- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
bildiğim kadarı ile önce kısa uygulanıyo sorun yoksa
bılmıorum ınan benım arkadasıma kısa deıl uzun uygulandı
merkezden merkeze değişior galıba tedavı seklı
inşallah kısa olurda hemen biter herşey bian önce bebeğin karnında doğumunu beklersin işlemler uzayınca insan sıkılıyo çok sabırsızlanıyo
evet yha uzun ınsanı kasıor hayırlısı olsun
benım merkezlen aramda 2.5 saat var
tamda soguklara kalacam eger uzun olursa
benimde aynı 2.5 saat uzaklıkta ben grip oldum işte yeni ileştim bünye zaten güçsüzleşiyo ilaçlardan dikkat et kendine sonra atlatamıyosun ıhlamur adaçayı felan içemiyo insan bunlar hep rahatlatıcı çaylarya adet sökmeye sebep oludiye içemiyon ilk etapta sen merkeze giderken sıkı sıkı giyin iyice
bnde grıp oldum ama atlatma asaması ıcındeyım sımdı ıcıorum ama transferden sonra falan ıcemem
geçmiş olsun canım içme içme rahatlatıcı sakın işlemden sonra heleki maydanozu asla yemiyon gerçi hemşiren söler
işlwmw kadar gırbım kalmaz daha ılaca bıle baslamadım cunku :)
inşallah canım başlıyon yakında Allah hemen sonuç almayı nasip etsin
günaydın,8 ve9.günümde idrar testi yaptımmalesef negatif çıktı.aslında kan testim yarındı ama sinirlerim çok bozuldu artık birazdan tahlile gideceğiz.dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var
esracığım dayanamadım merak ediyordum çok şimdi de moralim çok bozuk.dua ediyorum hep.İNŞALLAH ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz.
dün 9. gunumdu bende yaptım benımde negatıf cıktı benımde pazartesı test gunum umarım üzülmeyiz bennde cok agladım cok üzüldüm..kafamçokkarıştı
inşallah pozitif çıkar testiniz kızlar
günaydın,8 ve9.günümde idrar testi yaptımmalesef negatif çıktı.aslında kan testim yarındı ama sinirlerim çok bozuldu artık birazdan tahlile gideceğiz.dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var
canım gıttın mıı reste sonuc ne ınsallhhh olmusturrr allahım hepımıze nasıp etsın bu duyguyu....:Saruboceq:
canım değerlerim çok düşük çıktı yani olmadı malesef.eşim 2 gün sonra tekrarlayalım diyor ama bilmiyorum moralimiz çok bozuk.Rabbim kimseye çocuk hasreti çektirmesin.İNŞALLAH senin yüzün güler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?