ne bekliyodun biz sana idrar testi yaapma çıkma ihtimali çok az idrarda demedikmi dedi bu arada kanaman lekelenme gibiyse eğer bazı arkadaşlarımız var burda öle kanaması olup hamile kalan zaten hemşirem bana kanaman olsada korkma dedi yat dedi ama bende hiç bi belirti olmadı
hala moralını bozmaya devammı edıorsun senklava: klava:
Selam canım
bende iki tane yaptım itşe ama negatif çıktı
bakalım cumartesi inşl senin gibi banada süpriz olur ..
canım merhaba
düne kadar içimde bir hüzün huzursuzluk vardı ama bugün bunu tamamen attım üzerimden
ama içimden geçende şudur ki cidden olumlu değil gibi
maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bınlerce kez
bızede duanı eksık etme
canım inşallah tutarda bizi sevindirirsin bu arada benimde içimden hep negatif diye geçiyodu hiç ümidim yoktu kenddime hiç dikkat etmiyodum başka sayfalardada yazdım alışveriş merkezine gittim 2 kere yemeğe gittim 2 ker ama bi sonucu aldım pozitif içinize doğanada aldanmayın hayırlısı Allahtan yalnız benim eşim çok dua ediyodu sabahnamazından sonra uyumuyodu yasin felan okuyodu
canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşlllllllllllllllll
cumartesi sonucu buraya yazarım ben mutlaka
yanlız aklıma takılan bir şey var
bu testlerde hani iki çizgi varya
biri kırmızı çıkıyor negatif ise
diğer çizginin yeri bellimi nerede çıkacağı .
yani orası boş mudur böyle dikkatli bakınca bir şey var gibi sanki :s
yada ben paranoyak oldum iyice
seni ümitlendirmek istemem ama hamilesin benim o gölge son testte çıktı sanki çizgi yok gölgesi var gibi demi aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok sevindşim şimdi inşallah hadi senin kaçıncı gün
Canım ama gözle görülür gibi değil ya sanki hani orada iki çizgi yeri var biri kırmızı oldu ama diğeri olmadı gibi
testin özelliği olabilir mi acaba
teste direk bakınca görünmüyorama dikey bakınca biraz daha görünüyor gibi((
paranoyak oldum ya
ya benimde öle oldu işte aşlında yokmuşta ışık yansımasından dolayı altta çıkmayan çizginin gölgesi yansıyomuş gibi dimi ben,m o 11 gün oldu ogün kan testim 51 di şimdi 15. ggün 404 oldu bence sen hamilesin inşallah Allahım duysun dualarımızı yüzün gğlsün cumartesi günü canım antep fıstığı . ananas felan ye iyi geliyo diyolaar ben antep fıstığı ve kabak çekirdeği yedim bol bol ama çay kahve hiç ,çmedim sadece ayran meyve suyu ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?