İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
inşallah kısa olurda hemen biter herşey bian önce bebeğin karnında doğumunu beklersin işlemler uzayınca insan sıkılıyo çok sabırsızlanıyo

evet yha uzun ınsanı kasıor hayırlısı olsun
benım merkezlen aramda 2.5 saat var
tamda soguklara kalacam eger uzun olursa

evet yha uzun ınsanı kasıor hayırlısı olsun
benım merkezlen aramda 2.5 saat var
tamda soguklara kalacam eger uzun olursa

benimde aynı 2.5 saat uzaklıkta ben grip oldum işte yeni ileştim bünye zaten güçsüzleşiyo ilaçlardan dikkat et kendine sonra atlatamıyosun ıhlamur adaçayı felan içemiyo insan bunlar hep rahatlatıcı çaylarya adet sökmeye sebep oludiye içemiyon ilk etapta sen merkeze giderken sıkı sıkı giyin iyice

bnde grıp oldum ama atlatma asaması ıcındeyım sımdı ıcıorum ama transferden sonra falan ıcemem

günaydın,8 ve9.günümde idrar testi yaptımmalesef negatif çıktı.aslında kan testim yarındı ama sinirlerim çok bozuldu artık birazdan tahlile gideceğiz.dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var

günaydın,8 ve9.günümde idrar testi yaptımmalesef negatif çıktı.aslında kan testim yarındı ama sinirlerim çok bozuldu artık birazdan tahlile gideceğiz.dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var

yanılma payıda var neden yaptınkı keske yapmasaydın

esracığım dayanamadım merak ediyordum çok şimdi de moralim çok bozuk.dua ediyorum hep.İNŞALLAH ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz.

esracığım dayanamadım merak ediyordum çok şimdi de moralim çok bozuk.dua ediyorum hep.İNŞALLAH ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz.

dün 9. gunumdu bende yaptım benımde negatıf cıktı benımde pazartesı test gunum umarım üzülmeyiz bennde cok agladım cok üzüldüm..kafamçokkarıştı

canım gıttın mıı reste sonuc ne ınsallhhh olmusturrr allahım hepımıze nasıp etsın bu duyguyu....:Saruboceq:

canım gıttın mıı reste sonuc ne ınsallhhh olmusturrr allahım hepımıze nasıp etsın bu duyguyu....:Saruboceq:

canım değerlerim çok düşük çıktı yani olmadı malesef.eşim 2 gün sonra tekrarlayalım diyor ama bilmiyorum moralimiz çok bozuk.Rabbim kimseye çocuk hasreti çektirmesin.İNŞALLAH senin yüzün güler...

galıba benımde öle olacak ...zaten ıdrar testınden sonra ümidim bitmişti... ınsallh bıdahakı sefere olur napaılmmm vazgececek halımız yok ya... üzülme canımm hersey kısmettt rabbım bızede nasıp edr ınsallhh bekle bakalım belkı degerlerın yukselır allhtan ümit kesılırmı hiç? üzülmee sakınnn sen nerde yaptırdın? kacıncı denemendı kı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…